Obrázek epizody Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

1.

Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

28. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Břetislav Tureček: O co ve skutečnosti jde v izraelské anexi a v Petříčkově článku

2.

Jak to vidí... - Břetislav Tureček: O co ve skutečnosti jde v izraelské anexi a v Petříčkově článku

27. 5. 2020

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

3.

Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

28. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Critical: Svatyně, Kometa, Plošinovka a Albi Game Day speciál

4.

Critical: Svatyně, Kometa, Plošinovka a Albi Game Day speciál

16. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Houpačky: Po porodu mi trvalo dlouho, než jsem se na sebe přestala zlobit, říká herečka Marie Doležalová

5.

Houpačky: Po porodu mi trvalo dlouho, než jsem se na sebe přestala zlobit, říká herečka Marie Doležalová

28. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody Buchty: Crossfit je jako církev – pomůže vám najít přátele i mír v duši

6.

Buchty: Crossfit je jako církev – pomůže vám najít přátele i mír v duši

15. 12. 2021

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

7.

Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

28. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody 77. Marie Brožová - o výživě těla i duše, o tarotu, pilates a ekzému

8.

77. Marie Brožová - o výživě těla i duše, o tarotu, pilates a ekzému

16. 11. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

9.

Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

28. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

10.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody S2E04 HIMYF & HIMYM (jaký je spinoff a co bylo špatně u závěru “matky”)

11.

S2E04 HIMYF & HIMYM (jaký je spinoff a co bylo špatně u závěru “matky”)

21. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody Inspirace na velikonoční tvoření a vzpomínka na pediatra Miloše Velemínského

12.

Inspirace na velikonoční tvoření a vzpomínka na pediatra Miloše Velemínského

20. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Streaming tipy - březen 2024

13.

Streaming tipy - březen 2024

20. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Obstrukce v Parlamentu? Problém je, že neumíme zkušenosti s pandemií zohlednit

14.

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Obstrukce v Parlamentu? Problém je, že neumíme zkušenosti s pandemií zohlednit

21. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Epizoda 3.6 - Jak se šije kočárkovina

15.

Epizoda 3.6 - Jak se šije kočárkovina

20. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E18 - ISS Vanguard

16.

Polední Pauza S02E18 - ISS Vanguard

20. 3. 2024

53 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Fish and Chips: Recept na křupavé těstíčko

17.

Na vidličce Romana Pauluse - Fish and Chips: Recept na křupavé těstíčko

15. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Proč strach přijmout jako pozitivní prožitek

18.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Proč strach přijmout jako pozitivní prožitek

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody „Do krytu z devátého patra paneláku nedoběhnete.“ Jak se ukrajinský Mariupol připravuje na válku?

19.

„Do krytu z devátého patra paneláku nedoběhnete.“ Jak se ukrajinský Mariupol připravuje na válku?

21. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Bez koření i „atomových“ bomb. Takovou kampaň Slovensko asi ještě nezažilo

20.

Jak to vidí...: Sociolog Vašečka: Bez koření i „atomových“ bomb. Takovou kampaň Slovensko asi ještě nezažilo

20. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Petr Lexa Přendík má Ostravu a její historii v malíčku

21.

Petr Lexa Přendík má Ostravu a její historii v malíčku

20. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Hergot!: Satan, boží stvoření: Obraz padlého anděla v abrahámovských náboženstvích

22.

Hergot!: Satan, boží stvoření: Obraz padlého anděla v abrahámovských náboženstvích

21. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností je skladatel Josef Marek

23.

Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností je skladatel Josef Marek

20. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Promyšlená kombinace bílé a černé textilie ochrání sazenice před mrazem

24.

Promyšlená kombinace bílé a černé textilie ochrání sazenice před mrazem

20. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Povídková sbírka Ursuly K. Le Guinové hlásá poezii mravenců a utopii pro všechny

25.

Ektoplasma - Povídková sbírka Ursuly K. Le Guinové hlásá poezii mravenců a utopii pro všechny

27. 1. 2021

7 min