Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

OK BREAK
Podcast Jaroslava Homolky trenéra profesního a osobního rozvoje. Přístup na rozvoji konkrétních dovedností a schopností se za měřením na měřitelné výsledky a funkcionalitu.
40 epizod
5 odběratelů
1.

V tom!
Jste v tom? Byly jste nebo budete? Tak nasaďte sluchátka 🎧 🤰Těhotenství, porod, kojení, mateřství 🤱 👩🏻 @slaskou_mama & @lucie_malina 👩🏻
35 epizod
77 odběratelů
2.

TUL podcast by Filisty
TUL podcast se zaměřuje na politické dění, kulturní akce a společenský život v Liberci. Vychází ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a bohemistickým občasníkem Filisty.
2 epizod
0 odběratelů
4.

Letem světem anime
Probíráme aktuální informace o nových vydání anime sérií, populárních her a událostí kolem medií.
2 epizod
0 odběratelů
5.

LAJF
Podcast, ve kterém se někdy bavíme o politice, někdy o životě, ale vždy se zajímavými lidmi. V každé epizodě vám přiblížíme politiky Občanské demokratické strany nejen z politického pohledu, ale i jako lidi s koníčky, vášněmi a zajímavými životními příběhy. Od politiky …
9 epizod
0 odběratelů
6.

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
7.

Premier Cast
Milujete anglickou Premier League a chcete být neustále v obraze? Odebírejte Premier Cast! Pořad televize CANAL+ Sport, ve kterém si můžete dvakrát týdně vychutnat názory i emoce expertů, které znáte z televizních obrazovek. Vždy v pondělí odpoledne dohrajeme víkend roz…
116 epizod
29 odběratelů
8.

Theoretical Frontier
Vydejte se s námi na odysseu vědou, kde odhalíme tajemství všech možných teorií a spojíme je s reálným světem. Vydejte se s námi za hranici poznání.
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
10.

(V)PROPOJENÍ
Podcast, který má za cíl posvítit na Vaší cestu sami k sobě. Podcast, který je bezpečným místem, kde každý může cokoliv sdílet a získá nekonečnou podporu. Jste odhodlaní se propojit? IG @vpropojeni @lucienesnidalova @evahalirova E-mail vpropojeni.podcast@gmail.com
10 epizod
0 odběratelů
11.

IMcast
Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc…
2 epizod
1 odběratel
12.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
21 epizod
5 odběratelů
13.

Sunrise: Talk About…
Hledáš radu v těžké situaci? Chceš si poslechnout názory druhých? Pojďme se bavit bez servítek o tématech, o kterých se lidé bojí mluvit nebo se jim vyhýbají. Neboj se svěřit, tvůj pravidelný Talk About..
1 epizoda
0 odběratelů
14.

terezaindream
Kdo by to byl řek, že ten rok 2020 tak rychle uteče. Mě například dokopal k tomu, udělat ve svém životě spoustu zásadních rozhodnutí a já vám právě můžu představit jedno z nich.
1 epizoda
0 odběratelů
16.

Herní novinky s Pavlem Makalem
Pavel Makal pro vás vybírá to nejdůležitější z herního světa, ať už patříte mezi hardcore publikum, nebo jen chcete mít přehled!
4 epizod
0 odběratelů
17.

Maty ve hvězdách
Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh
4 epizod
6 odběratelů
18.

Ústecký podcast
Rozhovory na témata a problémy které nás trápí v Ústí nad Labem.
4 epizod
0 odběratelů
19.

Brdění
Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
2 odběratelé
20.

Hate & Vape
Pasivně agresivní humor a drsná kritika aktuálních a žhavých témat. A k tomu si zavapujem!
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Rasování
Pořad Aktuálně.cz Rasování je o životě Čechů a Češek, kteří se etnicky liší od většiny. Moderátorka Clara Zanga v něm pátrá po tom, jak předsudky a skrytý rasismus ovlivňují každodenní život lidí a všední komunikaci, ale i specifické oblasti jako jsou vztahy, sport a ku…
10 epizod
0 odběratelů
22.

Zvířata nejíme
Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz
20 epizod
12 odběratelů
23.