Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Přímo z Kabiny (STARÉ DÍLY)
!! Staré epizody podcastu Přímo z Kabiny !! NOVÉ EPIZODY už nyní na novém kanálu s názvem PŘÍMO Z KABINY!!
9 epizod
29 odběratelů
2.

CNT Talks
Chceš vědět, jak to funguje v Czech Night Teamu? Tak si nezapomeň poslechnout každý CNT Podcast, každý pátek zde na Spotify. Where there’s no Sun, Reach for the Moon
3 epizod
0 odběratelů
3.

Debaty Julie se Zuzanou
Debaty fyzioložky Julie Dobrovolné a psycholožky Zuzany Masopustové o psychice, fyziologii, životě a vůbec.. a také o pandemii covid-19
11 epizod
0 odběratelů
4.

Talk s Terezií
Zajímají mě míň rady a víc příběhy! A o to tu v rozhovorech jde!
7 epizod
3 odběratelé
5.

Příbram v podcastu
Představení osobností z oblasti kultury a sportu, které mají blízko k Příbrami
10 epizod
0 odběratelů
6.

NFL.cz Podcast
Podcast největšího československého webu o dění v NFL a vůbec toho nejzajmavějšího, co se kolem amerického fotbalu šupne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
115 epizod
37 odběratelů
7.

Blog létajícího redaktora
Sabina Vosecká vám přinese kulturní události z Prahy. Všechny díly podcastu Blog létajícího redaktora můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
46 epizod
2 odběratelé
8.

Deník.cz - Evropa pro Čechy
Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.
0 epizod
2 odběratelé
9.

O zvířatech jinak
Pet Heroes přináší rozhovory o nevšedních tématech, které se jakkoli dotýkají domácích zvířat. Jako nezisková organizace se zasazují o lepší život pro zvířata už téměř deset let, a tak se rozhodli své působiště přenést i na vlny podcastů. Užijte si poslech a nezapomeňte…
14 epizod
0 odběratelů
10.

Rozhovory o živote
Rozhovory Dušana Kadleca a Ketrin Krnáčovej o živote, vzťahoch a tiež o tom, prečo sa nám deje to, čo sa nám deje, a čo s tým vieme urobiť. Populárne a inšpiratívne knihy, ktoré sme napísali, nájdete TU: https://ulomkyzeny.sk/obchod/
23 epizod
11 odběratelů
11.

Ta, co mluví v koutě
Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct …
6 epizod
17 odběratelů
12.

Nenapalmě Napalmě
Nenapalmě Napalmě je audio-vizuální rozšíření festivalového Zpravodaje Loutkářské Chrudimi. Za obsahem podcastů i vlogů stojí Sára a Bára a těší se, že si jejich poslech a pohled moc užijete!
8 epizod
0 odběratelů
13.

Na střídačce
Oficiální podcast českého hokejového klubu HC Energie Karlovy Vary, týmu hrajícího Tipsport extraligu ledního hokeje, nejvyšší českou hokejovou soutěž.
14 epizod
10 odběratelů
14.

Ako prežiť s chlapom
Ako prežiť s chlapom a nezblazniť sa? Dám vám pár užitočných rád.
2 epizod
0 odběratelů
16.

Čas vah
Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi…
4 epizod
8 odběratelů
18.

NILA podcast
Podcast nezávislých obchodů NILA (www.nila.cz). Ty jsou určeny ženám se silným názorem a laskavým srdcem. Rádi říkáme, že v době pomíjivých trendů „jdeme jinudy“. Hledáme cesty ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Jsme nejen největším obchodem s dámskou #slowfashio…
44 epizod
21 odběratelů
20.

Makám na sobě Podcast
Makáš na sobě, fyzicky i mentálně? Michal Hubík, zakladatel a CEO Aktinu, zpovídá inspirativní hosty, kteří tě sdílením svého příběhu a pohledu na svět podpoří na cestě za tou nejlepší verzi sebe sama.
2 epizod
11 odběratelů
21.

RedZone Podcast
Nejsme žádný experti na dané témata, pouze se o nich bavíme, bereme je občas s nadsázkou. Berte RedZone Podcast jako místo k odpočinku a pobavení s komentářem k tématům od tří dospívajících kluků.
3 epizod
0 odběratelů
22.

StyleBrunch
Satire. Wine. and Art. Aneb články lifestylového magazínu v audio podobě pro každého, kdo nemá čas na čtení nebo chuť. Populární rubriky namluvené samotnými autory. Příběhy, vztahy, móda i vážnější témata. Protože brunch nemusí být pouze v sobotu.
17 epizod
0 odběratelů
23.

Mirek Pakr
Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.
1 epizoda
0 odběratelů
24.