Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air - Vandermeerův houbový noir a Sádlovo klábosení o krajině. Knižní tipy Radia Wave se hodí i na puťáky

1.

On Air - Vandermeerův houbový noir a Sádlovo klábosení o krajině. Knižní tipy Radia Wave se hodí i na puťáky

16. 7. 2020

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

2.

Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

29. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody On Air - Současný žebříčkový hit? Intimní ženská emoce a „přísné spodky“, říká producent fiedlerski

3.

On Air - Současný žebříčkový hit? Intimní ženská emoce a „přísné spodky“, říká producent fiedlerski

18. 3. 2021

7 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

4.

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Hledame DOTAre/DOTArku

5.

Hledame DOTAre/DOTArku

6. 11. 2018

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Loupáky podle Veroniky Bačkovské

6.

Pochoutkový rok: Loupáky podle Veroniky Bačkovské

29. 5. 2022

7 min

Obrázek epizody Do světa pohlednic vás zavedeme s karivnskou sběratelkou Lenkou Šourkovou

7.

Do světa pohlednic vás zavedeme s karivnskou sběratelkou Lenkou Šourkovou

18. 3. 2021

9 min

Obrázek epizody Omeletky: Pojem globalizace jsem pochopila až v šatně OSN. Omeletky o důvěře s Halinou Pawlowskou

8.

Omeletky: Pojem globalizace jsem pochopila až v šatně OSN. Omeletky o důvěře s Halinou Pawlowskou

29. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Easter Eggy, Strach a Tužby! Tentokrát s hostem!

9.

Easter Eggy, Strach a Tužby! Tentokrát s hostem!

16. 7. 2020

2 hod 52 min

Obrázek epizody Hergot!: Luke Skywalker jako Mojžíš a neposkvrněné početí Dartha Vadera. Jaká je spiritualita Star Wars?

10.

Hergot!: Luke Skywalker jako Mojžíš a neposkvrněné početí Dartha Vadera. Jaká je spiritualita Star Wars?

29. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Ivka z MasterChefa

11.

Ivka z MasterChefa

10. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

12.

Pokusit se obrousit hrany: Joe Biden chce začít s usmiřováním Američanů

21. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Dostála očekávání celé země: Slovenka Petra Vlhová ustála tlak a získala zlato ve slalomu

13.

Dostála očekávání celé země: Slovenka Petra Vlhová ustála tlak a získala zlato ve slalomu

10. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody #107 Pražský krysařík - Zuzana Horáková

14.

#107 Pražský krysařík - Zuzana Horáková

10. 2. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Android 10 - Q

15.

Android 10 - Q

8. 10. 2019

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

16.

Brambora s vejcem - Alena Doláková: Tam, kde jsem vyrostla, jsem nikdy neslyšela slovo houska

11. 6. 2020

11 min

Obrázek epizody Jedno řezaný prosím!

17.

Jedno řezaný prosím!

21. 1. 2021

38 min

Obrázek epizody Matěj Šust

18.

Matěj Šust

10. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dnes není běh na lyžích o přírodě, ale stává se z něj show, lituje Květa Jeriová-Pecková

19.

Blízká setkání: Dnes není běh na lyžích o přírodě, ale stává se z něj show, lituje Květa Jeriová-Pecková

10. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Sádlo - Hezké holčičky jsou ty hubené. Z „dobrých úmyslů“ rodičů se může stát psychický teror

20.

Sádlo - Hezké holčičky jsou ty hubené. Z „dobrých úmyslů“ rodičů se může stát psychický teror

21. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Max Power: E20  - Jak stanovit své cíle a udržet motivaci?

21.

Max Power: E20 - Jak stanovit své cíle a udržet motivaci?

10. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody 2022E03: Revoluční Podcast

22.

2022E03: Revoluční Podcast

10. 2. 2022

59 min

Obrázek epizody Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

23.

Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

11. 6. 2020

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

24.

Blízká setkání - Důvěru k dětem si vybudujete přes zájem, radí rodičům psycholog Milan Studnička

21. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

25.

Na vidličce Romana Pauluse: Těstoviny: Domácí nudle jsou vynikající nejen po polévek

10. 2. 2022

4 min