Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Rozhovory o živote
Rozhovory Dušana Kadleca a Ketrin Krnáčovej o živote, vzťahoch a tiež o tom, prečo sa nám deje to, čo sa nám deje, a čo s tým vieme urobiť. Populárne a inšpiratívne knihy, ktoré sme napísali, nájdete TU: https://ulomkyzeny.sk/obchod/
23 epizod
11 odběratelů
1.

Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
6 epizod
17 odběratelů
2.

Debaty Julie se Zuzanou
Debaty fyzioložky Julie Dobrovolné a psycholožky Zuzany Masopustové o psychice, fyziologii, životě a vůbec.. a také o pandemii covid-19
11 epizod
0 odběratelů
3.

Na střídačce
Oficiální podcast českého hokejového klubu HC Energie Karlovy Vary, týmu hrajícího Tipsport extraligu ledního hokeje, nejvyšší českou hokejovou soutěž.
14 epizod
9 odběratelů
4.

Mezi Proudy
Vždy s nadhledem a pořádnou dávkou zákulisních informací o politice a byznysu, pravidelně za účasti zajímavých osobností. To je podcast Petra Nutila a Ondřeje Féra, který proplouvá vodami českého mediálního moře, aniž by se vezl s proudem.
14 epizod
0 odběratelů
6.

Z hloubi duše
Obyčejná holka co miluje papírnictví, žije s knížkou v ruce obklopená svou zelenou džunglí a po boku svého písho společníka Ducha má neustálou potřebu něco podnikat. Podcast o každodenních radostech a starostech je audio verze osobního blogu martinaduskova.com.
1 epizoda
0 odběratelů
8.

StyleBrunch
Satire. Wine. and Art. Aneb články lifestylového magazínu v audio podobě pro každého, kdo nemá čas na čtení nebo chuť. Populární rubriky namluvené samotnými autory. Příběhy, vztahy, móda i vážnější témata. Protože brunch nemusí být pouze v sobotu.
17 epizod
0 odběratelů
9.

Mirek Pakr
Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.
1 epizoda
0 odběratelů
10.

Deník.cz - Evropa pro Čechy
Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.
0 epizod
2 odběratelé
11.

Příbram v podcastu
Představení osobností z oblasti kultury a sportu, které mají blízko k Příbrami
10 epizod
0 odběratelů
12.

Čas vah
Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi…
4 epizod
8 odběratelů
13.

NILA podcast
Podcast nezávislých obchodů NILA (www.nila.cz). Ty jsou určeny ženám se silným názorem a laskavým srdcem. Rádi říkáme, že v době pomíjivých trendů „jdeme jinudy“. Hledáme cesty ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Jsme nejen největším obchodem s dámskou #slowfashio…
44 epizod
21 odběratelů
14.

O zvířatech jinak
Pet Heroes přináší rozhovory o nevšedních tématech, které se jakkoli dotýkají domácích zvířat. Jako nezisková organizace se zasazují o lepší život pro zvířata už téměř deset let, a tak se rozhodli své působiště přenést i na vlny podcastů. Užijte si poslech a nezapomeňte…
14 epizod
0 odběratelů
15.

REDLINE
Spíš než o tom, jak vydělat hromadu peněz, jsou mé podcasty o udržitelném způsobu žití, o naplněném životě a hledání štěstí. Se svými hosty si povídám o udržitelném podnikání, společenské odpovědnosti firem (CSR), zvířatech, ekologii, ale i hledání sebe sama. O radostný…
123 epizod
73 odběratelů
16.

Makám na sobě Podcast
Makáš na sobě, fyzicky i mentálně? Michal Hubík, zakladatel a CEO Aktinu, zpovídá inspirativní hosty, kteří tě sdílením svého příběhu a pohledu na svět podpoří na cestě za tou nejlepší verzi sebe sama.
2 epizod
11 odběratelů
17.

Ako prežiť s chlapom
Ako prežiť s chlapom a nezblazniť sa? Dám vám pár užitočných rád.
2 epizod
0 odběratelů
18.

Nenapalmě Napalmě
Nenapalmě Napalmě je audio-vizuální rozšíření festivalového Zpravodaje Loutkářské Chrudimi. Za obsahem podcastů i vlogů stojí Sára a Bára a těší se, že si jejich poslech a pohled moc užijete!
8 epizod
0 odběratelů
19.

Fejetony Evy Kadlčákové
Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
71 epizod
7 odběratelů
20.

Lesní Stezkou
Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a…
94 epizod
13 odběratelů
22.

Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta
Jak v práci dělat více zajímavých, smysluplných věcí a méně těch otravných? Příběhy a myšlenky o tom, jak získat kontrolu nad svou prací a čas i energii něco změnit. Jak se dostat k zajímavé práci? Jak se nezbláznit z meetingů? Kolik hodin pracovat? Jak zlepšit komunik…
63 epizod
39 odběratelů
23.

Jihočeské kroniky
Setkání Petra Kroniky s kronikářkami a kronikáři vesnic a měst našeho kraje. Všechny díly podcastu Jihočeské kroniky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
50 epizod
1 odběratel
24.