Bezvýznamní lidé města Nymburk
Královské maloměsto na Labi, ve kterém působila spousta významných osobností. Co ale ti ostatní, ty stovky obyčejných bezvýznamných lidí? Vítejte u sociálně dokumentárního cyklu Bezvýznamní lidé města Nymburk.
6 epizod
0 odběratelů

V RAPU podcast
Podcast o rapu by Milan Bartoušek & Double J. 💯 Předplaťte si náš podcast na herohero.co/vrapu a poslouchejte nás dříve a bez reklam.
78 epizod
3 odběratelé

#holkaprávnická
Jsem obyčejná holka, dnes už absolventka práv pracující v advokacii, která se právem baví a žije. Pojďte si se mnou povídat o právu a všem, co s ním souvisí. Najdete mě na Instagramu, kde tvořím jako @holkapravnická. Abych dostála licenci tvůrců hudby uvádím následují…
39 epizod
0 odběratelů

Kokotcast
glosy, komentáře k dění, konzervativní, nekorektní, pro leftardy smrtelný
3 epizod
0 odběratelů

DixTalk
Nenáročný pokec s kolegy z Dixons Carphone o tématech spojených s osobním rozvojem a vedením lidí.
3 epizod
0 odběratelů

Arts Podcast
Kdo hýbe kulturou?! Kdo stojí za českou kulturní scénou? Arts podcast přináší rozhovory s kulturními manažery, zákulisními hráči a zkušenými organizátory z oblasti kultury. Podrobně se zabývá jejich prací, zkušenostmi, projekty a aktualitami z prostředí divadel, galeri…
58 epizod
1 odběratel

Kolektiv
Prohlédněte si pestrobarevné chodby jedinečné školy skrze podcast Kolektiv. S Barborou Slavíkovou a Emílií Válkovou o studentech, učitelích, tvorbě a životě na waldorfském lyceu v Semilech.
5 epizod
0 odběratelů

Focení bez cenzury
Ahoj, jsem Filip Matušinský a jsem reklamní fotograf s dvacetiletou praxí. Mám za sebou mnoho reklamních kampaní pro české i mezinárodní firmy. V tomto podcastu se budu zabývat tématy spojenými s fotografií. Budu se nejen snažit sdělit svoje postřehy a zkušenosti, ale t…
8 epizod
1 odběratel

Děláme si to samy
Podcast o všem, co nás zajímá. S humorem, správnou dávkou sebemrskačství a útěchou pro všechny, kteří se rozhodli nebrat se tak vážně. „Život je hrozný – tak kam se půjdem najíst?“ Woody Allen
13 epizod
0 odběratelů

Na vlastní žíly
Podcast Na vlastní žíly je součástí unikátního projektu Liberate Life, který se zaměřuje na svobodný život s hemofilií. Naším cílem je prozkoumat hemofilii ze všech stran, přinést zajímavé pohledy od ještě zajímavějších hostů a ponořit se do důležitých i nevšedních téma…
24 epizod
0 odběratelů

Dva zbytečný
Jsme jen dva nejlepší kamarádi, co se rozhodli trochu pobouřit vody českého podcastu pořádnýma geekovskýma, nerdovskýma a bůhví jakýma dalšíma kecama a moudrama. Tak se vydej na zbytečnou plavbu multimediálním obsahem s námi.
1 epizoda
0 odběratelů

MBK Consulting, kurzy
Vítáme Vás u podcastů společnosti MBK Consulting, s.r.o. Těšit se můžete na podcasty z oblasti práva, kvality, ISO norem, měkkých a manažerských dovedností, marketingu a spousty dalších témat.
28 epizod
0 odběratelů

Podcasty BilyBalet.cz
Podcasty o Realu Madrid od BilyBalet.cz. Pravidelně vydáváme podcast Hattrick, ve kterém rozebíráme vždy tři témata ve třech kategoriích. Nárazově přinášíme také tematické speciály.
4 epizod
0 odběratelů

NFL sideline
Podcast o americkém fotbale v NFL i v Česku. Moderuje sportovní novinář Matěj Hejda a PR manažer České asociace amerického fotbalu Radim Kroulík
35 epizod
0 odběratelů

Africký deník: Cesta do Tanzánie
Africký deník je série nahrávek z cest dobrovolníka Jakuba Jahla v Tanzánii.
20 epizod
0 odběratelů

FIRESPORTÉR PODCAST
Podcast z prostředí požárního sportu, zabývající se různou problematikou napříč všemi oblastmi požárního sportu.
6 epizod
0 odběratelů

SideToSide
Český NFL podcast. Novinky, výsledky a rozhovory z nejlepší ligy amerického fotbalu. To vše naleznete v podcastu SideToSide.
5 epizod
0 odběratelů

Geisslers on Air
Podcast divadelního souboru Geisslers Hofcomoedianten. Představíme Vám baroko, jak jej nečekáte! #novebaroko www.geisslers.cz
13 epizod
0 odběratelů