Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lázně Bohdaneč odmítají šeky od státu. Můžou za to Vánoce i koronavirus

1.

Lázně Bohdaneč odmítají šeky od státu. Můžou za to Vánoce i koronavirus

16. 7. 2020

13 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Legendární síťovka přišla na svět v roce 1926. Znáte jejího autora?

2.

Návraty do minulosti: Legendární síťovka přišla na svět v roce 1926. Znáte jejího autora?

8. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

3.

Blízká setkání: Lékař a cestovatel Julius Lukeš ml.: Povolání šéfredaktora a reportéra jsem si vymyslel

27. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody ZVUKOVÝ GAMEPLAY - NERUDNÝ KOZEL NA HRADĚ (5) - Broken Sword

4.

ZVUKOVÝ GAMEPLAY - NERUDNÝ KOZEL NA HRADĚ (5) - Broken Sword

8. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak se naučit na hrnčířském kruhu? Chce to nejdřív vytočit tunu hlíny

5.

Jak se naučit na hrnčířském kruhu? Chce to nejdřív vytočit tunu hlíny

18. 3. 2021

15 min

Obrázek epizody Houslista Kryštof Kohout: Kdybych nebyl houslistou, chtěl bych být astronomem

6.

Houslista Kryštof Kohout: Kdybych nebyl houslistou, chtěl bych být astronomem

8. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Čelisti: Retardaci navzdory. Top Gun se klišé nevyhne, i tak jde ale o nejeuforičtější film roku

7.

Čelisti: Retardaci navzdory. Top Gun se klišé nevyhne, i tak jde ale o nejeuforičtější film roku

27. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Letní příběhy světlušek a vlčat na Vosí louce v Netolicích prostoupené kamarádstvím, hrou i přírodou

8.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Letní příběhy světlušek a vlčat na Vosí louce v Netolicích prostoupené kamarádstvím, hrou i přírodou

8. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Virtuální světy Jamese Colea, epizoda 2: Kojima

9.

Virtuální světy Jamese Colea, epizoda 2: Kojima

12. 12. 2019

17 min

Obrázek epizody Výlety: Pevnost Hanička: Projděte se dochovanou předválečnou tvrzí v Orlických horách

10.

Výlety: Pevnost Hanička: Projděte se dochovanou předválečnou tvrzí v Orlických horách

8. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Sezeni 67 - Ysgard aneb planina kde dostanete na budku, ale je to príma

11.

Sezeni 67 - Ysgard aneb planina kde dostanete na budku, ale je to príma

19. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

12.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Jak předejít selhávání srdce

13.

Jak předejít selhávání srdce

19. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

14.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

15.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

16.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

17.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

18.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

20.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

22.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

23.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

24.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

25.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min