Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O Smolíčkovi pacholíčkovi. Klasická pohádka s Davidem Novotným

1.

O Smolíčkovi pacholíčkovi. Klasická pohádka s Davidem Novotným

25. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Případ zběhů Pavla a Ondřeje Kazarových

2.

Případ zběhů Pavla a Ondřeje Kazarových

26. 8. 2025

52 min

Obrázek epizody 320. Neuvěřitelná přežití na Everestu: Noc v zóně smrti, sjezd na lyžích a výstup bez nohou

3.

320. Neuvěřitelná přežití na Everestu: Noc v zóně smrti, sjezd na lyžích a výstup bez nohou

25. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Mikrobiom pod tlakem léků. Které mu nejvíce škodí a jakých třicet potravin ho nejrychleji obnoví?

4.

Mikrobiom pod tlakem léků. Které mu nejvíce škodí a jakých třicet potravin ho nejrychleji obnoví?

25. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je moderátor Petr Jančařík

5.

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je moderátor Petr Jančařík

25. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Debata na demonstraci proti motoristům (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

6.

Debata na demonstraci proti motoristům (DOSTUPNÉ NA HEROHERO)

25. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Danang - vietnamské Miami

7.

Danang - vietnamské Miami

20. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Neurověděc varuje: Co ničí váš mozek? A co mu naopak prospívá? Aleš Stuchlík

8.

Neurověděc varuje: Co ničí váš mozek? A co mu naopak prospívá? Aleš Stuchlík

20. 8. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody 23: Hypnóza pod lupou: Detektor pravdy? Policie, paměť ...

9.

23: Hypnóza pod lupou: Detektor pravdy? Policie, paměť ...

21. 8. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Honička na střeše, miliony eur v krabicích. Víme, proč zásahovka vtrhla k Jiřikovskému už v noci

10.

Honička na střeše, miliony eur v krabicích. Víme, proč zásahovka vtrhla k Jiřikovskému už v noci

19. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Beneš: Plně státní ČEZ má svá pro i proti

11.

Peníze a vliv Jany Klímové: Beneš: Plně státní ČEZ má svá pro i proti

19. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Co mají společného těstoviny a peníze?

12.

Co mají společného těstoviny a peníze?

18. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody 78. díl - ŠTĚSTÍ

13.

Obrázek epizody Severský jídelníček prodlužuje život a chrání planetu

14.

Severský jídelníček prodlužuje život a chrání planetu

25. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Ředitel Motola už četl svoje odposlechy. Co pojí tenisového bosse a tajemného muže této kauzy? A proč skončil rozplétač bitcoinové aféry?

15.

Ředitel Motola už četl svoje odposlechy. Co pojí tenisového bosse a tajemného muže této kauzy? A proč skončil rozplétač bitcoinové aféry?

12. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Byl jsem bezdomovec a závislý. Teď jsem úspěšný realitní investor | Juraj Sutoris #odvážný

16.

Byl jsem bezdomovec a závislý. Teď jsem úspěšný realitní investor | Juraj Sutoris #odvážný

9. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody 10. Drzá opice

17.

10. Drzá opice

25. 6. 2026

9 min

Obrázek epizody Mělo to být odlehčení od byrokracie, zatím je to spíš peklo. Analytička HN vysvětluje realitu jednotného hlášení

18.

Mělo to být odlehčení od byrokracie, zatím je to spíš peklo. Analytička HN vysvětluje realitu jednotného hlášení

25. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody Petra Nesvačilová: To je bába, zase. Hraju příšerný ženský, ale i ty mě něco učí - Prostor X podcast

19.

Petra Nesvačilová: To je bába, zase. Hraju příšerný ženský, ale i ty mě něco učí - Prostor X podcast

7. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Epizoda 17: Šťastná cesta, Muž ve staré Fordce, Sólokapr, Anděl na palubě, Buenos Dias

20.

Epizoda 17: Šťastná cesta, Muž ve staré Fordce, Sólokapr, Anděl na palubě, Buenos Dias

5. 8. 2025

54 min

Obrázek epizody Episode 87. Rusové po staletí žijí v zajetí mýtů

21.

Episode 87. Rusové po staletí žijí v zajetí mýtů

25. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Záhadná vražda na Jadranu. Je za ní muž, který změnil identitu a stal se billboardovým bossem?

22.

Záhadná vražda na Jadranu. Je za ní muž, který změnil identitu a stal se billboardovým bossem?

5. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Bonus: Dvě století českého spoření: Rozhovor s Tomášem Salomonem

23.

Bonus: Dvě století českého spoření: Rozhovor s Tomášem Salomonem

4. 8. 2025

Obrázek epizody 031: Miloš Danihelka o Champagne – mýty, historky a terroirová vína

24.

031: Miloš Danihelka o Champagne – mýty, historky a terroirová vína

1. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody Herec Jakub Žáček: Mám rád tradiční věci. Tradiční rodinu, knedlíky i tradiční homosexuální vztahy - Prostor X podcast

25.

Herec Jakub Žáček: Mám rád tradiční věci. Tradiční rodinu, knedlíky i tradiční homosexuální vztahy - Prostor X podcast

31. 7. 2025

37 min