PRO (D)UŠI.
Když se hlava zblázní... Mluvíme o tom, o čem se ve společnosti nemluví.
2 epizod
1 odběratel

Promluvme si
Internetový pořad "Promluvme si" přichází s konceptem rozhovorů, ve kterých se snaží představit osobnosti z české politické scény z osobnějšího pohledu.
1 epizoda
0 odběratelů

Přátelé filosofie : základy filosofie
Filosofie ze všech stran a pro všechny. Podpořte vznik dalších přednášek darem na účet: 2200280552 / 2010 Více na : https://www.facebook.com/Pratelefilos...
1 epizoda
1 odběratel

ArtAgent Talks
ArtAgent talks jsou rozhovory s herci nejen o filmu a jejich práci, ale také o jejich inspiracích.
1 epizoda
0 odběratelů

Judita Berková
Podcast o józe, meditaci, jógové filosofii a také o zákulisí toho, jak se připravují jógové programy, jógové pobyty nebo kolekce jógového oblečení. A také o tom, jak sleduji znamení a jak mě přivádí na neuvěřitelná místa a do situací, které mi berou dech. Jsem šťastná, …
21 epizod
1 odběratel

Severní podcast není krutý
Osobnosti severočeského kraje a jejich zkušenosti - řemesla a život, cestování v době digitální transformace, život lidí v krajině. Autor znělky: Tomáš Vychytil Logo: mapy.cz
3 epizod
0 odběratelů

Kafe s Vaškem
Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča…
1 epizoda
0 odběratelů

DVA BEZ DVOU
ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!
2 epizod
0 odběratelů

SLOW DOWN RADIO
Jsme rádio pro ty, co chtějí víc než jen mainstream. Pro hudební nadšence, kteří žijí objevováním nových zvuků. Naše DNA je black music – od jazzu přes soul, funk, disco a hip hop. Jsme tu, abychom objevovali, ale vždy s respektem k původním kořenům. #NoMusicNoLife
133 epizod
0 odběratelů

Obrysy Českého Švýcarska
Povídání o životě a činech lidí v Českém Švýcarsku. Podcastový průvodce krajinou skal a nekonečných výhledů.
31 epizod
1 odběratel

Hřebenovka
Rozhovory z nadhledu se zajímavými lidmi z Boskovic a okolí o důležitých tématech, která pálí naše město. Na kulturu, sport, architekturu, školství nebo komunitní dění se ptají moderátoři Marek Čech a David Liber. O zvuk se stará Jiří Krajíček.
4 epizod
0 odběratelů

Podcast, na kterém se dá stavět
V Podcastu, na kterém se dá stavět Vás bude Pavel Hanuš ze společnosti Callida pravidelně provázet aktuálním děním ve stavebnictví. Podcast je zaměřen na moderní technologie, digitalizaci a BIM. Zajímavý výběr hostů, zajímavá témata a spousta zajímavých informací pro Vá…
3 epizod
0 odběratelů

KNÍŽENY
Pokud milujete knihy, kafe, smích a nebojíte se mít vlastní názor, bude se vám líbit náš podcast. Poznejte blíž své Kníženy a zjistěte, která je divnější. Povídáme si o věcech co nás spojují i rozdělují, ale hlavně o těch, které nás nenechávají chladné a netečné. A&H …
69 epizod
0 odběratelů

Zajíčkovy rozpravy
Hodně o Pobaltí, různé pozorování životní taky, náboženství, život za kovidu a dá-li Bůh i po něm. Estonsko, Lotyšsko, Litva.
2 epizod
0 odběratelů

Třikrát jinak
O životě třech normálních holek 3 obyčejné holky 3 různé osudy 3 úhly pohledu IG - @triktatjinak
13 epizod
0 odběratelů

Slavné dny
Reportáže o milnících lidské historie. Dny, které změnily tvář tohoto světa.
1 epizoda
2 odběratelé