Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody rozčesávač bizónov a kasička naivnosti #21

1.

rozčesávač bizónov a kasička naivnosti #21

23. 5. 2021

19 min

Obrázek epizody #27 O Klikrtréninku s Bárou Zbírkovskou

2.

#27 O Klikrtréninku s Bárou Zbírkovskou

20. 2. 2020

59 min

Obrázek epizody Jak na čistá okna? Kromě vody a octa pomůžou i kopřivy

3.

Jak na čistá okna? Kromě vody a octa pomůžou i kopřivy

24. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Radio Ivo na Radiu Wave: Život nedoceníš - Radio Ivo: Indián duší

4.

Radio Ivo na Radiu Wave: Život nedoceníš - Radio Ivo: Indián duší

29. 8. 2020

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: komentátor a novinář Ivan Hoffman

5.

Jak to vidí...: komentátor a novinář Ivan Hoffman

24. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody hPod #264

6.

hPod #264

18. 2. 2011

1 hod 17 min

Obrázek epizody Hergot!: Básnířka Iljašenko o dospívání ve fundamentalistické církvi: Musela jsem se vzdát vzpomínek a tužeb

7.

Hergot!: Básnířka Iljašenko o dospívání ve fundamentalistické církvi: Musela jsem se vzdát vzpomínek a tužeb

24. 5. 2021

48 min

Obrázek epizody Glosa - Jindřich Bíč: Pozdrav

8.

Glosa - Jindřich Bíč: Pozdrav

30. 8. 2020

2 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Jany: Přitahovali ji nedostupní muži, myslela si, že je zlomí. Teď se učí mít ráda samu sebe

9.

Balanc: Příběh Jany: Přitahovali ji nedostupní muži, myslela si, že je zlomí. Teď se učí mít ráda samu sebe

24. 5. 2021

15 min

Obrázek epizody 7] Radovan Žywiak | Život pod vodou

10.

7] Radovan Žywiak | Život pod vodou

20. 2. 2020

49 min

Obrázek epizody #20 – Kultura, psychická hygiena a strach – Clara Zangová

11.

#20 – Kultura, psychická hygiena a strach – Clara Zangová

24. 5. 2021

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Host: dobrovolník Daniel Steindler

12.

Jak to vidí... - Host: dobrovolník Daniel Steindler

30. 8. 2020

24 min

Obrázek epizody Brrrap: Zakladatel labelu TyNikdy Idea: Jana Kirschner mě ve studiu dusila, děkuju jí za to

13.

Brrrap: Zakladatel labelu TyNikdy Idea: Jana Kirschner mě ve studiu dusila, děkuju jí za to

24. 5. 2021

29 min

Obrázek epizody Bývalá učitelka tělocviku začala ve své cukrárně vyrábět zdravé sladkosti

14.

Bývalá učitelka tělocviku začala ve své cukrárně vyrábět zdravé sladkosti

4. 2. 2019

18 min

Obrázek epizody Kaskadér Martin Krátký na tandemu s Vláďou: Dvakrát jsem zlomil Pionýra

15.

Kaskadér Martin Krátký na tandemu s Vláďou: Dvakrát jsem zlomil Pionýra

8. 1. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Speciál - Tomáš "Uhlík" Uhlíř - Print and play hry

16.

Speciál - Tomáš "Uhlík" Uhlíř - Print and play hry

4. 6. 2020

1 hod 17 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Nevadí vám zima? Zkuste přejít odlehlé a nedotčené Rychlebské hory

17.

Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Nevadí vám zima? Zkuste přejít odlehlé a nedotčené Rychlebské hory

8. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Běžec a horolezec Marek Novotný

18.

Běžec a horolezec Marek Novotný

8. 1. 2021

45 min

Obrázek epizody Topinambury: Jak chutnají?

19.

Topinambury: Jak chutnají?

24. 9. 2019

2 min

Obrázek epizody Že by vaše okna potřebovala zase aspoň trochu umýt? Iva Hüttnerová má pár dobrých rad

20.

Že by vaše okna potřebovala zase aspoň trochu umýt? Iva Hüttnerová má pár dobrých rad

4. 6. 2020

1 min

Obrázek epizody S cestovatelem Ivem Petrem putujeme za krásami české architektury

21.

S cestovatelem Ivem Petrem putujeme za krásami české architektury

8. 1. 2021

20 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Auto Knight Ridera je k mání a Dánsko provokuje pohádkou o penisu. Dejte si zprávy minulého týdne

22.

Mikrovlnky - Auto Knight Ridera je k mání a Dánsko provokuje pohádkou o penisu. Dejte si zprávy minulého týdne

8. 1. 2021

14 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Václav Hořejší: Koronavirus slábne. Možná ho už nebude na kom zkoumat

23.

Jak to vidí... - Václav Hořejší: Koronavirus slábne. Možná ho už nebude na kom zkoumat

4. 6. 2020

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Školy jdou na výuku počtů špatně. „Kdyby se učily hrou, budou děti bavit,“ tvrdí matematik

24.

Blízká setkání - Školy jdou na výuku počtů špatně. „Kdyby se učily hrou, budou děti bavit,“ tvrdí matematik

8. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Otužování jim vrátilo radost do života. Je to droga, které se nevzdají ani po návratu do práce

25.

Otužování jim vrátilo radost do života. Je to droga, které se nevzdají ani po návratu do práce

8. 1. 2021

14 min