Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pot: Máš to radši potichu, nebo nahlas? Sex v hudbě a hudba k sexu

1.

Pot: Máš to radši potichu, nebo nahlas? Sex v hudbě a hudba k sexu

22. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ochránit náš telefon před útoky? Pomůže antivir i zdravý rozum

2.

Hobby magazín: Jak ochránit náš telefon před útoky? Pomůže antivir i zdravý rozum

8. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Forgotten Realms Ep.03 - TIEFLINGOVÉ - D&D podcast

3.

Forgotten Realms Ep.03 - TIEFLINGOVÉ - D&D podcast

26. 10. 2020

5 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak ochránit náš telefon před útoky? Pomůže antivir i zdravý rozum

4.

Hobby magazín: Jak ochránit náš telefon před útoky? Pomůže antivir i zdravý rozum

8. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Lubomír Lipský podle Ivy Hüttnerové

5.

Úžasné životy: Lubomír Lipský podle Ivy Hüttnerové

23. 4. 2023

24 min

6.

8. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Marek Vrabec ad Prague Sounds 2021

7.

Marek Vrabec ad Prague Sounds 2021

2. 9. 2021

7 min

Obrázek epizody Místa v srdci: Místa v srdci novináře a mluvčího Františka Kotrby

8.

Místa v srdci: Místa v srdci novináře a mluvčího Františka Kotrby

8. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Vltavín: Kasárna na Mariánském náměstí vystavěli pro armádu českobudějovičtí právovárečníci

9.

Vltavín: Kasárna na Mariánském náměstí vystavěli pro armádu českobudějovičtí právovárečníci

23. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak předejít selhávání srdce

10.

Jak předejít selhávání srdce

19. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

11.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

12.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Toyota převodovka pro elektromobily

13.

Toyota převodovka pro elektromobily

20. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

14.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

15.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

16.

Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

20. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

17.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

18.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Trailer | Solární elektrárny

19.

Trailer | Solární elektrárny

27. 1. 2021

20 sec

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

21.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

22.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

23.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

24.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

25.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min