Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

1.

Tak tady je potřeba mít opravdu velké prsa a malé mobily

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Já měl Lennona moc rád. Ta zeď je sypatickým počinem

2.

Já měl Lennona moc rád. Ta zeď je sypatickým počinem

30. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak ten je teda v tom spánku ještě lepší než já

3.

Tak ten je teda v tom spánku ještě lepší než já

30. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

4.

Elektromobilita je hit doby. Hlavně pro výletníky to bude perfektní způsob cestování

29. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

5.

Aby se ještě nedivil. Možná stačilo prstenem otočit a smůla by byla tatam

29. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

6.

Tak tohle je úspěch a štěstí, že sošky neskončily na dně řeky

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

7.

The Rolling Stones mají před koncertem zátěžové zkoušky, chodí na lékařské testy, aby vůbec mohli jet

2. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Já Jackieho Masona neznal. Viděl jsem jen jeho fotografii

8.

Já Jackieho Masona neznal. Viděl jsem jen jeho fotografii

29. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

9.

Lázně nejsou můj svět. Vždycky ale musíme myslet na to, že to není jenom české bohatství

28. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

10.

Mucha udělal lepší věci než je Epopej. Ale my se k této uctivé věci neumíme chovat

28. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

11.

Dostal jsem ve 3D svoji postavu, kterou mi někdo přinesl, ale moc se to nepovedlo a nevypadá to dobře

27. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ochránit zvířata nejde, že zakážete lovit, ale že eliminujete ten černý trh

12.

Ochránit zvířata nejde, že zakážete lovit, ale že eliminujete ten černý trh

27. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Každý den někdo zpronevěří peníze. Že bych večer doma seděl a přepočítával to na koruny, to fakt ne

13.

Každý den někdo zpronevěří peníze. Že bych večer doma seděl a přepočítával to na koruny, to fakt ne

26. 7. 2021

55 sec

Obrázek epizody Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

14.

Stačí, když si půjdete vyřídit jakékoliv stavební povolení a máte odpověď, proč Česko nestíhá

27. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Může v tom hrát roli podkovy. Když mu dáte vysoké, je jasné, že bude mít o metr víc

15.

Může v tom hrát roli podkovy. Když mu dáte vysoké, je jasné, že bude mít o metr víc

26. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Letní kino bude dneska přitažlivější, než kdy jindy. Lidé se nebudou bát nákazy

16.

Letní kino bude dneska přitažlivější, než kdy jindy. Lidé se nebudou bát nákazy

26. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Tohle jsou historický cajky a patří do sběrny

17.

Tohle jsou historický cajky a patří do sběrny

23. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Ať si kometa lítá kam potřebuje. Hlavně ať mě nechá bejt

18.

Ať si kometa lítá kam potřebuje. Hlavně ať mě nechá bejt

23. 7. 2021

47 sec

Obrázek epizody Vody je hodně, dokonce někde až více než je zdrávo. Vody jsem ale nikdy nejel

19.

Vody je hodně, dokonce někde až více než je zdrávo. Vody jsem ale nikdy nejel

3. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody #74 PRSA: Proč nás tak moc fascinují?

20.

#74 PRSA: Proč nás tak moc fascinují?

27. 7. 2021

57 min

Obrázek epizody Jako řádný kovboj, já jsme připravený vždy v pravé poledne

21.

Jako řádný kovboj, já jsme připravený vždy v pravé poledne

22. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Občas se na záchodě otočím, jestli tam není napsané, že je to bio. A není

22.

Občas se na záchodě otočím, jestli tam není napsané, že je to bio. A není

22. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

23.

Kvůli izolaci máme občas pocit, že se to děje jenom v Česku. Není to tak, děje se to všude na světě

22. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

24.

To mě hodně sebralo. Lasicu jsem obdivoval a měl jsem příležitost s ním i spolupracovat

20. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

25.

Tohle pojmenovávání všeho mě fascinuje. Ale je to hezké a na tlakovou výši Janu se tedy těším

20. 7. 2021

1 min