Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #124 – Martin Cinolter

1.

Maxim Pavla Vondráčka #124 – Martin Cinolter

26. 5. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Městys Černý Důl u Janských Lázní hledá kvůli nárůstu nových obyvatel další zdroje pitné vody

2.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Městys Černý Důl u Janských Lázní hledá kvůli nárůstu nových obyvatel další zdroje pitné vody

22. 3. 2025

13 sec

Obrázek epizody Městský mobiliář jako umění. S Jaroslavem Prokopem o letošním Sympoziu prostorových forem

3.

Městský mobiliář jako umění. S Jaroslavem Prokopem o letošním Sympoziu prostorových forem

19. 9. 2021

11 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: ČHMÚ na Kočkově má den otevřených dveří. Část programu je i v Kadani

4.

Zprávy ze Severu: ČHMÚ na Kočkově má den otevřených dveří. Část programu je i v Kadani

22. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Scarlatti, Rameau, Mozart ....Dobové doteky Giacoma Casanovy s hudbou

5.

Scarlatti, Rameau, Mozart ....Dobové doteky Giacoma Casanovy s hudbou

27. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

6.

O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

22. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Radiobazar - 5.11.

7.

Radiobazar - 5.11.

5. 11. 2020

16 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

8.

Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ráda obléká tanečníky, prozradí módní návrhářka Tatiana Kovaříková

9.

Stříbrný vítr: Proč ráda obléká tanečníky, prozradí módní návrhářka Tatiana Kovaříková

27. 5. 2023

33 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouci začala retrospektivní výstava Milana Dobeše, průkopníka kinetického umění

10.

Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouci začala retrospektivní výstava Milana Dobeše, průkopníka kinetického umění

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hergot!: Základní duchovní principy jsou celosvětově univerzální, myslí si zakladatel spolku Slovanský kruh

11.

Hergot!: Základní duchovní principy jsou celosvětově univerzální, myslí si zakladatel spolku Slovanský kruh

19. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

12.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

13.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

14.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

15.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

16.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

17.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

18.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

19.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Vachek, Thuj

20.

O původu příjmení: Vachek, Thuj

19. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

21.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

19. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

22.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

23.

Zrcadlo: Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v pasti. Pomáhám jim obnovit jejich duši. Zrcadlo Jany Hradilkové

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Zing Podcast #104: PlayStation 5 Pro, Alone in the Dark a Highwater

24.

Zing Podcast #104: PlayStation 5 Pro, Alone in the Dark a Highwater

19. 3. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

25.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min