Obrázek epizody Série Polda je inventářem českého hraní, říká herní publicista Dan Krásný

1.

Série Polda je inventářem českého hraní, říká herní publicista Dan Krásný

29. 4. 2022

51 min

Obrázek epizody Kořeny: Miroslava Psotková z Uherského Hradiště – modrotisk

2.

Kořeny: Miroslava Psotková z Uherského Hradiště – modrotisk

12. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rostou v okolí Hradce Králové? S mykoložkou Terezou Tejklovou jsme vyrazili na důkladný průzkum lesa

3.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rostou v okolí Hradce Králové? S mykoložkou Terezou Tejklovou jsme vyrazili na důkladný průzkum lesa

25. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Kořeny: Jan Domaník ze Zádveřic – těžba dřeva s koňmi

4.

Kořeny: Jan Domaník ze Zádveřic – těžba dřeva s koňmi

12. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak čelit střetu s perfekcionismem?

5.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Jak čelit střetu s perfekcionismem?

2. 3. 2021

4 min

Obrázek epizody EU plánuje jednotnou elektronickou identifikaci. Jaké bude mít digitální peněženka výhody?

6.

EU plánuje jednotnou elektronickou identifikaci. Jaké bude mít digitální peněženka výhody?

12. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody DOJMY - Duna: Válka o Arrakis (Dune: War for Arrakis) | Napoprvé zábava, napodruhé...?

7.

DOJMY - Duna: Válka o Arrakis (Dune: War for Arrakis) | Napoprvé zábava, napodruhé...?

25. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Kořeny: Bratři Čípové ze Zubří – výroba hudebních nástrojů

8.

Kořeny: Bratři Čípové ze Zubří – výroba hudebních nástrojů

12. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

9.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

2. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

10.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

11.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

12.

Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

28. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

13.

Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

2. 4. 2024

2 hod 55 min

14.

23. 7. 2025

29 min

15.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

16.

Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

2. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Horko, hadi, ale zvládli jsme to. Z USA se se svým psem vrátil i tanvaldský kynolog Václav Vančura

17.

Zprávy pro Liberecký kraj: Horko, hadi, ale zvládli jsme to. Z USA se se svým psem vrátil i tanvaldský kynolog Václav Vančura

23. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

18.

Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

23. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

19.

Stříbrný vítr - K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

30. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Prsa vypnout, břicho zastrčit? Fyzioterapeutka vyvrací mýtus o správném držení těla

20.

Prsa vypnout, břicho zastrčit? Fyzioterapeutka vyvrací mýtus o správném držení těla

28. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

21.

Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

2. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Mezi Běchovicemi a Úvaly začala stavba nového obchvatu. Odkloní tranzitní i meziměstskou dopravu

22.

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Mezi Běchovicemi a Úvaly začala stavba nového obchvatu. Odkloní tranzitní i meziměstskou dopravu

23. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínský kraj plánuje pořídit 80 nájemních bytů pro pracovníky krajských organizací i studenty

23.

Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínský kraj plánuje pořídit 80 nájemních bytů pro pracovníky krajských organizací i studenty

23. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zing Podcast #106: Judas, Stellar Blade a Open Roads

24.

Zing Podcast #106: Judas, Stellar Blade a Open Roads

2. 4. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Každodenní péče o duši

25.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Každodenní péče o duši

23. 7. 2025

34 min