Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu OK BREAK

OK BREAK

Podcast Jaroslava Homolky trenéra profesního a osobního rozvoje. Přístup na rozvoji konkrétních dovedností a schopností se za měřením na měřitelné výsledky a funkcionalitu.

40 epizod

5 odběratelů

1.

Obrázek podcastu V tom!

V tom!

Jste v tom? Byly jste nebo budete? Tak nasaďte sluchátka 🎧 🤰Těhotenství, porod, kojení, mateřství 🤱 👩🏻 @slaskou_mama & @lucie_malina 👩🏻

35 epizod

77 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Máma mluví

Máma mluví

Relaxační podcast o všem, čím žiju.

26 epizod

20 odběratelů

3.

Obrázek podcastu TUL podcast by Filisty

TUL podcast by Filisty

TUL podcast se zaměřuje na politické dění, kulturní akce a společenský život v Liberci. Vychází ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a bohemistickým občasníkem Filisty.

2 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Letem světem anime

Letem světem anime

Probíráme aktuální informace o nových vydání anime sérií, populárních her a událostí kolem medií.

2 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu LAJF

LAJF

Podcast, ve kterém se někdy bavíme o politice, někdy o životě, ale vždy se zajímavými lidmi. V každé epizodě vám přiblížíme politiky Občanské demokratické strany nejen z politického pohledu, ale i jako lidi s koníčky, vášněmi a zajímavými životními příběhy. Od politiky

9 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Potápěčský podcast POD VODOU

Potápěčský podcast POD VODOU

Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.

18 epizod

14 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Premier Cast

Premier Cast

Milujete anglickou Premier League a chcete být neustále v obraze? Odebírejte Premier Cast! Pořad televize CANAL+ Sport, ve kterém si můžete dvakrát týdně vychutnat názory i emoce expertů, které znáte z televizních obrazovek. Vždy v pondělí odpoledne dohrajeme víkend roz

116 epizod

29 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Theoretical Frontier

Theoretical Frontier

Vydejte se s námi na odysseu vědou, kde odhalíme tajemství všech možných teorií a spojíme je s reálným světem. Vydejte se s námi za hranici poznání.

1 epizoda

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,

101 epizod

29 odběratelů

10.

Obrázek podcastu (V)PROPOJENÍ

(V)PROPOJENÍ

Podcast, který má za cíl posvítit na Vaší cestu sami k sobě. Podcast, který je bezpečným místem, kde každý může cokoliv sdílet a získá nekonečnou podporu. Jste odhodlaní se propojit? IG @vpropojeni @lucienesnidalova @evahalirova E-mail vpropojeni.podcast@gmail.com

10 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu IMcast

IMcast

Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc

2 epizod

1 odběratel

12.

Obrázek podcastu Dům pro Julii

Dům pro Julii

Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p

21 epizod

5 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Sunrise: Talk About…

Sunrise: Talk About…

Hledáš radu v těžké situaci? Chceš si poslechnout názory druhých? Pojďme se bavit bez servítek o tématech, o kterých se lidé bojí mluvit nebo se jim vyhýbají. Neboj se svěřit, tvůj pravidelný Talk About..

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Michal Špaček | rostecky

Michal Špaček | rostecky

Více než 1300 videorozhovorů a podcastů o byznysu

1 epizoda

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu terezaindream

terezaindream

Kdo by to byl řek, že ten rok 2020 tak rychle uteče. Mě například dokopal k tomu, udělat ve svém životě spoustu zásadních rozhodnutí a já vám právě můžu představit jedno z nich.

1 epizoda

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Herní novinky s Pavlem Makalem

Herní novinky s Pavlem Makalem

Pavel Makal pro vás vybírá to nejdůležitější z herního světa, ať už patříte mezi hardcore publikum, nebo jen chcete mít přehled!

4 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Maty ve hvězdách

Maty ve hvězdách

Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh

4 epizod

6 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Ústecký podcast

Ústecký podcast

Rozhovory na témata a problémy které nás trápí v Ústí nad Labem.

4 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Brdění

Brdění

Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

11 epizod

2 odběratelé

20.

Obrázek podcastu Hate & Vape

Hate & Vape

Pasivně agresivní humor a drsná kritika aktuálních a žhavých témat. A k tomu si zavapujem!

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Rasování

Rasování

Pořad Aktuálně.cz Rasování je o životě Čechů a Češek, kteří se etnicky liší od většiny. Moderátorka Clara Zanga v něm pátrá po tom, jak předsudky a skrytý rasismus ovlivňují každodenní život lidí a všední komunikaci, ale i specifické oblasti jako jsou vztahy, sport a ku

10 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Zvířata nejíme

Zvířata nejíme

Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz

20 epizod

12 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Baník Blog Podcast

Baník Blog Podcast

Fanouškovský podcast pod hlavičkou banikblog.cz!

92 epizod

22 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Naučím tě podnikat

Naučím tě podnikat

Naučím tě podnikat

0 epizod

0 odběratelů

25.