Volné asociace
Jsem studentka psychologie a žurnalistiky, která se rozhodla natáčet podcast o různých psychologických i nepsychologických tématech. Název jsem zvolila právě kvůli tomu, že bych chtěla volně přecházet mezi různými oblastmi. Zkrátka podle toho jakým směrem se bude ubírat…
2 epizod
0 odběratelů

Perverzní kabaret
Čtveřice komiků od roku 2013 baví publikum svou neotřelou show Perverzní kabaret. Při vystoupeních toho zažili tolik, že je nejvyšší čas se o zážitky podělit v podcastu.
44 epizod
3 odběratelé

Radio Kulíšek
Sídlíme v Krkonoších, ale naši redaktoři a redaktorky natáčejí příspěvky v celém Česku. Zpovídají osobnosti české sportovní, kulturní a společenské scény, které jezdí nejen do Krkonoš, ale potkávají se s nimi i při putování po zajímavých místech v celém Česku. Pozvánky …
99 epizod
0 odběratelů

Fóndy & Raklety / Fondue & Racletty
Přinášíme vám čerstvé zprávy z horkých brambor, publicistiký podcast Fóndy & Raklety!
5 epizod
0 odběratelů

Podcast číslo 8
Question everything. Pokládáme otázky, o kterých se mlčí. Zajímá nás význam a důvod. Ptáme se proč. A jdeme hluboko.
16 epizod
0 odběratelů

Redditování
Dva staří mládenci komentují osobitým humorem dění na webovém fóru Reddit. (Zhruba) Týdenní reporty zajímavostí, bizarností a témat světového internetu. Absurdní humor, hegelistický-marxismus, hi-tech revue a černá kronika. Archiv na https://www.mixcloud.com/redditovan…
3 epizod
0 odběratelů

Qcast
Qcast je podcast z produkce vývojářské společnosti Qest. Je určený všem, které zajímají moderní trendy programování. Podcast vede Radim Štěpaník, fullstack programátor a CTO Qestu.
54 epizod
0 odběratelů

Zrzoun a drzoun
Lokální bio podkást, kde nedbalou formou týdenní návštěvy u prarodičů jeden zrzavej hipster a jeden lokální ofice sk8r boi zrekapitulují cokoli, co zrovna chtějí.
7 epizod
0 odběratelů

Krize mladého věku
Jsem taková, jaká jsem. Peněženku hledám v kabelce snad deset minut, bojím se otvírat dveře od vlaku, nevím, čím se budu jednou živit, a moje čeština pokulhává asi tak jako já, když se snažím běžet rychleji než 8 km za hodinu. Miluju sport a pečení zároveň a zapomenu va…
14 epizod
0 odběratelů

Život s egem
EGO... Chtít stále více pro sebe... Přemýšleli jste někdy nad tím, jak právě EGO ovlivňuje náš každodenní život a naši společnost? Nebo si myslíte, že se vás toto téma netýká? Ono se ale týká náš všech a často více, něž si myslíte. Vztahy, efektivita, motivace, úspěch… …
15 epizod
2 odběratelé

Zapojte mozek 2
Dr. Vladimír Tuka, první Master Certified Coach v Česku a průkopník neurovědy v koučování, ve svém podcastu nově otevírá téma NeuroSystemic Leadershipu. Představuje v něm, jak propojit náš nervový systém s komplexními vnějšími systémy, jako jsou týmy a organizace. Vladi…
23 epizod
3 odběratelé

The HEADHUNTED
Michal Vydržel. Kluk z Děčína se dostal z ulic New Yorku na Wall Street a k Billu Gatesovi na večeři. Ex-Microsoft. Ex-WallStreet. Ex-Goldman Sachs. Inspirace pro ty, kteří chtějí dokázat nemožné. Mentor. Táta. You were born to be HEADHUNTED. Nastává okamžik životní pr…
45 epizod
0 odběratelů

Černovlásky po padesátce
Máte pocit, že už nejste na výsluní života? Že jste takové... jakoby odstrkované nebo dokonce neviditelné? Nejste samy :-). Vesele i vážně s Marií a Šárkou, černovláskami po padesátce.
54 epizod
0 odběratelů

DobroLidi
Tímto podcastem bych ti chtěla představit organizace, osobnosti a projekty, které se snaží pomáhat těm co to potřebují a nejsou veřejnosti tak úplně známí. Seznámit tě s dobrými lidmi. Na instagramovém či facebookovém profilu @dobrolidi najdeš všední inspiraci k dobrým …
6 epizod
0 odběratelů

PROFactum cast
PROFactum je daňový podcast, kterým vás provází Petr Frisch, daňový poradce a spolumajitel společnosti PROFactum. Dozvíte se v něm odpovědi na nejčastější daňové otázky našich klientů, což vám může pomoct zahájit podnikání a správně řešit vaše daňové otázky.
11 epizod
0 odběratelů