Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu Hudba podle kalendáře

Hudba podle kalendáře

Události české a světové hudební historie. Významná hudební výročí toho kterého týdne na Classic Praha vybírá, připomíná a hudbou ilustruje Martina Klausová.

241 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Honzův Podcast

Honzův Podcast

Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Vepři

Vepři

Tento podcast si neklade za cíl vyřešení složitých společenských otázek. Slouží jen jako vhled do mysli obyčejných lidí bez ohledu na faktickou přesnost, o kterou se i tak budou aktéři pokoušet. Patreon: https://www.patreon.com/vepri

151 epizod

15 odběratelů

Obrázek podcastu Zádruha

Zádruha

historie českého anarchistického hnutí (1880-1926)

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu GT Talks CZ

GT Talks CZ

Nepravidelný podcast poradenské skupiny Grant Thornton věnovaný novinkám a zajímavostem v české ekonomice, financích, daních a právu.

21 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Laura a Paula

Laura a Paula

Dvě nicky tlachají o věcech, které nikoho nezajímají. Podcast může mít dnes každý! Aneb když tě epidemie donutí najít si nové koníčky.

13 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Dota Shrine

Dota Shrine

Diskuse o novinkách a současných tématech ze světa Doty se zajímavými hosty. Moderují Michal "Shovelmeister" Mašika a Martin Rota

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu #Blonckterview

#Blonckterview

Pohodové rozhovory se zajímavými hosty o všem, co vás zajímá.

6 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Mateřstvím na vlně pohody

Mateřstvím na vlně pohody

Spontánně natáčené zamyšlení nad tím, co mě učí život s děťátkem. O osobním a spirituálním rozvoji, kterým si díky roli mámy procházím. O vědomém mateřství, o souladu a o porozumění si (nejen) s malými dětmi i beze slov. Jmenuji Anna Zítko - ale klidně mi říkej Áňa - a

32 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu De Facto FSV UK

De Facto FSV UK

Podcast Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy o skutečném světě vědců a absolventů společenskovědních oborů. Vyučující a absolventi poutavě mluví o svém každodenním životě, práci a zkušenostech. Podcastem provází bývalá děkanka FSV UK Alice Němcová Tejkalová a stude

112 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Nezařazené – Kněžská gregoriánská schola

Nezařazené – Kněžská gregoriánská schola

Gregoriánský chorál a středověká polyfonie

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Pýtý Levai's show

Pýtý Levai's show

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Blockspace

Blockspace

Kryptoměny, trading a svobodný svět, který to buduje!

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu HODKAST

HODKAST

Podcast skupiny HAČTE! o umění a kultuře.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Trendy ve stavebnictví a v architektuře

Trendy ve stavebnictví a v architektuře

Po uvedení více než čtyřiceti epizod, které byly koncipované jako moderované diskuze, dochází od května 2024 k zásadní změně formátu, provedení a obsahu. Více o architektuře, architektech a jejich projektech. Reportáže z realizovaných staveb a diskuze přímo nad projekt

65 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Testovací

Testovací

Pokusný feed

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Ondřejova pětiminutovka

Ondřejova pětiminutovka

pilotní školní projekt

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu HOTELOVÝ A REALITNÍ MIXÉR

HOTELOVÝ A REALITNÍ MIXÉR

Podcast ze světa hotelového a realitního byznysu.

61 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu SKV Praha - rozhovory

SKV Praha - rozhovory

Rozhovory u příležitosti 30 let SKV Praha.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Zapálení

Zapálení

Podcast o expertech a lidech zamilovaných do své práce a koníčků. Kontakt zapaleni.podcast@gmail.com

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Voku zvoní budík

Voku zvoní budík

Voko satiricky komentuje aktuální dění a kritizuje všechno, co se kolem něj mihne. Svým vrstevníkům se snaží přiblížit i témata, která jsou jim jedno, jako je třeba politika. Od mladých pro mladé. Od mladých pro dospělé. Od mladých pro důchodce. I když nás třeba nebudet

36 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Czech Out Uni

Czech Out Uni

"Kam můžu vyjet na vysokou? Co napsat do přihlášky? Jak se žije v zahraničí?...a musím prodat ledvinu, abych si to mohl/a dovolit?" Tohle je jen pár z otázek, které vám zodpoví dva studenti Univerzity v Manchesteru, Oliver a Kuba, se svými hosty. Pokud jste někdy - i j

68 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Dudlík v pivu

Dudlík v pivu

Rodičovstvo...aneb, keď si mobil zavrieš do mrazáku, peňaženku do trouby, a DUDLÍK skončí V PIVU 👶🍺Pokecáme o tom, jak to v rodičovstve máme 😁

27 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Jak na reklamu a sítě

Jak na reklamu a sítě

Pomáhám podnikatelům prodávat na sociálních sítích a záznamy, které posloucháte, jsou zvukovou stopou z mých Youtube videí. Pro kompletní zážitek navštivte můj Youtube kanál: https://www.youtube.com/channel/UC9fVGTNfp5l6FHK2mzs5jZg nebo Instagram: https://www.instagram.

208 epizod

6 odběratelů