Mikrovlnky
Mikrovlnky jsou týdenní výběr toho nejlepšího ze zpráv Radia Wave podle Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Zprávy, které nezpůsobí žádnou informační tsunami, ale příjemně rozčeří hladinu vašeho všedního dne. Slyšeli jste i epizody Mikrovlnek o halucinujícím kombajnistovi…
232 epizod
92 odběratelů

Narovinu Zlomenej Podcast
Pravidelný podcast přinášející od roku 2009 do 2018 pod vedením moderátorů KamCZa a AhZ novinky ze světa rovnejch i zlomenejch rytmů, zajímavý rozhovory a sety. Od roku 2018 připravuje AhZ a Annita.
15 epizod
7 odběratelů

Kubova English
Nebaví tě drtit se angličtinu a nudní učitelé tě serou? Tak VELKAM TU MAJ PODKÁST. Užij si to, uč se zábavně a buď dobrej. Čus trus.
261 epizod
557 odběratelů

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
196 odběratelů

Cukrfree Podcast
Stejně jako Cukrfree, ani Cukrfree Podcast není jen o jídle! Jeho autorka Janina D. Černá vám přináší sérii delších rozhovorů s inspirativními hosty, a to nejen z oblasti zdraví, výživy a životního stylu.
100 epizod
598 odběratelů

iSport podcast
Debaty o nejdůležitějším a nejzajímavějším dění v českém sportu zasvěceně, v souvislostech, i s nadhledem. S experty deníku Sport a iSport.cz, kteří se specializují na dění okolo českých sportovců, klubů i zákulisí. Pod iSport podcast jsou shrnuty všechny epizody podcas…
1654 epizod
628 odběratelů

Drinkologie
Jak k sobě našli cestu gin a tonic? A co spojuje matku Winstona Churchilla s drinkem Manhattan? Příběhy, které stojí za skleničkami známých koktejlů, rozkryje podcast Drinkologie.
11 epizod
209 odběratelů

projekt.lajf
PROJEKT.L - podcast z dílny Holubice Agency Podcast o projektu, který žijeme my všichni, tedy o životě. Podcastem provází Karolína Holubová alias Holu_ka a stálým hostem je Jiří Valášek alias @psy.chologistaPodcast Intro Music by Tim Beek (timbeek.com)
59 epizod
31 odběratelů

Čas kávičky
Mluvím o životě, mateřství i podnikání s šálkem v ruce a dětmi na klíně. Tvořím audio prostor, kde můžeš být sama sebou. Kde fuck-up není sprostý slovo a nemusíš jet na výkon. Prostor, kde na život nejsi sama.
118 epizod
101 odběratelů

Černá historie
Podcast Anety Černé o hrdinech, zrádcích i obyčejných lidech, které zasáhly zlomové okamžiky 20. století.
13 epizod
258 odběratelů

Insider
Nejvlivnější český podcast. Rozhovory nejen o aktuálních tématech s hosty, kteří mají co říct. Uvádějí Tomáš Jirsa a Michal Půr.
475 epizod
740 odběratelů

Žlutá pohovka
Videoseriál se zajímavými hosty, kteří jsou zpovídáni na žluté pohovce.
8 epizod
3 odběratelé

Zlé peniaze, dobrý život - Juraj Karpiš
O peniazoch, ekonomike a snahe prežiť život čo najlepšie na prvý pokus.
83 epizod
32 odběratelů

Vaše jméno je vaše značka - nejen o kreativním podnikání
Baví mě pomáhat lidem, co umí tvořit. Rád se dívám na to, jak se rozvíjí postupem času něčí talent a roste. Pokud se chcete vyvarovat chyb co dělají jiní, zajímá vás jak být efektivnější a máte rádi příběhy - začněte okamžitě odebírat :-) Pro fotografy, ilustrátory, gra…
17 epizod
31 odběratelů

V oblacích
Tereza Salte alias TerezaInOslo je mámou, podnikatelkou, blogerkou a autorkou knihy Šlehačková oblaka. Ta se podle literárních redaktorů stala jedním z největších knižních překvapení roku 2017. V podcastu V oblacích vás Tereza chce vtáhnout ještě hlouběji do svého život…
124 epizod
127 odběratelů

The power of now w/ nejedladel
Podcast je o zdravém životním stylu, inspiraci a motivaci dělat věci tak, jak chceme. O tom jak být šťastný sám se sebou a jak najít ve svém životě tu správnou cestu. Z druhého pohledu je podcast o mém americkém životě. O tom, jaké to je studovat a jaké to je být AuPai…
14 epizod
23 odběratelů