Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody No116 - BURITO, QUESADILLA, GUACAMOLE

1.

TRI NEZNÁME

No116 - BURITO, QUESADILLA, GUACAMOLE

4. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Michal Hrůza: Základní pravidlo dobrého textu je to, že musí být pravdivý. Musím to mít prožitý

2.

Host Frekvence 1

Michal Hrůza: Základní pravidlo dobrého textu je to, že musí být pravdivý. Musím to mít prožitý

27. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Střihavka a Balage: Země vzdálená se stála písní století. Nikdo, kdo ji zkoušel zpívat, neměl takový hlas

3.

Host Frekvence 1

Střihavka a Balage: Země vzdálená se stála písní století. Nikdo, kdo ji zkoušel zpívat, neměl takový hlas

29. 10. 2021

27 min

Obrázek epizody Aleš Háma: Nabídku tancovat ve StarDance jsem s pokorou odmítl. Není to můj šálek kávy

4.

Host Frekvence 1

Aleš Háma: Nabídku tancovat ve StarDance jsem s pokorou odmítl. Není to můj šálek kávy

1. 11. 2021

22 min

Obrázek epizody Jiří Lipták: Před koncem kariéry bych chtěl ještě vyhrát Mistrovství světa

5.

Host Frekvence 1

Jiří Lipták: Před koncem kariéry bych chtěl ještě vyhrát Mistrovství světa

3. 11. 2021

18 min

Obrázek epizody #83+ PŘEDSUDKY - STORIES

6.

LOVE IS ON THE AIR

#83+ PŘEDSUDKY - STORIES

28. 10. 2021

50 min

Obrázek epizody Voxel: K songu Život je krásný jsem v 19 letech napsal hudbu a text jsem dodělal až ve 29

7.

Host Frekvence 1

Voxel: K songu Život je krásný jsem v 19 letech napsal hudbu a text jsem dodělal až ve 29

2. 11. 2021

21 min

Obrázek epizody Vojtěch Kotek: Natáčení filmu Kurz manželské touhy jsme si moc užili. Doufám, že to do filmu i částečně přelezlo

8.

Host Frekvence 1

Vojtěch Kotek: Natáčení filmu Kurz manželské touhy jsme si moc užili. Doufám, že to do filmu i částečně přelezlo

28. 10. 2021

21 min

Obrázek epizody 9. díl Sever - V obležení chleba | Kampaň: Za Srdcem Azary | Krotitelé draků

9.

Krotitelé draků

9. díl Sever - V obležení chleba | Kampaň: Za Srdcem Azary | Krotitelé draků

4. 11. 2021

3 hod 53 min

Obrázek epizody Godla a Prucková: Mít na sobě frak byl velký zážitek. Vzhledově to vypadá hezky, ale cítíte se v tom sešněrovaně

10.

Host Frekvence 1

Godla a Prucková: Mít na sobě frak byl velký zážitek. Vzhledově to vypadá hezky, ale cítíte se v tom sešněrovaně

8. 11. 2021

21 min

Obrázek epizody Mirka van Gils Slavíková: Gastroturista nejsem. Když mě zákusky zaujmou, tak si je koupím a ráda ochutnám

11.

Host Frekvence 1

Mirka van Gils Slavíková: Gastroturista nejsem. Když mě zákusky zaujmou, tak si je koupím a ráda ochutnám

9. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Jan Plaček: Svatomartinská vína se mohou vyrábět jen z určitých odrůd

12.

Host Frekvence 1

Jan Plaček: Svatomartinská vína se mohou vyrábět jen z určitých odrůd

11. 11. 2021

4 min

Obrázek epizody Šoposká a Ondráček: Pro mě vyloučení není trest. Budu teď víc doma s dětmi

13.

Host Frekvence 1

Šoposká a Ondráček: Pro mě vyloučení není trest. Budu teď víc doma s dětmi

15. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Chybí mi Paříž i elegantní Francouzky. Omeletky Haliny Pawlowské

14.

Omeletky

Chybí mi Paříž i elegantní Francouzky. Omeletky Haliny Pawlowské

2. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody Ondřej Vrkoč: Chceme uctít jeho památku a bylo by zajímavé, aby opět Titanic plul po mořích

15.

Host Frekvence 1

Ondřej Vrkoč: Chceme uctít jeho památku a bylo by zajímavé, aby opět Titanic plul po mořích

17. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Jaroslav Mareš: Záhady jsou nekonečným tématem a člověk nikdy neví, jak to dopadne 

16.

Host Frekvence 1

Jaroslav Mareš: Záhady jsou nekonečným tématem a člověk nikdy neví, jak to dopadne 

23. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Dagmar Pecková: Neřekla jsem, že končím úplně. Končit kariéru je trochu něco jiného, než dělám já

17.

Host Frekvence 1

Dagmar Pecková: Neřekla jsem, že končím úplně. Končit kariéru je trochu něco jiného, než dělám já

26. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Milan Calábek: Změna stavu vědomí nám umožní, abychom se soustředili a aktivovali léčivé síly

18.

Konečně pátek

Milan Calábek: Změna stavu vědomí nám umožní, abychom se soustředili a aktivovali léčivé síly

29. 11. 2021

53 min

Obrázek epizody Tatiana Drexler: Nejtěžšími tanci jsou slowfox a rumba. Když VIP tancují sami, bojím se, aby neztratili rovnováhu

19.

Host Frekvence 1

Tatiana Drexler: Nejtěžšími tanci jsou slowfox a rumba. Když VIP tancují sami, bojím se, aby neztratili rovnováhu

29. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Jakub Vadlejch: Je skvělé být Atletem roku. Je to pro mě obrovská symbolika

20.

Host Frekvence 1

Jakub Vadlejch: Je skvělé být Atletem roku. Je to pro mě obrovská symbolika

30. 11. 2021

21 min

Obrázek epizody Pokáč: Vánoce mi přijdou fenomenální v tom, že každý rok se všichni mají rádi a dají si tu pohodu doma

21.

Host Frekvence 1

Pokáč: Vánoce mi přijdou fenomenální v tom, že každý rok se všichni mají rádi a dají si tu pohodu doma

24. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Děs z Vánoc začínám cítit už v listopadu. Omeletky s Halinou Pawlowskou

22.

Omeletky

Děs z Vánoc začínám cítit už v listopadu. Omeletky s Halinou Pawlowskou

5. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Varovala jsem kamarádku, aby nedopadla jako medvídek koala. Omeletky Haliny Pawlowské

23.

Omeletky

Varovala jsem kamarádku, aby nedopadla jako medvídek koala. Omeletky Haliny Pawlowské

29. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody #89+ ANTIKONCEPCE - STORIES

24.

LOVE IS ON THE AIR

#89+ ANTIKONCEPCE - STORIES

9. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Černochová a Vodička: Od začátku jsme se snažili, vždy předvést perfektní výkon

25.

Host Frekvence 1

Černochová a Vodička: Od začátku jsme se snažili, vždy předvést perfektní výkon

6. 12. 2021

26 min