Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Naše babičky nám zanechaly mnoho dobrých rad, triků a nápadů. Tyhle nepoužijete, ale jsou úsměvné

1.

Naše babičky nám zanechaly mnoho dobrých rad, triků a nápadů. Tyhle nepoužijete, ale jsou úsměvné

7. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Wolfcast 53: Hardware a herní design 2

2.

Wolfcast 53: Hardware a herní design 2

7. 2. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ep. 42 - Gotrek

3.

Ep. 42 - Gotrek

4. 10. 2019

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Vintrlík, Porhajm

4.

O původu příjmení - Vintrlík, Porhajm

10. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Edgar Allan Poe. Autor slavného Havrana za něj nedostal ani dolar

5.

Příběhy z kalendáře - Edgar Allan Poe. Autor slavného Havrana za něj nedostal ani dolar

19. 1. 2021

16 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #64 – Jakub Šimáček

6.

Maxim Pavla Vondráčka #64 – Jakub Šimáček

7. 2. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Jak na autě neprodělat peníze (19)

7.

Jak na autě neprodělat peníze (19)

7. 2. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Londýnský hotel Savoy: Konal se tam velký tenisový svátek. Jak to probíhalo v zákulisí?

8.

Na vidličce Romana Pauluse - Londýnský hotel Savoy: Konal se tam velký tenisový svátek. Jak to probíhalo v zákulisí?

19. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody #1 -  „Musíte se pekelně soustředit, v té chvíli přestanete myslet na cokoliv jiného, a to je prostě to skvělé," říká o řízení generální ředitel DPMB Miloš Havránek.

9.

#1 - „Musíte se pekelně soustředit, v té chvíli přestanete myslet na cokoliv jiného, a to je prostě to skvělé," říká o řízení generální ředitel DPMB Miloš Havránek.

7. 2. 2022

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Skartování tajných dokumentů Hradem? Optikou devadesátek mě to nepřekvapuje

10.

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Skartování tajných dokumentů Hradem? Optikou devadesátek mě to nepřekvapuje

7. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Ludvík Pyško, Karel Hlosta a jeden památníček

11.

Ludvík Pyško, Karel Hlosta a jeden památníček

10. 6. 2020

11 min

Obrázek epizody Ladislav Karpianus: Představivost, kreativita a ochota si hrát. To je D&D | FYFT.cz

12.

Ladislav Karpianus: Představivost, kreativita a ochota si hrát. To je D&D | FYFT.cz

19. 1. 2021

1 hod 20 min

Obrázek epizody Jak to bude s rekonstrukcí Barrandovského mostu

13.

Jak to bude s rekonstrukcí Barrandovského mostu

7. 2. 2022

9 min

Obrázek epizody Jsem stále neuvěřitelně soutěživý, přiznává snowboardista White. V Pekingu pojede poslední závod

14.

Jsem stále neuvěřitelně soutěživý, přiznává snowboardista White. V Pekingu pojede poslední závod

7. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Balanc - Co nás štve na druhých, často nemáme rádi na sobě. Přijmout vlastní stín je osvobozující

15.

Balanc - Co nás štve na druhých, často nemáme rádi na sobě. Přijmout vlastní stín je osvobozující

19. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody S1 Ep118: These Car Gimmicks Failed Spectacularly

16.

S1 Ep118: These Car Gimmicks Failed Spectacularly

7. 2. 2022

58 min

Obrázek epizody #2 - „Je mi trošku líto, že už je model hotový, ale jezdit s ním je taky poměrně zábavný,“ popisuje Jakub Diviš, autor modelu trolejbusu a řidič autobusu DPMB.

17.

#2 - „Je mi trošku líto, že už je model hotový, ale jezdit s ním je taky poměrně zábavný,“ popisuje Jakub Diviš, autor modelu trolejbusu a řidič autobusu DPMB.

7. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody hPod #403

18.

hPod #403

18. 10. 2013

1 hod 23 min

Obrázek epizody Vortex #40 | O únikové hře Kingdom Come s Tomášem Kučvou

19.

Vortex #40 | O únikové hře Kingdom Come s Tomášem Kučvou

12. 7. 2018

1 hod 28 min

Obrázek epizody ePod #12 Spotify, Karel Gott a RDR2

20.

ePod #12 Spotify, Karel Gott a RDR2

4. 10. 2019

11 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Malá čarodějnice v kraji běsů. Komiks Pochmurný kraj spojuje jižanskou gotiku s temnou fantasy

21.

Ektoplasma - Malá čarodějnice v kraji běsů. Komiks Pochmurný kraj spojuje jižanskou gotiku s temnou fantasy

10. 6. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Kdo byl nejoblíbenější záporák MF DOOM? Rapper v masce, který nechtěl být mainstream

22.

On Air - Kdo byl nejoblíbenější záporák MF DOOM? Rapper v masce, který nechtěl být mainstream

19. 1. 2021

7 min

Obrázek epizody #05: Nejčastější chyby u řezu ovocných stromů

23.

#05: Nejčastější chyby u řezu ovocných stromů

7. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Věděla jsem, že jestli ho pochovám, pukne mi srdce, říká Zuzka o porodu mrtvého syna

24.

Jiné stavy: Věděla jsem, že jestli ho pochovám, pukne mi srdce, říká Zuzka o porodu mrtvého syna

7. 2. 2022

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Fér, Pakosta

25.

O původu příjmení - Fér, Pakosta

19. 1. 2021

1 min