Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu Go GIRLS!

Go GIRLS!

Vítám vás u mého podcastu GO GIRLS!. Jsem holčina trpící obezitou, která je na cestě za lepším já a doufá i věří, že k tomu brzo dojde. Chci tady sdílet své pocity, zkušenosti, vzestupy ale i pády, které k té cestě patří. Bude to takový můj deníček. Doufám, že Vás to bu

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu M.R. RECORDS

M.R. RECORDS

Jsem Rom. Mám rád RAP psal jsem texty od 10 let. Věnují se tomu už 5 let..

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu OZIM

OZIM

Osoba Zrající Inteligentnímu Myšlení = OZIM Myšlenky a přístupy Matěje Krejčího, který je terapeut, autor knihy Digidetox a firemní konzultant. Považuje se za studenta lidství. Vyhledávám a zpracovávám nejaktuálnější výzkumy, přístupy či myšlenkové pochody. Protože se

14 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu afm 126's show

afm 126's show

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Nikola Kotalová - Dělej co miluješ

Nikola Kotalová - Dělej co miluješ

Podcasty Dělej co miluješ jsou pro všechny lidi, kteří věří, že si můžou udělat život přesně podle svých představ. Zaměřují se na hosty, kteří se věnují tomu, co milují. Ti vás budou provázet svými vlastními životními a pracovními příběhy. Dozvíte se o tom, jak vypadala

43 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu #oŽivote

#oŽivote

Volám sa Daniela a vo svojom blogcaste #oŽivote sa delím o vlastné zamyslenia a skúsenosti z materstva, kariéry aj osobného rastu. Po rokoch v korporáte ma materstvo postavilo pred nové otázky – o identite, rovnováhe a tlakoch, ktoré ženy denne zažívajú. Tento podcast j

45 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu M.V.P Top 3

M.V.P Top 3

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu GIPSY.M.G

GIPSY.M.G

Na jeden zátah

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Czech Progress Podcast

Czech Progress Podcast

Podcast for beginners learning the beautiful Czech language. A great and easy way how to learn more about dialogue, grammar, or vocabulary.

9 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Studentská léta

Studentská léta

Dvě kamarádky, které mluví nejen o svých zážitcích během svého studentského života!

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Standupmento - Comediante de Standup

Standupmento - Comediante de Standup

Sabe uma coisa que eu não entendo? kkkkkkkkkkjjjkkkkkkk. Acompanhe aqui palinhas dos meus shows pelo Brasil e um pouco dessa doida rotina que é fazer comédia no país do samba! País do samba e dos radar, né? Porque olhou pro lado pá, já vem o Detran KKKKKKKKKJJJKKKKKKKK

8 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Můžu všechno

Můžu všechno

Inspirace pro ženy, které chtějí růst

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Bezpečnostní hrozby s Tomášem Šmídem

Bezpečnostní hrozby s Tomášem Šmídem

Bezpečnostní problematika očima politologa a bezpečnostního experta Tomáše Šmída.

8 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu asstridinkatv's show

asstridinkatv's show

11 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Vrchol (Peak)

Vrchol (Peak)

Zdravím, zdravím. Vitam Vás u podcastu, kde se společně podíváme do mysli úspěšných lidí, nejen současnosti a pokusíme se poodkrýt jejich tajemný recept na úspěch. Chceš slyšet příběhy sportovců, spisovatelů nebo vědců? Pokud ano, tak tady si správně!

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Území ničeho

Území ničeho

Komunitní a kulturní prostor Karnola, Petr Uram a rozhovory se zajímavými lidmi. Finančně podpořit možno zde: https://www.darujme.cz/projekt/1201484

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Smutky veselého čtyřicátníka

Smutky veselého čtyřicátníka

Úvahy o všem, názory, osobní postřehy, perly, úsměvy i smutky života svobodného samotáře čerstvě po čtyřicítce. :-) Někdy vážně, většinou nevážně.

10 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Voriginálové

Voriginálové

Voriginální témata rozebraný ve voriginálním stylu. Jestli chceš naše podcasty i s videem, koukni na náš Youtube (youtube.com/voriginalovepodcast). Bez servítek rozebíráme aktuální dění ve fotbale, rapu a novinky jako takový. Každý týden nový díl, se škopkem v ruce.

6 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu DISSCAST

DISSCAST

DISSCAST je ryze nezávislej neformální podcast, ve kterym neuslyšíte nic dobrýho. Pozlátek, pózy a naleštěný reality máme kolem sebe až moc a výpovědní hodnota je nulová. K dobrým věcem totiž patří i ty špatný, jen se na ně nikdo neptá. V DISSCASTU se dozvíte, že dreamj

12 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Gold ES's show

Gold ES's show

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Young Energy Europe - podcasty

Young Energy Europe - podcasty

Jsou mladí a ve své firmě chtějí přispět k ochraně klimatu a snížení energetických nákladů. Zapojili se proto do projektu Young Energy Europe, který je financován Evropskou iniciativou na ochranu klimatu. Během kurzu, který organizuje ČNOPK, se dozví, jak efektivně využ

16 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Univerzita Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové

Podcasty Univerzity Hradec Králové

36 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu CREDO podcasty

CREDO podcasty

Nahrávky přednášek, workshopů a seminářů z akcí nadace Credo.

65 epizod

0 odběratelů