Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jan Šimša: Chlapi mi hodně vypisujou

1.

Extra Host

Jan Šimša: Chlapi mi hodně vypisujou

12. 7. 2022

41 min

Obrázek epizody Veronika Vrecionová: Mírnější Euro 7 je z velké míry i zásluhou Česka a jeho tlaku na ministry EU

2.

Press klub

Veronika Vrecionová: Mírnější Euro 7 je z velké míry i zásluhou Česka a jeho tlaku na ministry EU

18. 12. 2023

16 min

Obrázek epizody Kosť z nohy prišijeme na tvár #166

3.

Doktor má Filipa

Kosť z nohy prišijeme na tvár #166

16. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Liběna Rochová: Když jsem v černém, jsem ve větším klidu

4.

Press klub

Liběna Rochová: Když jsem v černém, jsem ve větším klidu

22. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Nejotevřenější zpověď Freescoota o drogách a hejtech

5.

Extra Host

Nejotevřenější zpověď Freescoota o drogách a hejtech

15. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Vašák: Češi si myslí, že jídla by mělo být hodně a za levno. To je prostě špatně

6.

Extra Host

Šéfkuchař Vašák: Češi si myslí, že jídla by mělo být hodně a za levno. To je prostě špatně

8. 8. 2022

39 min

Obrázek epizody Tomášova máma má deprese z toho, jak je stará

7.

Vytoč mámu

Tomášova máma má deprese z toho, jak je stará

22. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Jan Koller vzpomíná nejen na skandální večírek s prostitutkami: Manželky volaly nám všem

8.

Extra Host

Jan Koller vzpomíná nejen na skandální večírek s prostitutkami: Manželky volaly nám všem

10. 8. 2022

31 min

Obrázek epizody Schyluje se k epické bitvě influencerů? Jak vzpomíná na šikanu? A proč nahání slavné?

9.

Extra Host

Schyluje se k epické bitvě influencerů? Jak vzpomíná na šikanu? A proč nahání slavné?

9. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Herečka Tereza Dočkalová: Ráda bych o sobě tvrdila, že jsem tiramisu

10.

Brambora s vejcem

Herečka Tereza Dočkalová: Ráda bych o sobě tvrdila, že jsem tiramisu

16. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Tomášova máma má deprese z toho, jak je stará

11.

Odpolední show

Tomášova máma má deprese z toho, jak je stará

22. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Kandidát na Hrad ve studiu eXtra.cz: Politická scéna se má na co těšit, hřímá Středula

12.

Extra Host

Kandidát na Hrad ve studiu eXtra.cz: Politická scéna se má na co těšit, hřímá Středula

1. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Začalo to nemravným dopisováním, skončilo stalkingem. DJ Roxtara pronásleduje posedlá fanynka

13.

Extra Host

Začalo to nemravným dopisováním, skončilo stalkingem. DJ Roxtara pronásleduje posedlá fanynka

25. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody 33. Fitness routine Karla Havlíčka, Lunetic a rejoicky v divadle

14.

Chumelenice

33. Fitness routine Karla Havlíčka, Lunetic a rejoicky v divadle

22. 9. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Zpověď Andrey Pomeje: Jiří dokázal strašně milovat a strašně nenávidět, nic mezi tím neexistovalo

15.

Extra Host

Zpověď Andrey Pomeje: Jiří dokázal strašně milovat a strašně nenávidět, nic mezi tím neexistovalo

29. 9. 2022

1 hod

Obrázek epizody Tadeáš Kuběnka hledá lásku: Pokud jste sexy kočka s velkým penisem, určitě mi napište

16.

Extra Host

Tadeáš Kuběnka hledá lásku: Pokud jste sexy kočka s velkým penisem, určitě mi napište

6. 10. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak si Tomášova máma zkracuje či prodlužuje život?

17.

Vytoč mámu

Jak si Tomášova máma zkracuje či prodlužuje život?

10. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Víc Vivien a herní streamy. Radíme politikům, jak na mladé

18.

Šťastný podcast

Víc Vivien a herní streamy. Radíme politikům, jak na mladé

18. 12. 2023

54 min

Obrázek epizody Je žvást důležitý, anebo k ničemu? (377)

19.

Čermák Staněk Comedy Podcast

Je žvást důležitý, anebo k ničemu? (377)

16. 11. 2023

59 min

Obrázek epizody Pššššt! Hollywood spinká. A víte co je to AGE PLAY? To neuvěříte!!

20.

FAJN PODCASTY

Pššššt! Hollywood spinká. A víte co je to AGE PLAY? To neuvěříte!!

22. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Rika Fane Karlosovi Vémolovi nestačila. Chtěl ji i s její kamarádkou. Pusťte si celý rozhovor ;-)

21.

Extra Host

Rika Fane Karlosovi Vémolovi nestačila. Chtěl ji i s její kamarádkou. Pusťte si celý rozhovor ;-)

26. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Koleso přiznal špatný vztah s otcem: Řekl, že mě kvůli TikToku zabijou, pak mě napadli, říká

22.

Extra Host

Koleso přiznal špatný vztah s otcem: Řekl, že mě kvůli TikToku zabijou, pak mě napadli, říká

25. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Máme nelítostně zbourat Železniční most? (365)

23.

Čermák Staněk Comedy Podcast

Máme nelítostně zbourat Železniční most? (365)

22. 9. 2023

56 min

Obrázek epizody Danuše Nerudová v pořadu Extra Host: Vláda deštník otevřela pozdě, takže lidé zmokli

24.

Extra Host

Danuše Nerudová v pořadu Extra Host: Vláda deštník otevřela pozdě, takže lidé zmokli

1. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Tradiční box v Lucerně hlásí novinku: To tady v historii zatím nebylo, jásá promotér Rajmont

25.

Extra Host

Tradiční box v Lucerně hlásí novinku: To tady v historii zatím nebylo, jásá promotér Rajmont

1. 12. 2022

1 hod 2 min