Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Já klepu, ty mluvíš
Máme rády, když můžeme při cestě ze školy nebo z práce pustit všechno z hlavy a jen tak si povídat o tom, co nám dělá radost. Jedna z nás téma naťukne, druhá ho otevře a společně vás přivedeme na jiné myšlenky. Podcast Káji a Aničky Já klepu, ty mluvíš je přesně ten pod…
23 epizod
0 odběratelů
2.

Svět podnikatelek
Rozhovory s tvůrkyněmi vzdělávací a networkingové platformy Svět podnikatelek a se zajímavými podnikatelkami. Spolu jsme silnější.
85 epizod
12 odběratelů
3.

Honzovy Příběhy
Ahoj, jsem bláznivý mladý kluk, co se rozhodl sdílet svůj neuvěřitelně zajímavý život. V mých podcastech většinou uslyšíte příběhy z cest, jenž jsem podnikl, rozhovory s lidmi, kteří zažili, někdy i mnohem zajímavější příběhy na cestách než já nebo si prožili zajímavý ž…
49 epizod
47 odběratelů
5.

Bitvy slavné i neznámé
Audio pořad se zaměřením na malé i velké bitvy lidské historie, převážně z 20. století. Vždy čerpá z relevantních zdrojů a věnuje se historickému a politickému kontextu, průběhu bitvy a následným dopadům.
8 epizod
148 odběratelů
6.

Dům snů: Realitní cesty
Profese realitního makléře znamená mj. časté pracovní cesty na prohlídky, za klienty, dodavateli a partnery. Rozhodli jsme se proto, že čas strávený v autě budeme trávit tak, že společně rozebereme některá zajímavá realitní témata, aktuální otázky trhu s nemovitostmi a …
4 epizod
0 odběratelů
7.

Kočkárium - Prostě mňaucasty!
Kočky až na prvním místě. Kočičí povídky, pohádky, tématické podcasty a povídání s milovníky koček a odborníky na spokojený kočičí život. Vambi a Kuře a jejich povídání o kočkách s kočkomily i pro kočky. Kočičí příběhy, strasti a slasti běžného kočičího života. Povídání…
38 epizod
0 odběratelů
8.

What Jane Read
Jane je holka od knih, která nadevše zbožňuje čtení, kafe & deštivé víkendy. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek si popovídám s lidmi o knihách a o dalších věcech, co mě ba (od ilustrací až po seriál Přátelé). V tomhle knihomolském audiodoupěti bude dobře každému, kdo ador…
42 epizod
27 odběratelů
9.

Basement
Basement je křesťanský klub hlavně středoškoláků a vysokoškoláků, který chce mladým lidem nabídnout jinou alternativu dobře stráveného volného času. Jsme parta mladých lidí, kteří spolu rádi tráví čas způsobem který je dobrý pro tělo, duši i ducha. Scházíme se každou so…
31 epizod
0 odběratelů
11.

MUŽI V OFFSIDU
Muži v Offsidu jsou František Kadavý a Lukáš Zelinka. Název vychází ze stejnojmenné povídky Karla Poláčka Muži v ofsajdu. I proto, že se oba v pomyslném offsidu často nacházíme. Náplní podcastu je zejména anglická Premier League, střípky z české ligy a počínání si našic…
17 epizod
0 odběratelů
12.

LOOPA Vojty Kovala
Udržitelnost pod LOOPOU - podcast LOOPA vzniká ve splupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky.
117 epizod
12 odběratelů
13.

RockTape Česko & Slovensko
Vítejte u RockTape Česko & Slovensko podcastu, kde se bavíme nejen s lidmi z oblasti fyzioterapie a sportu, ale také úplně mimo tyto obory. Snažíme se rozvíjet naše myšlení a hledat jiné úhly pohledu.
5 epizod
0 odběratelů
14.

Vzhůru dolů podcast
>>> Pozor, pozor, podcast se stěhuje. Sledujte https://www.vzhurudolu.cz/podcast <<<
6 epizod
0 odběratelů
15.

MUSIC ALARM Jiřího Moravčíka
Hudba pro neklidnou dobu a příběhy, které bychom raději neslyšeli, ale musíme. Plyne z nich poučení, že pokud zavřeme oči a vrátíme se do minulosti, spatříme spojení s tím, co se odehrává dnes, kdy se dějí věci, kterým snad ani nelze rozumět, protože jsme nepředpokládal…
10 epizod
0 odběratelů
16.

Bludičky
Bludičky jsou podcastová série Radia Wave o cestování po krajině za neznámými příběhy, v pohorkách a s batohem na zádech. Všechny díly podcastu Bludičky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
26 epizod
34 odběratelů
18.

Lepší než drátem do oka
Přátelé a kamarádi, milovníci a milovnice vlaků, už je to tady! Čítárna Unijazz vypouští do světa svůj podcast s názvem "Lepší než drátem do oka" (čti: nápad vznikal v nejtěžších dobách temna covid čas). Cílem tohoto formátu bude nejenom informovat vás, co se děje v Čí…
5 epizod
0 odběratelů
19.

Monitoring EU
Týdenní souhrn toho nejdůležitějšího dění z Evropské unie pro Vás připravuje Zastoupení Jihomoravského kraje při EU!
127 epizod
0 odběratelů
20.

Zpátky k sobě
Vítám tě u mého podcastu s názvem Zpátky k sobě. Mám pocit, že pořád někam spěcháme a v tom zapomínáme sami na sebe. Účelem tohoto podcastu je předat trochu dobré energie a přimět tě, aby si na chvíli zpomalil a vrátil se spolu se mnou Zpátky k sobě.
16 epizod
1 odběratel
21.

Návštěvníci
Návštěvníci jsou podcastová série, v které se redaktor Jonáš Zbořil vydává na návštěvy do domácností mladých lidí, aby zjistil, jak bydlí a kde se cítí doma. Ať už je to v garsonce, ve spolubydlení, v mobilheimu, nebo v obytné lodi. Všechny díly podcastu Návštěvníci můž…
12 epizod
1 odběratel
22.

Kulový Blesk
Před Kulovým Bleskem se žádný filmový ani seriálový hit neschová. Každou středu se můžete těšit na zasvěcené a zábavné recenze, jiskřivé tipy a žhavé novinky od Marka Slováka, Marušky Barešové a mnoha hostů. Premium díly, videopodcasty a další bonusy naleznete na Blesk.…
0 epizod
0 odběratelů
23.

KICK-OFF Filipa Košťálka
Káva, nebo čaj? Vajíčka, nebo ovesná kaše? Jedno zvonění budíku, nebo tři? Prožijte ranní rituál s Filipem Košťálkem a jeho hosty z oblasti sportu, kultury, businessu. Nechejte se namotivovat k tomu, mít skvělý den.
31 epizod
1 odběratel
24.

Petr Horák
Poslední 4 roky jsem převážně strávil v zahraničí a v tomto podcastu bych se spolu se svými hosty s vámi podělil o různé tipy, zkušenosti a zajímavosti jak do světa a co tam dělat.
1 epizoda
0 odběratelů
25.