Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

NFL.cz Podcast
Podcast největšího československého webu o dění v NFL a vůbec toho nejzajmavějšího, co se kolem amerického fotbalu šupne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
115 epizod
38 odběratelů
3.

TRIANGL
Detailní recenze českých a slovenských alb. Triangl není klasický publicistický pořad, ale audio blog tří studentů FF/FSV (Natálie, Štěpána a Vojty), kteří pořád něco poslouchají a mají na to názory. Nový díly vychází s každou zajímavou deskou. Podcast vychází pod hla…
19 epizod
0 odběratelů
4.

Rozhovory o živote
Rozhovory Dušana Kadleca a Ketrin Krnáčovej o živote, vzťahoch a tiež o tom, prečo sa nám deje to, čo sa nám deje, a čo s tým vieme urobiť. Populárne a inšpiratívne knihy, ktoré sme napísali, nájdete TU: https://ulomkyzeny.sk/obchod/
23 epizod
11 odběratelů
5.

Kafe nebo Drink?
Ahoj, zdraví vás Martin a Tomáš, v Jičíně jsme otevřeli už dva bary a kavárnu. Poslechněte si náš podcast, ve kterém se náš kamarád Péťa snaží zjistit, proč a jak to celé vzniklo. 🙏 | NOVINKY SLEDUJ NA INSTAGRAMU https://www.instagram.com/barnastarym/ https://www.inst…
6 epizod
0 odběratelů
6.

Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
6 epizod
17 odběratelů
8.

Za Školou
Dva studenti mluví o všem co je jim blízké. Různá témata až po politiku. Podcast vychází každou středu.
6 epizod
0 odběratelů
9.

Na střídačce
Oficiální podcast českého hokejového klubu HC Energie Karlovy Vary, týmu hrajícího Tipsport extraligu ledního hokeje, nejvyšší českou hokejovou soutěž.
14 epizod
9 odběratelů
10.

Čas vah
Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi…
4 epizod
8 odběratelů
11.

Chci poslouchat.
Série podcastů Chci poslouchat, zaměřená na různé boje za nezávislost po celém světě, se prolíná s našimi vzdělávacími akcemi a spojuje je do jednoho příběhu, který s vámi chceme sdílet.
9 epizod
0 odběratelů
12.

S Komenským u mikrofonu
S Komenským jsou historické české země spjaty po staletí. Jeho kulturní, pedagogické a duchovní poselství ovlivňuje nejen nás, ale celý svět i dnes. Ne náhodou se stal Jan Amos Komenský v roce 1956 patronem UNESCO v rámci své vize o pospolitosti evropských národů a potř…
24 epizod
0 odběratelů
14.

NILA podcast
Podcast nezávislých obchodů NILA (www.nila.cz). Ty jsou určeny ženám se silným názorem a laskavým srdcem. Rádi říkáme, že v době pomíjivých trendů „jdeme jinudy“. Hledáme cesty ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Jsme nejen největším obchodem s dámskou #slowfashio…
44 epizod
21 odběratelů
15.

Makám na sobě Podcast
Makáš na sobě, fyzicky i mentálně? Michal Hubík, zakladatel a CEO Aktinu, zpovídá inspirativní hosty, kteří tě sdílením svého příběhu a pohledu na svět podpoří na cestě za tou nejlepší verzi sebe sama.
2 epizod
11 odběratelů
17.

Životní paralely
Nedávno mě má sestřenice inspirovala, abych se s vámi podělila o životní příběhy, se kterými se v praxi nejčastěji setkávám. Rozhodla jsem se tedy spustit podcast, kterému dávám příhodný název Životní paralely. Může se stát, že se v příbězích poznáte, aniž bychom se spo…
8 epizod
0 odběratelů
19.

Fejetony Evy Kadlčákové
Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
71 epizod
7 odběratelů
20.

Marný JoJo
Ahoj, jsme Marek a Marina a zveme vás ke společnému povídání o životě, o světě kolem nás a tématech, která nás zajímají. Nový díl podcastu každý měsíc vždy 22. den. Pokud tě zajímá něco víc o podcastu, ale taky o nás samotných, můžeš nás sledovat nebo kontaktovat tady:…
39 epizod
0 odběratelů
21.

Lesní Stezkou
Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a…
94 epizod
13 odběratelů
22.

Nejen o jídle
Objevte svět perfektních cateringových služeb Stones Catering, které nelze napodobit. Před vašima očima proměňují eventy v dokonalé zážitky už více jak 20 let. V našem audio podcastu nahlédneme s experty gastronomie do zákulisí toho všeho. Exkluzivně na Youradio Talk.
4 epizod
16 odběratelů
23.

ChillZone Podcast
Jsme herní podcast, který vám přináší novinky ze světa videoher. :)
2 epizod
0 odběratelů
24.

Donio Podcast
Podcast o tématech, která nám v Donio připadají smysluplná. Jsme dárcovská platforma, na které můžete snadno vytvořit sbírku pro sebe, kamaráda který onemocněl, nebo se třeba složit na komunitní zahradu. Rádi říkáme, že jsme pro každou dobrost. A jsou pro ni i lidé, kte…
6 epizod
0 odběratelů
25.