Obrázek epizody Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

1.

Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Výlety: Rozhledna Lucemburkův kopec nabízí úchvatné letecké výhledy. A také příjemnou odpočinkovou zónu

2.

Výlety: Rozhledna Lucemburkův kopec nabízí úchvatné letecké výhledy. A také příjemnou odpočinkovou zónu

15. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Michael Kocáb

3.

Michael Kocáb

4. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Výlety: Rozhledna Lucemburkův kopec nabízí úchvatné letecké výhledy. A také příjemnou odpočinkovou zónu

4.

Výlety: Rozhledna Lucemburkův kopec nabízí úchvatné letecké výhledy. A také příjemnou odpočinkovou zónu

15. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

5.

Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

30. 6. 2024

44 min

6.

15. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Kozumplík, Kolomazník

7.

O původu příjmení - Kozumplík, Kolomazník

4. 3. 2021

2 min

8.

15. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

9.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #150 - Jaromír Typlt

10.

Maxim Pavla Vondráčka #150 - Jaromír Typlt

2. 4. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

11.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

12.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Summit 9, day 3

13.

Summit 9, day 3

28. 7. 2018

2 min

Obrázek epizody Suriyaki: Jak se připravuje?

14.

Suriyaki: Jak se připravuje?

16. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Čaj o páté: Co k němu servírovat?

15.

Na vidličce Romana Pauluse - Čaj o páté: Co k němu servírovat?

16. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Drátenice potřebuje fortel, trpělivost, fantazii a taky sílu. A to všechno má Zdenka Ohnheiserová

16.

Drátenice potřebuje fortel, trpělivost, fantazii a taky sílu. A to všechno má Zdenka Ohnheiserová

30. 1. 2021

10 min

Obrázek epizody Naděžda Kramplová ad koncertní cyklus Musica Orbis Bohemia 2022

17.

Naděžda Kramplová ad koncertní cyklus Musica Orbis Bohemia 2022

28. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #151 - Jiří Syrovátka

18.

Maxim Pavla Vondráčka #151 - Jiří Syrovátka

2. 4. 2024

26 min

19.

23. 7. 2025

29 min

20.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

21.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

2. 4. 2024

34 min

22.

23. 7. 2025

29 min

23.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

24.

Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

28. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

25.

Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

2. 4. 2024

2 hod 55 min