Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

1.

Dvojka

Blízká setkání: Lukáš Kunst, kastelán hradu Karlštejn: Neuvažoval jsem o DAMU, tak jsem zůstal u hradů a zámků

3. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Hergot!: Členství jen pro Romy, co pracují a platí dluhy? S religionistkou o křesťanských církvích a Romech

2.

Radio Wave

Hergot!: Členství jen pro Romy, co pracují a platí dluhy? S religionistkou o křesťanských církvích a Romech

3. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

3.

Dvojka

Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Pochlap se: Chlapecká kapela byla splněný sen. Sláva mi zamotala hlavu, říká herec a zpěvák Braňo Polák

4.

Radio Wave

Pochlap se: Chlapecká kapela byla splněný sen. Sláva mi zamotala hlavu, říká herec a zpěvák Braňo Polák

3. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Letní Zálety Aleny Zárybnické jsou tady

5.

Dvojka

Zálety Aleny Zárybnické: Letní Zálety Aleny Zárybnické jsou tady

30. 6. 2024

24 sec

Obrázek epizody Důchody dnešních penzistů porostou pomaleji než doposud

6.

Seriál Radiožurnálu

Důchody dnešních penzistů porostou pomaleji než doposud

28. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody 011: Jak vzniká populární podcast Na dúšok s Petkom

7.

Červený nebo bílý?

011: Jak vzniká populární podcast Na dúšok s Petkom

6. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Videka, Barvič

8.

Dvojka

O původu příjmení: Videka, Barvič

16. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Retro noty 83: Olivier Derivière – nezaměnitelný rukopis autora hudby A Plague Tale, Life is Strange, Obscure a dalších

9.

Podcasty Retro Nation

Retro noty 83: Olivier Derivière – nezaměnitelný rukopis autora hudby A Plague Tale, Life is Strange, Obscure a dalších

3. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Až uvidíš moře a Ty chladné oči. Kladné přijetí obou románů Scarlett Wilkovou těší

10.

Host Českého rozhlasu Ostrava

Až uvidíš moře a Ty chladné oči. Kladné přijetí obou románů Scarlett Wilkovou těší

30. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody Potraviny zlevní, pivo podraží. Jak se projeví změny v DPH?

11.

Seriál Radiožurnálu

Potraviny zlevní, pivo podraží. Jak se projeví změny v DPH?

16. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Zámecká kaple v Janovicích u Rýmařova vás ohromí zrestaurovanými vitrážemi

12.

Odpolední interview

Zámecká kaple v Janovicích u Rýmařova vás ohromí zrestaurovanými vitrážemi

26. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody První kaktus dostal v sedmi. A láska k „pichláčům“ ho neopustila ani o 90 let později

13.

Odpolední interview

První kaktus dostal v sedmi. A láska k „pichláčům“ ho neopustila ani o 90 let později

28. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody 012: Vojta Válka o Mladých vinařích, práci ve sklepě a oranžové Pálavě

14.

Červený nebo bílý?

012: Vojta Válka o Mladých vinařích, práci ve sklepě a oranžové Pálavě

1. 12. 2023

41 min

Obrázek epizody Hergot!: Spisovatel Carlos Castaneda byl génius, ne vždy pozitivní, říká religionistka Kostićová

15.

Radio Wave

Hergot!: Spisovatel Carlos Castaneda byl génius, ne vždy pozitivní, říká religionistka Kostićová

16. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Jaroslav David rád pátrá po původu a významu názvů a jmen

16.

Jaroslav David rád pátrá po původu a významu názvů a jmen

26. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody V Prešove môžem napríklad aj pritvrdiť (MILAN LIESKOVSKÝ epizóda stoštyridsiatadeviata)

17.

MARAKUA

V Prešove môžem napríklad aj pritvrdiť (MILAN LIESKOVSKÝ epizóda stoštyridsiatadeviata)

2. 7. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Šarm: Mrkev patří mezi nejoblíbenější zeleninu, kterou snědí i děti. Máme recept na skvělý mrkvový dort

18.

Dvojka

Šarm: Mrkev patří mezi nejoblíbenější zeleninu, kterou snědí i děti. Máme recept na skvělý mrkvový dort

14. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Zmapoval studánky v Beskydech, píše poezii... Zastavení s Jaromírem Šlosarem

19.

Zmapoval studánky v Beskydech, píše poezii... Zastavení s Jaromírem Šlosarem

28. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Youtube tenkrát & Clash of the Stars

20.

Co na to ségra?

Youtube tenkrát & Clash of the Stars

2. 7. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Speciál: Želiv 2024! Prime Minister, Downfall of Empires, úvod do COIN a nová Dune:Uprising!

21.

Deskoherní inkvizice

Speciál: Želiv 2024! Prime Minister, Downfall of Empires, úvod do COIN a nová Dune:Uprising!

18. 1. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Kdyby rok 2024 byl jídlem, byl by omeletou se špenátem

22.

Radio Wave

Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Kdyby rok 2024 byl jídlem, byl by omeletou se špenátem

11. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Přistát na Měsíci. Tam, kde chceme

23.

Seriál Radiožurnálu

Přistát na Měsíci. Tam, kde chceme

28. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Na setkání členů legendárního Dětského rozhlasového sboru Ostrava

24.

Odpolední interview

Na setkání členů legendárního Dětského rozhlasového sboru Ostrava

29. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Pochozí sklo dodá architektuře kouzlo: světlíky z tohoto materiálu jsou designový skvost

25.

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz

Pochozí sklo dodá architektuře kouzlo: světlíky z tohoto materiálu jsou designový skvost

16. 10. 2023

37 min