Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Omeletky: Když tě chce, má vždycky čas, říkávala moje maminka. Omeletky Haliny Pawlowské

1.

Omeletky: Když tě chce, má vždycky čas, říkávala moje maminka. Omeletky Haliny Pawlowské

27. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Čelisti: Smát se malým dětem? V pořádku. Japonská seriálová škola života s Naomi Adachi

2.

Čelisti: Smát se malým dětem? V pořádku. Japonská seriálová škola života s Naomi Adachi

20. 5. 2022

46 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Lída Ascher: Dobyla svět módy, Československo na ni ale zapomnělo

3.

Osudové ženy: Lída Ascher: Dobyla svět módy, Československo na ni ale zapomnělo

27. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Republikány nepoznávám, americká demokracie je s nimi v ohrožení, varuje americký veterán

4.

Republikány nepoznávám, americká demokracie je s nimi v ohrožení, varuje americký veterán

20. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Šarm: Každá žena je krásná. Snažím se jen ukázat, co je právě na ní hezké, říká návrhářka Mikela da Luka

5.

Šarm: Každá žena je krásná. Snažím se jen ukázat, co je právě na ní hezké, říká návrhářka Mikela da Luka

27. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Avokádo: Jak ho v obchodě správně vybrat?

6.

Na vidličce Romana Pauluse - Avokádo: Jak ho v obchodě správně vybrat?

14. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody Pot: Dating v Hollywoodu? Nadrženost je, ale na vztahy není čas, říká hudebnice Lenka Morávková

7.

Pot: Dating v Hollywoodu? Nadrženost je, ale na vztahy není čas, říká hudebnice Lenka Morávková

27. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody Země tisíců her a jezer. Finská herní scéna je bohatší, než se zdá

8.

Země tisíců her a jezer. Finská herní scéna je bohatší, než se zdá

20. 5. 2022

51 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Vzpomínky

9.

Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Vzpomínky

28. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Retro noty 38: Hudba Richarda Josepha

10.

Retro noty 38: Hudba Richarda Josepha

15. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

11.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

12.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

13.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

14.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

15.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

16.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

17.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

19.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

20.

Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

18. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

21.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

18. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

22.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

23.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody #77: NPC

24.

#77: NPC

20. 2. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody #59 - Hrajeme Solium Infernum!

25.

#59 - Hrajeme Solium Infernum!

18. 3. 2024

2 hod 9 min