Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

1.

Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

2.

Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

27. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

3.

Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

22. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Lidé sem jezdí z Rakouska či Německa poslouchat zvuk jedné lokomotivy

4.

Lidé sem jezdí z Rakouska či Německa poslouchat zvuk jedné lokomotivy

21. 7. 2021

59 sec

Obrázek epizody Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

5.

Já si budu říkat "dámy a pánové", jak se mi zachce. A pokud se jim to nelíbí, tak se mohou oslovovat "soudruzi a soudružky"

19. 7. 2021

57 sec

Obrázek epizody Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

6.

Je to katastrofa. Karlův most je historická památka a měly by být zavedeny obrovské pokuty

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

7.

To je super ochrana. Tomu rysovi se už nestane vůbec nic

19. 7. 2021

48 sec

Obrázek epizody To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

8.

To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

20. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

9.

Zajímalo by mě jestli nemá teplotu. Hloubit doma studnu, to není jen tak

19. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Já teda letos nikam neletím. Ale až poletím, tak jedině daleko za hranici vesmíru

10.

Já teda letos nikam neletím. Ale až poletím, tak jedině daleko za hranici vesmíru

16. 7. 2021

52 sec

Obrázek epizody Ta chata stojí 12 milionů. To je asi hodnota i s duchem pana Hrabala

11.

Ta chata stojí 12 milionů. To je asi hodnota i s duchem pana Hrabala

16. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody To se nedá vyloučit. Myslím si, že lidi si pak organizují práci lépe a mohou více relaxovat

12.

To se nedá vyloučit. Myslím si, že lidi si pak organizují práci lépe a mohou více relaxovat

15. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Co ten žralok je za kreaturu, že si umí počkat a chytit oběť v letu. Podle mě zjistil, že plno dobrého masa lítá nad mořem

13.

Co ten žralok je za kreaturu, že si umí počkat a chytit oběť v letu. Podle mě zjistil, že plno dobrého masa lítá nad mořem

14. 7. 2021

45 sec

Obrázek epizody Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

14.

Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

20. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Benátky jsou přetížené po všech stránkách. Mám radost, že tam nejsem starosta

15.

Benátky jsou přetížené po všech stránkách. Mám radost, že tam nejsem starosta

16. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody AZ Kvíz je pilíř. Je na úrovni národní kulturní památky

16.

AZ Kvíz je pilíř. Je na úrovni národní kulturní památky

15. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak tohle mě nepřekvapuje. Myslím, že se dělají větší podvody, než falešná potvrzení o bezinfekčnosti

17.

Tak tohle mě nepřekvapuje. Myslím, že se dělají větší podvody, než falešná potvrzení o bezinfekčnosti

14. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Pro Harryho odhalení sochy Diany muselo být obrovským výkonem. Určitě byl před odletem z USA v psychologické poradně

18.

Pro Harryho odhalení sochy Diany muselo být obrovským výkonem. Určitě byl před odletem z USA v psychologické poradně

13. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ve filmu se vtip někdy nepovede, protože nemá autenticitu. Ale trošku mě mrzí, že jsem přitom nebyl

19.

Ve filmu se vtip někdy nepovede, protože nemá autenticitu. Ale trošku mě mrzí, že jsem přitom nebyl

13. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Moje vodní radovánka je koupačka v rybníce. Staromodně se tam vykoupu a mě to vyhovuje

20.

Moje vodní radovánka je koupačka v rybníce. Staromodně se tam vykoupu a mě to vyhovuje

14. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Bára Štěpánová o pokračování Ordinace, nejsmutnějším natáčení i obrovské chybě, na kterou doplácí

21.

Bára Štěpánová o pokračování Ordinace, nejsmutnějším natáčení i obrovské chybě, na kterou doplácí

2. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody Roman Paulus: Myslíme si, že moderní gastronomie směřuje ke zdravějším jídlům. Realita je ale jiná

22.

Roman Paulus: Myslíme si, že moderní gastronomie směřuje ke zdravějším jídlům. Realita je ale jiná

5. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

23.

The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dovedu si představit, že se to stane mě. Důkladně se na to připravíte a pak pokazíte ten nejjednodušší konec

24.

Dovedu si představit, že se to stane mě. Důkladně se na to připravíte a pak pokazíte ten nejjednodušší konec

21. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Kateřina Brožová exkluzivně o problémech v rodině, mužích, i o tom, s kým je teď šťastná

25.

Kateřina Brožová exkluzivně o problémech v rodině, mužích, i o tom, s kým je teď šťastná

18. 6. 2021

34 min