Obrázek epizody Výlety: Na zámku Hrubý Rohozec uvidíte i samurajskou zbroj. V anglickém parku si můžete udělat piknik

1.

Výlety: Na zámku Hrubý Rohozec uvidíte i samurajskou zbroj. V anglickém parku si můžete udělat piknik

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jaká traumata si dítě přináší do pěstounské rodiny, vysvětlí Barbora Křižanová z Nadace J&T

2.

Jak to vidí...: Jaká traumata si dítě přináší do pěstounské rodiny, vysvětlí Barbora Křižanová z Nadace J&T

4. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

3.

Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový

4.

Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový

30. 1. 2022

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Jaké opravy silnic a tedy i dopravní omezení nás v létě čekají ve Zlínském kraji?

5.

Zprávy ze Zlínského kraje: Jaké opravy silnic a tedy i dopravní omezení nás v létě čekají ve Zlínském kraji?

30. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Bez dobrých lékařů to nejde, vše ostatní si můžete koupit, říká ředitel hradecké nemocnice

6.

Zálety Aleny Zárybnické: Bez dobrých lékařů to nejde, vše ostatní si můžete koupit, říká ředitel hradecké nemocnice

4. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

7.

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nadváha a obezita

8.

Káva o čtvrté - Nadváha a obezita

8. 6. 2020

33 min

Obrázek epizody Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

9.

Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

10.

Blízká setkání: Kdyby ptáci mluvili, řekli by nám, že naše prostředí je ve velkém nepořádku, soudí Zdeněk Vermouzek

21. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

11.

Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

20. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody Díl 57. – Koně s traumatem

12.

Díl 57. – Koně s traumatem

20. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody 29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

13.

29. Motoplky – Zdeněk Gottvald o enduru

27. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

14.

Na vidličce Romana Pauluse: Cibule: Kolik druhů a kolik chutí existuje

21. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody #36: Druhý život deskovkáře

15.

#36: Druhý život deskovkáře

21. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody O vysokém tlaku ani nevíte

16.

O vysokém tlaku ani nevíte

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sablík/Sadlík

17.

O původu příjmení: Sablík/Sadlík

21. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Klavírista Jan Simon přibližuje projekt Smetanománie, součást 44. ročníku festivalu Smetanovské dny

18.

Klavírista Jan Simon přibližuje projekt Smetanománie, součást 44. ročníku festivalu Smetanovské dny

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejsvébytnějších hudebních skladatelů všech dob Modesta Petroviče Musorgského

19.

Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejsvébytnějších hudebních skladatelů všech dob Modesta Petroviče Musorgského

21. 3. 2024

6 min

Obrázek epizody 37 - Lord of the Rings: The Card Game

20.

37 - Lord of the Rings: The Card Game

15. 10. 2019

1 hod 30 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

21.

O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

15. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

22.

On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

27. 1. 2021

13 min

Obrázek epizody Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

23.

Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

21. 2. 2022

1 hod 49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

24.

Jak to vidí...: Producent Mucha: Současný český film si svoji identitu stále hledá. Přesah do zahraničí zatím nemá

21. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak využívají umělou inteligenci školy? Žáci se s ní učí programovat i rozvíjet své kritické myšlení

25.

Jak využívají umělou inteligenci školy? Žáci se s ní učí programovat i rozvíjet své kritické myšlení

21. 3. 2024

3 min