Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Kinkor, Laibl, Kraus

1.

O původu příjmení: Kinkor, Laibl, Kraus

3. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 200 let objevování světa dinosaurů v knize Vladimíra Sochy. A můžete se dotknout i „dinosauří“ kůže

2.

Host ve studiu: 200 let objevování světa dinosaurů v knize Vladimíra Sochy. A můžete se dotknout i „dinosauří“ kůže

25. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody A víš, jaký je to pro mě?

3.

A víš, jaký je to pro mě?

28. 8. 2023

57 min

Obrázek epizody Naše nej...: Ve Vysokém Mýtě zachránili vzácný kabát. Ceněná je i replika lidového kroje

4.

Naše nej...: Ve Vysokém Mýtě zachránili vzácný kabát. Ceněná je i replika lidového kroje

25. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody S Danou Sofií Šlancarovou listujeme její poslední knihou s názvem Malá velká cyklická dívka Sára

5.

S Danou Sofií Šlancarovou listujeme její poslední knihou s názvem Malá velká cyklická dívka Sára

2. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Změny nehtů souvisí s věkem i nevhodnou dietou. Rad je mnoho, mě zaujal řepík

6.

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Změny nehtů souvisí s věkem i nevhodnou dietou. Rad je mnoho, mě zaujal řepík

25. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Pasta Oner v Ranním klubu

7.

Pasta Oner v Ranním klubu

28. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Změny nehtů souvisí s věkem i nevhodnou dietou. Rad je mnoho, mě zaujal řepík

8.

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Změny nehtů souvisí s věkem i nevhodnou dietou. Rad je mnoho, mě zaujal řepík

25. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Kappa: Vypadalo to že jsem outsider. Ukázalo se, že držím v TrackManii všechny rekordy.

9.

Kappa: Vypadalo to že jsem outsider. Ukázalo se, že držím v TrackManii všechny rekordy.

3. 11. 2021

1 hod 18 min

10.

25. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jozef Kroner. Mohl být hollywoodská hvězda. Komunisté ho nepustili na Oscara!

11.

Příběhy z kalendáře: Jozef Kroner. Mohl být hollywoodská hvězda. Komunisté ho nepustili na Oscara!

20. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Sablík/Sadlík

12.

O původu příjmení: Sablík/Sadlík

21. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti musíme učit chránit si hranice. Jinak v dospělosti nerozpoznají špatný vztah, říká terapeutka

13.

Houpačky: Děti musíme učit chránit si hranice. Jinak v dospělosti nerozpoznají špatný vztah, říká terapeutka

20. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

14.

Buchty: Gastro je dřina a Zdeněk Pohlreich je nejlepší, tvrdí kreativní šéfkuchaři

20. 3. 2024

34 min

Obrázek epizody 37 - Lord of the Rings: The Card Game

15.

37 - Lord of the Rings: The Card Game

15. 10. 2019

1 hod 30 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

16.

O původu příjmení - Pácha, Tomenendál, Pittauer

15. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

17.

On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

27. 1. 2021

13 min

Obrázek epizody Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

18.

Rampák a Stowingář Ivan Chalachan - Za směnu jsem zvládl udělat i 12 letadel.

21. 2. 2022

1 hod 49 min

Obrázek epizody Díl 57. – Koně s traumatem

19.

Díl 57. – Koně s traumatem

20. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody #36: Druhý život deskovkáře

20.

#36: Druhý život deskovkáře

21. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Tak rozkvetlý kostelní interiér, jako je v Dolních Marklovicích, jen tak nenajdete

21.

Tak rozkvetlý kostelní interiér, jako je v Dolních Marklovicích, jen tak nenajdete

21. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody O vysokém tlaku ani nevíte

22.

O vysokém tlaku ani nevíte

21. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Klavírista Jan Simon přibližuje projekt Smetanománie, součást 44. ročníku festivalu Smetanovské dny

23.

Klavírista Jan Simon přibližuje projekt Smetanománie, součást 44. ročníku festivalu Smetanovské dny

21. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Radiobazar - 27.1.

24.

Radiobazar - 27.1.

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody On Air: Pocity jsou pro spokojenost občanů klíčové, říká iniciátor první celopražské pocitové mapy

25.

On Air: Pocity jsou pro spokojenost občanů klíčové, říká iniciátor první celopražské pocitové mapy

21. 2. 2022

14 min