Hudba podle kalendáře
Události české a světové hudební historie. Významná hudební výročí toho kterého týdne na Classic Praha vybírá, připomíná a hudbou ilustruje Martina Klausová.
241 epizod
2 odběratelé

Honzův Podcast
Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.
3 epizod
0 odběratelů

Vepři
Tento podcast si neklade za cíl vyřešení složitých společenských otázek. Slouží jen jako vhled do mysli obyčejných lidí bez ohledu na faktickou přesnost, o kterou se i tak budou aktéři pokoušet. Patreon: https://www.patreon.com/vepri
151 epizod
15 odběratelů

GT Talks CZ
Nepravidelný podcast poradenské skupiny Grant Thornton věnovaný novinkám a zajímavostem v české ekonomice, financích, daních a právu.
21 epizod
0 odběratelů

Laura a Paula
Dvě nicky tlachají o věcech, které nikoho nezajímají. Podcast může mít dnes každý! Aneb když tě epidemie donutí najít si nové koníčky.
13 epizod
0 odběratelů

Dota Shrine
Diskuse o novinkách a současných tématech ze světa Doty se zajímavými hosty. Moderují Michal "Shovelmeister" Mašika a Martin Rota
4 epizod
0 odběratelů

Mateřstvím na vlně pohody
Spontánně natáčené zamyšlení nad tím, co mě učí život s děťátkem. O osobním a spirituálním rozvoji, kterým si díky roli mámy procházím. O vědomém mateřství, o souladu a o porozumění si (nejen) s malými dětmi i beze slov. Jmenuji Anna Zítko - ale klidně mi říkej Áňa - a …
32 epizod
0 odběratelů

De Facto FSV UK
Podcast Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy o skutečném světě vědců a absolventů společenskovědních oborů. Vyučující a absolventi poutavě mluví o svém každodenním životě, práci a zkušenostech. Podcastem provází bývalá děkanka FSV UK Alice Němcová Tejkalová a stude…
112 epizod
4 odběratelé

Nezařazené – Kněžská gregoriánská schola
Gregoriánský chorál a středověká polyfonie
1 epizoda
0 odběratelů

Trendy ve stavebnictví a v architektuře
Po uvedení více než čtyřiceti epizod, které byly koncipované jako moderované diskuze, dochází od května 2024 k zásadní změně formátu, provedení a obsahu. Více o architektuře, architektech a jejich projektech. Reportáže z realizovaných staveb a diskuze přímo nad projekt…
65 epizod
3 odběratelé

Voku zvoní budík
Voko satiricky komentuje aktuální dění a kritizuje všechno, co se kolem něj mihne. Svým vrstevníkům se snaží přiblížit i témata, která jsou jim jedno, jako je třeba politika. Od mladých pro mladé. Od mladých pro dospělé. Od mladých pro důchodce. I když nás třeba nebudet…
36 epizod
0 odběratelů

Czech Out Uni
"Kam můžu vyjet na vysokou? Co napsat do přihlášky? Jak se žije v zahraničí?...a musím prodat ledvinu, abych si to mohl/a dovolit?" Tohle je jen pár z otázek, které vám zodpoví dva studenti Univerzity v Manchesteru, Oliver a Kuba, se svými hosty. Pokud jste někdy - i j…
68 epizod
0 odběratelů

Dudlík v pivu
Rodičovstvo...aneb, keď si mobil zavrieš do mrazáku, peňaženku do trouby, a DUDLÍK skončí V PIVU 👶🍺Pokecáme o tom, jak to v rodičovstve máme 😁
27 epizod
0 odběratelů

Jak na reklamu a sítě
Pomáhám podnikatelům prodávat na sociálních sítích a záznamy, které posloucháte, jsou zvukovou stopou z mých Youtube videí. Pro kompletní zážitek navštivte můj Youtube kanál: https://www.youtube.com/channel/UC9fVGTNfp5l6FHK2mzs5jZg nebo Instagram: https://www.instagram.…
208 epizod
6 odběratelů