Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

#bednatalks
Rozhovory so zaujímavými a inšpiratívnymi osobnosťami na témy súvisiace s pracovným prostredím.
12 epizod
11 odběratelů
1.

Off Topic Talk Show
Talk show dvou kamarádů, kteří si mají pořád co říct a často mají na věci různý pohled. Najdete tady rozhovory na témata všedního života, technologií, videoher a čehokoli s čím se můžeme v tomto vesmíru setkat. Příležitostně si zveme zajímavé hosty. Poslouchat nás můžet…
43 epizod
13 odběratelů
3.

Podcast Nope Nopish
Podcast o ničem. Uvádí tři nuly vyznávající humor, který není vtipný. Kontaktujte nás na Facebooku https://facebook.com/nonopenopish Nebo Instagramu https://www.instagram.com/instanopenopish/ Nebo emailu areyousomesortofidiot@email.cz
60 epizod
2 odběratelé
4.

Zrzoun a drzoun
Lokální bio podkást, kde nedbalou formou týdenní návštěvy u prarodičů jeden zrzavej hipster a jeden lokální ofice sk8r boi zrekapitulují cokoli, co zrovna chtějí.
7 epizod
0 odběratelů
5.

Prezentovány plány pro Firefox 4.0 – Mozilla.cz
Česká komunita uživatelů aplikací Mozilly
0 epizod
0 odběratelů
6.

Zkouškový
Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. Vztahy, rozchody, rodiče, školu, práci a taky to, kým jsou a být chtějí. Všechny díly podcastu Zkouškový můžete pohodlně poslouchat v mo…
17 epizod
48 odběratelů
7.

#laiblovky
Rychlé úvahy, myšlenky, točené za pochodu v okamžiku, kdy mi vlezou do hlavy.
15 epizod
33 odběratelů
8.

Na Tišence se Zaškem
Vítám Vás Na Tišence, kde budu číst své povídky a úryvky ze svých knih.
2 epizod
0 odběratelů
9.

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů
10.

SCRIPTease
V podcastu SCRIPTease odhalujeme svůdné technologie vzrušujících českých start-upů a firem. Je to mňamka pro všechny horňáky (frontenďáky), dolňáky (backenďáky), CTO a technologické nadšence! Dozvíte se, jak se vyvíjí globální produkty a jakou mají architekturu raketově…
95 epizod
33 odběratelů
11.

Regionální Rádio
Regionální Rádio mediálně propojuje všechny regiony České republiky a na jednom místě přináší aktuální zpravodajství ze všech obcí, měst a krajů naší země o společenském, ekonomickém, kulturním či sportovním dění. Poskytujeme prostor pro každou lokální či regionální zpr…
24 epizod
1 odběratel
13.

FOXON
Jsme česká společnost, která funguje už od roku 2006. Specializujeme se na opravy a prodej dílů, diagnostiku průmyslových sítí, pořádáme odborná školení a pracujeme na projektech Industry 4.0.Vyrábíme také vlastní produkty pro výrobu a údržbu, které na trhu chybí, a pra…
6 epizod
0 odběratelů
15.

Holkis Polkis
Nejlepší kamarádky, které s nadhledem debatují o každodenních radostech a strastech ve vztazích i single životě. Sledujte nás na našem společném Instagramu: @podcast_holkispolkis (naše osobní účty: @locikasz @carolinwlos)
30 epizod
14 odběratelů
16.

WTF Finanční Nočník
Naše priority určují, čemu budeme věnovat čas. Čas jsou peníze. Často mrháme příliš mnoho času a energie na věci, které můžeme delegovat. Jak ale poznat, zda je delegujeme správně? Bavíme se o finančním plánování a investování v prostředí českého trhu. Rozebíráme neeti…
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Redditování
Dva staří mládenci komentují osobitým humorem dění na webovém fóru Reddit. (Zhruba) Týdenní reporty zajímavostí, bizarností a témat světového internetu. Absurdní humor, hegelistický-marxismus, hi-tech revue a černá kronika. Archiv na https://www.mixcloud.com/redditovan…
3 epizod
0 odběratelů
19.

Jiným pohledem
Tento podcast nabízí trochu jiný pohled na fungování lidské psychiky. Jirka Martišek předkládá užitečné myšlenky a praktické nástroje k tomu, jak ještě lépe využívat svoji mysl - když už jednou ten mozek máme. Čerpá převážně z NLP a ze své praxe kouče a lektora. Věří…
38 epizod
43 odběratelů
21.

The First Act
Alternativní název podcastu režiséra Adama Sedláka by mohl být třeba Filmaři mluví o filmech. Série rozhovorů s tvůrci aktuálně probíraných děl probíhá v režii GoOut.
4 epizod
1 odběratel
23.

Sportuj a získáš Podcast
Ahoj! Jsme trenérky Zuzka a Iva a snažíme se předávat naši lásku ke sportu ostatním lidem. Rozhodly jsme se šířit filozofii Sportuj a získáš, pod kterou se ukrývá cvičení, trénování a dobře mířené rady, i mezi posluchače mluveného slova. Tak sportuj, poslouchej a získáš…
49 epizod
10 odběratelů
24.