Odolná rodinná firma
Podcast Odolná firma přináší Asociace rodinných firem. Poslechněte si zajímavé rozhovory s osobnostmi rodinného podnikání o odolnosti, dlouhodobosti, předávání nové generace a leadershipu.
31 epizod
0 odběratelů

U-podcast
U-podcast jsou rozhovory z křesťanského prostředí se zajímavými hosty, které připravují Úterky u Terky.
20 epizod
1 odběratel

Můžeš podnikat
MŮŽEŠ PODNIKAT je spolek podnikatelů, kteří se rozhodli inspirovat studenty k podnikavosti. MŮŽEŠ PODNIKAT je také vzdělávací program pro studenty středních škol, kterým ročně projde téměř 10 tisíc studentů. Každý měsíc vám představíme dva řečníky – podnikatele a podnik…
85 epizod
2 odběratelé

MOVIEStory
Krátké povídání o filmech a seriálech. Jedná se vždy pouze o můj osobní názor.
12 epizod
0 odběratelů

Vox Gnosis
Podcast tvořený na témata magie, čarodějnictví, mystika a spiritualita. Na své si tu přijdou jak začátečníci, tak pokročilí. Najdete u nás rozhovory, claviculu (zamyšlení), ale také záznamy webinářů, které organizuje spřátelený projekt Cesta Magie. PODPOŘTE NÁS NA: htt…
38 epizod
4 odběratelé

Na vlně / Monika Schagererová
Na vlně dechu, vodních terapií, rytmu srdce a na vlně života. Najdete mě na www.monikaschagererova.cz
6 epizod
0 odběratelů

PoKaFi
Podcast katedry filosofie a religionistiky Teologické fakulty Jihočeské univerzity. S našimi hosty rozebíráme důležitá témata z pohledu filosofie a různých náboženství.
45 epizod
3 odběratelé

Do bruslí!
Ahoj! Jsem Matěj Krupka, trenér inline bruslení, a chci dostat do bruslí Česko i Slovensko! V podcastu se dozvíte tipy pro správnou a rychlejší jízdu a mnoho inspirace od zajímavých hostů z bruslařského světa. Díky, že jdete Do bruslí se mnou!
9 epizod
0 odběratelů

1. Podcast, nouzový stav, škola a prokrastinace
Takže AHOJ! Moje jméno je tedy Markéta, jak jste již slyšeli a na instagramu mě můžete najít pod jménem @makyforchat. Omlouvám se za kvalitu mikrofonu, snad to bude už jen lepší a nebojte se mi napsat o téma, co by vás zajímalo. Krásný den všem!! #czech #czechpodcast
1 epizoda
0 odběratelů

Holky jdou na draka
Jsme dvě holky, Zuzka a Bětka. A obě milujeme knihy skoro stejně, jako milujeme o nich mluvit a rozebírat je. Náš discord: https://discord.gg/af57dvhr Náš insta: https://www.instagram.com/holkyjdounadraka/
77 epizod
0 odběratelů

Rádio RODINA
Nové internetové rádio pro každou rodinu plné užitečných rad, názorů, soutěží, čtení a hlavně zábavy pro každého člena rodiny.
7 epizod
0 odběratelů