Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Vavrouška: Novinařina v člověku zůstává

1.

Petr Vavrouška: Novinařina v člověku zůstává

3. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Tajemný páter Ferda.

2.

Láska za lásku: Tajemný páter Ferda.

6. 3. 2022

52 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 8 - Jan Čeřovský of Jižní svah and Družstvo

3.

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 8 - Jan Čeřovský of Jižní svah and Družstvo

18. 6. 2020

1 hod 1 min

Obrázek epizody Farby, laky, Ujlaky (VERONIKA STRAPKOVÁ epizóda osemdesiatadruhá)

4.

Farby, laky, Ujlaky (VERONIKA STRAPKOVÁ epizóda osemdesiatadruhá)

6. 3. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Dvě osmičky Evy Mudrové. Legendární hlasatelka vzpomíná na začátky ostravské televize

5.

Dvě osmičky Evy Mudrové. Legendární hlasatelka vzpomíná na začátky ostravské televize

3. 2. 2021

11 min

Obrázek epizody Sražený krém a připálená omáčka. Nic není ztraceno, takhle to napravíte

6.

Sražený krém a připálená omáčka. Nic není ztraceno, takhle to napravíte

7. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody hPod #651

7.

hPod #651

10. 8. 2018

2 hod 6 min

Obrázek epizody #14 Modulová přístavba k rodinnému domu

8.

#14 Modulová přístavba k rodinnému domu

7. 3. 2022

12 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Karanténa a omezení: Na vlastní kůži je zažívají i sportovci

9.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Karanténa a omezení: Na vlastní kůži je zažívají i sportovci

3. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody Rozchod: Rozchod: 2. díl

10.

Rozchod: Rozchod: 2. díl

7. 3. 2022

13 min

Obrázek epizody Pandemie ukázala, jak se město a stát chovají k černošským komunitám, zní z nejhůře zasažených čtvrtí New Yorku (4. díl)

11.

Pandemie ukázala, jak se město a stát chovají k černošským komunitám, zní z nejhůře zasažených čtvrtí New Yorku (4. díl)

18. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

12.

Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

9. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Radiobazar - 13. 7.

13.

Radiobazar - 13. 7.

13. 7. 2018

13 min

Obrázek epizody Speciál - Hry, které by rozplakaly želvu

14.

Speciál - Hry, které by rozplakaly želvu

7. 10. 2019

20 min

Obrázek epizody Carcassonne - desková klasika

15.

Carcassonne - desková klasika

11. 6. 2020

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

16.

Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

20. 1. 2021

33 min

Obrázek epizody Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

17.

Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

9. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

18.

Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

9. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Houpačky - Když dětem bereme pohyb, hůř se učí a jsou míň spokojené, říká autor projektu Jděte ven!

19.

Houpačky - Když dětem bereme pohyb, hůř se učí a jsou míň spokojené, říká autor projektu Jděte ven!

20. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

20.

Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

21.

Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Iva Pazderková a Ondra Zmeškal: Na Velké čínské zdi mi kamarád říká ať jsem rád, že to nevidím

22.

Iva Pazderková a Ondra Zmeškal: Na Velké čínské zdi mi kamarád říká ať jsem rád, že to nevidím

11. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Radiobazar - 20.1.

23.

Radiobazar - 20.1.

20. 1. 2021

20 min

Obrázek epizody On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

24.

On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

9. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

25.

O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

9. 2. 2022

2 min