Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Rozhovory o živote

Rozhovory o živote

Rozhovory Dušana Kadleca a Ketrin Krnáčovej o živote, vzťahoch a tiež o tom, prečo sa nám deje to, čo sa nám deje, a čo s tým vieme urobiť. Populárne a inšpiratívne knihy, ktoré sme napísali, nájdete TU: https://ulomkyzeny.sk/obchod/

23 epizod

11 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Ta, co mluví v koutě

Ta, co mluví v koutě

Vítejte na temné straně! Nepřepínejte, protože se zde vyskytuje možnost, že Vás sledují a z účtu Vám zmizí velké množství peněz. To víte, živím se z nenávisti... Ale zpět do úvodu. Pár měsíců zpátky jsem se vzbudila s geniálním nápadem, který od té doby nemůžu vytlouct

6 epizod

17 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Debaty Julie se Zuzanou

Debaty Julie se Zuzanou

Debaty fyzioložky Julie Dobrovolné a psycholožky Zuzany Masopustové o psychice, fyziologii, životě a vůbec.. a také o pandemii covid-19

11 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Na střídačce

Na střídačce

Oficiální podcast českého hokejového klubu HC Energie Karlovy Vary, týmu hrajícího Tipsport extraligu ledního hokeje, nejvyšší českou hokejovou soutěž.

14 epizod

9 odběratelů

4.

Obrázek podcastu STETOSKOP

STETOSKOP

Lékařská fakulta Masarykovy univerzity vzdělává nové generace lékařů a zdravotníků, sdílí svoje nejlepší znalosti a dovednosti a aktivně se podílí na vědeckých výzkumech.

109 epizod

22 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Mezi Proudy

Mezi Proudy

Vždy s nadhledem a pořádnou dávkou zákulisních informací o politice a byznysu, pravidelně za účasti zajímavých osobností. To je podcast Petra Nutila a Ondřeje Féra, který proplouvá vodami českého mediálního moře, aniž by se vezl s proudem.

14 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Nad Vltavou (Instrumental)

Nad Vltavou (Instrumental)

0 epizod

2 odběratelé

7.

Obrázek podcastu Z hloubi duše

Z hloubi duše

Obyčejná holka co miluje papírnictví, žije s knížkou v ruce obklopená svou zelenou džunglí a po boku svého písho společníka Ducha má neustálou potřebu něco podnikat. Podcast o každodenních radostech a starostech je audio verze osobního blogu martinaduskova.com.

1 epizoda

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu StyleBrunch

StyleBrunch

Satire. Wine. and Art. Aneb články lifestylového magazínu v audio podobě pro každého, kdo nemá čas na čtení nebo chuť. Populární rubriky namluvené samotnými autory. Příběhy, vztahy, móda i vážnější témata. Protože brunch nemusí být pouze v sobotu.

17 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Mirek Pakr

Mirek Pakr

Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Deník.cz - Evropa pro Čechy

Deník.cz - Evropa pro Čechy

Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.

0 epizod

2 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Příbram v podcastu

Příbram v podcastu

Představení osobností z oblasti kultury a sportu, které mají blízko k Příbrami

10 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Čas vah

Čas vah

Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi

4 epizod

8 odběratelů

13.

Obrázek podcastu NILA podcast

NILA podcast

Podcast nezávislých obchodů NILA (www.nila.cz). Ty jsou určeny ženám se silným názorem a laskavým srdcem. Rádi říkáme, že v době pomíjivých trendů „jdeme jinudy“. Hledáme cesty ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Jsme nejen největším obchodem s dámskou #slowfashio

44 epizod

21 odběratelů

14.

Obrázek podcastu O zvířatech jinak

O zvířatech jinak

Pet Heroes přináší rozhovory o nevšedních tématech, které se jakkoli dotýkají domácích zvířat. Jako nezisková organizace se zasazují o lepší život pro zvířata už téměř deset let, a tak se rozhodli své působiště přenést i na vlny podcastů. Užijte si poslech a nezapomeňte

14 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu REDLINE

REDLINE

Spíš než o tom, jak vydělat hromadu peněz, jsou mé podcasty o udržitelném způsobu žití, o naplněném životě a hledání štěstí. Se svými hosty si povídám o udržitelném podnikání, společenské odpovědnosti firem (CSR), zvířatech, ekologii, ale i hledání sebe sama. O radostný

123 epizod

73 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Makám na sobě Podcast

Makám na sobě Podcast

Makáš na sobě, fyzicky i mentálně? Michal Hubík, zakladatel a CEO Aktinu, zpovídá inspirativní hosty, kteří tě sdílením svého příběhu a pohledu na svět podpoří na cestě za tou nejlepší verzi sebe sama.

2 epizod

11 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Ako prežiť s chlapom

Ako prežiť s chlapom

Ako prežiť s chlapom a nezblazniť sa? Dám vám pár užitočných rád.

2 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Nenapalmě Napalmě

Nenapalmě Napalmě

Nenapalmě Napalmě je audio-vizuální rozšíření festivalového Zpravodaje Loutkářské Chrudimi. Za obsahem podcastů i vlogů stojí Sára a Bára a těší se, že si jejich poslech a pohled moc užijete!

8 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Fejetony Evy Kadlčákové

Fejetony Evy Kadlčákové

Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

71 epizod

7 odběratelů

20.

Obrázek podcastu ZVANIRNA

ZVANIRNA

I dobrá myšlenka se dá znehodnotit diletantskou realizací.

16 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Lesní Stezkou

Lesní Stezkou

Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a

94 epizod

13 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta

Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta

Jak v práci dělat více zajímavých, smysluplných věcí a méně těch otravných? Příběhy a myšlenky o tom, jak získat kontrolu nad svou prací a čas i energii něco změnit. Jak se dostat k zajímavé práci? Jak se nezbláznit z meetingů? Kolik hodin pracovat? Jak zlepšit komunik

63 epizod

39 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Jihočeské kroniky

Jihočeské kroniky

Setkání Petra Kroniky s kronikářkami a kronikáři vesnic a měst našeho kraje. Všechny díly podcastu Jihočeské kroniky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

50 epizod

1 odběratel

24.

Obrázek podcastu RadioDJA's show

RadioDJA's show

6 epizod

0 odběratelů

25.