Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Doma haur, venku mlčel nebo nedávalo smysl, co říká. Málo známá tvář Andreje Babiše

1.

Doma haur, venku mlčel nebo nedávalo smysl, co říká. Málo známá tvář Andreje Babiše

6. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Den pohledem renomovaných komentátorů

2.

Názory a argumenty: Den pohledem renomovaných komentátorů

19. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Jan Vávra: Proč se Babiš pustil do Pavla?

3.

Jan Vávra: Proč se Babiš pustil do Pavla?

19. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Radim Fiala: Nikdy jsem si nemyslel, že nám budete odebírat slovo

4.

Radim Fiala: Nikdy jsem si nemyslel, že nám budete odebírat slovo

4. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Míša Julišová a Eva Hrindová: Kdo bude prezidentem? Fanatické Baštování nebo smést pětikolku Babišem

5.

Míša Julišová a Eva Hrindová: Kdo bude prezidentem? Fanatické Baštování nebo smést pětikolku Babišem

11. 1. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody Martin Fendrych: Ve válce s Ruskem je i Západ, nejen Ukrajina. Množí se podivné sabotáže a žhářství

6.

Martin Fendrych: Ve válce s Ruskem je i Západ, nejen Ukrajina. Množí se podivné sabotáže a žhářství

6. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Proč se Babiš pustil do Pavla?

7.

Názory a argumenty: Jan Vávra: Proč se Babiš pustil do Pavla?

19. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Petr Macinka nevzdává boj proti prezidentovi

8.

Názory a argumenty: Petr Hartman: Petr Macinka nevzdává boj proti prezidentovi

30. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Přehnané naděje v prezidenta

9.

Názory a argumenty: Jan Vávra: Přehnané naděje v prezidenta

15. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel Drážního úřadu: Původní zabezpečovač vlaků by nehodě v Pardubicích nezabránil. Selhal člověk

10.

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitel Drážního úřadu: Původní zabezpečovač vlaků by nehodě v Pardubicích nezabránil. Selhal člověk

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Jan Fingerland: Zemřel konzervativní modernizátor Kataru

11.

Jan Fingerland: Zemřel konzervativní modernizátor Kataru

19. 7. 2026

5 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Ve válce s Ruskem je i Západ, nejen Ukrajina. Množí se podivné sabotáže a žhářství

12.

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Ve válce s Ruskem je i Západ, nejen Ukrajina. Množí se podivné sabotáže a žhářství

6. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Zemřel konzervativní modernizátor Kataru

13.

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Zemřel konzervativní modernizátor Kataru

19. 7. 2026

5 min

Obrázek epizody Martin Fendrych: Nechoď Česko s Čínou na led, mnohý případ známe, Čína klouzne, Česko si nohy zláme

14.

Martin Fendrych: Nechoď Česko s Čínou na led, mnohý případ známe, Čína klouzne, Česko si nohy zláme

19. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Velvyslanec v Chorvatsku o zavedení eura i vysokých cenách: Někteří obchodníci toho využili

15.

Velvyslanec v Chorvatsku o zavedení eura i vysokých cenách: Někteří obchodníci toho využili

11. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tomáš Klvaňa: Soud s Trumpem nebyl zpolitizovaný

16.

Názory a argumenty: Tomáš Klvaňa: Soud s Trumpem nebyl zpolitizovaný

6. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Nechoď Česko s Čínou na led, mnohý případ známe, Čína klouzne, Česko si nohy zláme

17.

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Nechoď Česko s Čínou na led, mnohý případ známe, Čína klouzne, Česko si nohy zláme

19. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Jefim Fištejn: Puch Anchorage

18.

Jefim Fištejn: Puch Anchorage

19. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Pospíšil o konci v europarlamentu: Jsem ošuntělý a unavený kariérou. Kam zamíří z Bruselu?

19.

Pospíšil o konci v europarlamentu: Jsem ošuntělý a unavený kariérou. Kam zamíří z Bruselu?

6. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Puch Anchorage

20.

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Puch Anchorage

19. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Klára Notaro: Pravidlo tří třicítek

21.

Klára Notaro: Pravidlo tří třicítek

19. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Trafika s Ester Geislerovou a Honzou Vojtkem: Já k tomu nic neříkám, jsem jenom žena

22.

Trafika s Ester Geislerovou a Honzou Vojtkem: Já k tomu nic neříkám, jsem jenom žena

23. 5. 2021

26 min

Obrázek epizody Ivan Bartoš přiznal, že výsledek voleb „těžce vstřebával“. Chyby musí koalice odčinit, tvrdí

23.

Ivan Bartoš přiznal, že výsledek voleb „těžce vstřebával“. Chyby musí koalice odčinit, tvrdí

4. 2. 2022

56 min

Obrázek epizody JEDY KTERÉ  BĚŽNĚ JÍME

24.

JEDY KTERÉ BĚŽNĚ JÍME

12. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Odešel principál, Ypsilonka zůstává

25.

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Odešel principál, Ypsilonka zůstává

6. 6. 2024

3 min