Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pod kontrolou - Jak pilulky mění tělo a psychiku a jaká antikoncepce je feministická?

1.

Pod kontrolou - Jak pilulky mění tělo a psychiku a jaká antikoncepce je feministická?

24. 9. 2020

40 min

Obrázek epizody Dirigent Jakub Hrůša hovoří o svém ocenění v International Classical Music Award v kategorii Symfonická hudba

2.

Dirigent Jakub Hrůša hovoří o svém ocenění v International Classical Music Award v kategorii Symfonická hudba

18. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Urva, Šajn, Kotulič, Balarin

3.

O původu příjmení: Urva, Šajn, Kotulič, Balarin

7. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Zpěvačka Lenny: Mám doma strašně moc bot

4.

Brambora s vejcem: Zpěvačka Lenny: Mám doma strašně moc bot

18. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - V karanténě s násilníkem. Zeptat se, jak druhým je, je to nejmenší

5.

Prolomit vlny - V karanténě s násilníkem. Zeptat se, jak druhým je, je to nejmenší

20. 3. 2020

4 min

Obrázek epizody On Air: Dawsonův svět nám ukázal, že každý problém má řešení a přátelství je nejvíc. V čem byl přelomový?

6.

On Air: Dawsonův svět nám ukázal, že každý problém má řešení a přátelství je nejvíc. V čem byl přelomový?

18. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Houpačky: Oba máme pocit, že jsme na tom hůř než ten druhý. Jak s partnerem mluvit o předání úkolů v rodině?

7.

Houpačky: Oba máme pocit, že jsme na tom hůř než ten druhý. Jak s partnerem mluvit o předání úkolů v rodině?

7. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Stavíme herní PC už za pár tisíc 💶. Co zvládnou? Mám díru v kapse, bude mi stačit Xbox Series S? 🎮

8.

Stavíme herní PC už za pár tisíc 💶. Co zvládnou? Mám díru v kapse, bude mi stačit Xbox Series S? 🎮

18. 1. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody Jihomoravský kraj: Jak se vypořádat s dlouho trvajícím suchem? (9. díl)

9.

Jihomoravský kraj: Jak se vypořádat s dlouho trvajícím suchem? (9. díl)

24. 9. 2020

2 min

Obrázek epizody Buchty: Co s neplodností? Není dobré čekat, až se vesmír spojí a přijde „to“ samo

10.

Buchty: Co s neplodností? Není dobré čekat, až se vesmír spojí a přijde „to“ samo

18. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Vražda v Bolzanově ulici. Případ, který inspiroval i písničkáře Hašlera

11.

Historie českého zločinu: Vražda v Bolzanově ulici. Případ, který inspiroval i písničkáře Hašlera

7. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody hPod #833

12.

hPod #833

11. 2. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Rané brambory

13.

Káva o čtvrté - Rané brambory

11. 6. 2020

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Obchod s trávou bojuje proti covidu a Japonec je hodinový společník. To jsou top zprávy minulého týdne

14.

Mikrovlnky - Obchod s trávou bojuje proti covidu a Japonec je hodinový společník. To jsou top zprávy minulého týdne

22. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

15.

Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

16.

Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

17.

BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

22. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

18.

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

19.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

20.

Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

9. 10. 2019

16 min

Obrázek epizody Radiobazar - 11.6.

21.

Radiobazar - 11.6.

11. 6. 2020

16 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Výstup z vězení může být jako cesta do tmy, říká terapeut uživatelů drog ve vězení

22.

Diagnóza F - Výstup z vězení může být jako cesta do tmy, říká terapeut uživatelů drog ve vězení

22. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

23.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

24.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nemůžete se připravit na to, že vám vymění dítě, konstatuje David Novotný

25.

Blízká setkání - Nemůžete se připravit na to, že vám vymění dítě, konstatuje David Novotný

22. 1. 2021

28 min