Obrázek epizody Všechna Porsche 911 (18)

1.

Všechna Porsche 911 (18)

31. 1. 2022

57 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

2.

Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Psychoonkolog Martin Pospíchal radí, jak zvládat náročné emoce a myšlenky

3.

Psychoonkolog Martin Pospíchal radí, jak zvládat náročné emoce a myšlenky

7. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínská univerzita otevře nový studijní obor Radiologická asistence

4.

Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínská univerzita otevře nový studijní obor Radiologická asistence

1. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody O vůních s Šárkou Hasarou

5.

O vůních s Šárkou Hasarou

9. 6. 2020

1 hod

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Na přehradě Slezská Harta začala hlavní lodní sezóna

6.

Zprávy ČRo Ostrava: Na přehradě Slezská Harta začala hlavní lodní sezóna

1. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor: Menší váha ve společnosti, konkurence, klimatická nařízení. Tlak na zemědělce je enormní

7.

Jak to vidí...: Komentátor: Menší váha ve společnosti, konkurence, klimatická nařízení. Tlak na zemědělce je enormní

7. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Na sídlišti Dobětice v Ústí nad Labem začal platit zákaz nočního parkování dodávek

8.

Zprávy ze Severu: Na sídlišti Dobětice v Ústí nad Labem začal platit zákaz nočního parkování dodávek

1. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Metaverse bude. Zatím je ale večírkem, na kterém se nechcete ocitnout

9.

Prolomit vlny: Metaverse bude. Zatím je ale večírkem, na kterém se nechcete ocitnout

31. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

10.

Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

1. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak využívají umělou inteligenci školy? Žáci se s ní učí programovat i rozvíjet své kritické myšlení

11.

Jak využívají umělou inteligenci školy? Žáci se s ní učí programovat i rozvíjet své kritické myšlení

21. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

12.

Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

21. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Herní ePOD #28

13.

Herní ePOD #28

21. 3. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

14.

Bourání: Lidi mě mají za hezouna, ale to hlavní mám v makovici. Jak přemýšlí designér Jan Plecháč

21. 3. 2024

41 min

Obrázek epizody 29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

15.

29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

27. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

16.

Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

21. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

17.

Normy: Kérky, jizvy, lovestory: Startuje dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Zarbula, Tuturil, Smrčka

18.

O původu příjmení: Zarbula, Tuturil, Smrčka

21. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sablík/Sadlík

19.

O původu příjmení: Sablík/Sadlík

21. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

20.

Blízká setkání: Zpěvák a hudebník Petr Bende své kytary neprodá. „Jsou pro mě něco jako kniha vzpomínek“

21. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody 83. díl - Vaše příběhy XVIII.

21.

83. díl - Vaše příběhy XVIII.

21. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody 37 - Lord of the Rings: The Card Game

22.

37 - Lord of the Rings: The Card Game

15. 10. 2019

1 hod 30 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

23.

O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

15. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

24.

On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

27. 1. 2021

13 min

Obrázek epizody Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

25.

Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

21. 2. 2022

1 hod 49 min