Obrázek epizody Alica Grebáčová

1.

Alica Grebáčová

17. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2.

Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Vítězslava Kaprálová: Žena-skladatelka? A dirigentka? Neslýchané!

3.

Osudové ženy: Vítězslava Kaprálová: Žena-skladatelka? A dirigentka? Neslýchané!

10. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

4.

Alex a host: Táta už pokračování Sanitky psát nechtěl. Zrazoval mě, že to budu mít těžké, vzpomíná Ivan Hubač

2. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Dobrá rada nad zlato! Co dělat, když se nedaří ušlehat smetanu nebo aby se máslo nepřipálilo

5.

Dobrá rada nad zlato! Co dělat, když se nedaří ušlehat smetanu nebo aby se máslo nepřipálilo

2. 2. 2022

58 sec

Obrázek epizody Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

6.

Host ve studiu: Snažíme se být inovativní v tom, že hodně používáme selský rozum, usmívá se starosta Nového Hrádku

2. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Pot: Do Indie jsem jela za jógou, ale přivezla si tantru. Nejen o orgasmech s Darjou Rádhou Angel

7.

Pot: Do Indie jsem jela za jógou, ale přivezla si tantru. Nejen o orgasmech s Darjou Rádhou Angel

10. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Dačickým muzeem zní výstřely z děla a fanfáry. Návštěvníkům se otevřela modernizovaná expozice

8.

Zprávy z jižních Čech: Dačickým muzeem zní výstřely z děla a fanfáry. Návštěvníkům se otevřela modernizovaná expozice

2. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Nemysleli jsme si, že děláme něco nepřístojného, vzpomíná Jiří Macháček na svůj mystifikační pořad

9.

Blízká setkání - Nemysleli jsme si, že děláme něco nepřístojného, vzpomíná Jiří Macháček na svůj mystifikační pořad

9. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Minuta pro zdraví: Funkční potíže

10.

Minuta pro zdraví: Funkční potíže

2. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marie Horáková, ředitelka organizace Tichý svět. Jak neslyšící vyjadřují rozčilení?

11.

Jak to vidí...: Marie Horáková, ředitelka organizace Tichý svět. Jak neslyšící vyjadřují rozčilení?

11. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisérka Adina Šulcová: Největším problémem českého filmového průmyslu jsou lidi, co nemají swag

12.

Brambora s vejcem: Režisérka Adina Šulcová: Největším problémem českého filmového průmyslu jsou lidi, co nemají swag

21. 3. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

13.

Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

21. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile  s krátkým rukávem  na svatbu? Nikdy!

14.

GS Talks #27 Speciál - Libor Neuwirth: Tenisky k obleku a košile s krátkým rukávem na svatbu? Nikdy!

21. 3. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

15.

Studovna: Jak používat AI při studiu? Nebát se, nelhat a nekrást, říká odborník na akademickou etiku

21. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody 29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

16.

29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

27. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

17.

Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

21. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

18.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podvodné telefonáty

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Ministr Kupka: První auto jsem koupil za flašku rumu

19.

Ministr Kupka: První auto jsem koupil za flašku rumu

21. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sablík/Sadlík

20.

O původu příjmení: Sablík/Sadlík

21. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Epizoda 50 - Vlajková loď Ubisoftu potopena

21.

Epizoda 50 - Vlajková loď Ubisoftu potopena

21. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Embéčko. Zatěžkávací zkoušky od Skandinávie přes Sibiř až po Tunis

22.

Příběhy z kalendáře: Embéčko. Zatěžkávací zkoušky od Skandinávie přes Sibiř až po Tunis

21. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody 37 - Lord of the Rings: The Card Game

23.

37 - Lord of the Rings: The Card Game

15. 10. 2019

1 hod 30 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

24.

O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

15. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

25.

On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

27. 1. 2021

13 min