Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste si ji udělat z mletého masa a s fazolemi

1.

Vaříme s Habadějem: Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste si ji udělat z mletého masa a s fazolemi

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Houslová olympiáda v Poznani (Mezinárodní houslová soutěž Henryka Wieniawského)

2.

Houslová olympiáda v Poznani (Mezinárodní houslová soutěž Henryka Wieniawského)

15. 6. 2021

11 min

Obrázek epizody Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste si ji udělat z mletého masa a s fazolemi

3.

Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste si ji udělat z mletého masa a s fazolemi

8. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Quest: Nový díl závodní série Need for Speed Unbound překvapuje stylizací a po letech i kvalitou

4.

Quest: Nový díl závodní série Need for Speed Unbound překvapuje stylizací a po letech i kvalitou

2. 12. 2022

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Čtyři základní opatření, která povedou k nižším nákladům na provoz domácnosti nebo rodinného domu

5.

Radioporadna: Čtyři základní opatření, která povedou k nižším nákladům na provoz domácnosti nebo rodinného domu

8. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody hPod #733

6.

hPod #733

6. 3. 2020

1 hod 38 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

7.

Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody hPod #875 - Na stříbrných plátnech

8.

hPod #875 - Na stříbrných plátnech

2. 12. 2022

2 hod 46 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

9.

Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #33 – Iveta Fabešová

10.

Maxim Pavla Vondráčka #33 – Iveta Fabešová

15. 6. 2021

1 hod 3 min

11.

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Podkec s Marií Zemanovou

12.

Podkec s Marií Zemanovou

3. 12. 2022

42 min

13.

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody O čínských elektromobilech, luxusní příslušenství od francouzské značky DS a test elektrické limuzíny BMW i7 M70

14.

O čínských elektromobilech, luxusní příslušenství od francouzské značky DS a test elektrické limuzíny BMW i7 M70

18. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak změní rodinu příchod nemocného dítěte? Odpovídá rodinná koučka Tereza Robinson

15.

Jak to vidí...: Jak změní rodinu příchod nemocného dítěte? Odpovídá rodinná koučka Tereza Robinson

20. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Epizoda 4: Trable, nic než trable

16.

Epizoda 4: Trable, nic než trable

18. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Pivománie #40

17.

Pivománie #40

18. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Zimní déšť, krutá střízlivost a místo srdce černá díra

18.

On Air - NOVINKY: Zimní déšť, krutá střízlivost a místo srdce černá díra

27. 1. 2021

5 min

Obrázek epizody Miluji tento sport a to je to nejdůležitější, říká 50letá rychlobruslařka Pechsteinová. V Pekingu po

19.

Miluji tento sport a to je to nejdůležitější, říká 50letá rychlobruslařka Pechsteinová. V Pekingu po

20. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Sběr informací na politické oponenty je běžná součást politiky. Babiš ale chodí za hranu

20.

Jak to vidí...: Politolog: Sběr informací na politické oponenty je běžná součást politiky. Babiš ale chodí za hranu

18. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Sociologie a astropsychologie. Obory, se kterými pracuje Lenka Chrenščová

21.

Sociologie a astropsychologie. Obory, se kterými pracuje Lenka Chrenščová

18. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Vltavín: Lázně u pramene u Svaté Voršily si poutníci oblíbili, ale nepřála jim vrchnost

22.

Vltavín: Lázně u pramene u Svaté Voršily si poutníci oblíbili, ale nepřála jim vrchnost

20. 2. 2022

31 min

Obrázek epizody V roli: EVA LEINWEBEROVÁ jako Elza

23.

V roli: EVA LEINWEBEROVÁ jako Elza

18. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody Hergot!: Nezabíjíme zvířata a neobětujeme lidi, říká novodobý český druid Doran

24.

Hergot!: Nezabíjíme zvířata a neobětujeme lidi, říká novodobý český druid Doran

18. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Za život člověk potká až 150 partnerů, se kterými by mohl žít, myslí si Petr Šmolka

25.

Blízká setkání - Za život člověk potká až 150 partnerů, se kterými by mohl žít, myslí si Petr Šmolka

15. 6. 2020

28 min