Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bourání - Pojďte bydlet do Krkonoš, žijeme tady kvalitní život, vzkazuje krajinný ekolog Pavel Klimeš

1.

Bourání - Pojďte bydlet do Krkonoš, žijeme tady kvalitní život, vzkazuje krajinný ekolog Pavel Klimeš

4. 3. 2021

36 min

Obrázek epizody 4/5 Moto trip Balkán 2023 - Není cesty zpět!

2.

4/5 Moto trip Balkán 2023 - Není cesty zpět!

28. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Večerní kalendárium Saskie Burešové (18. týden) Poslední koncert Joy Division a debut The Cure

3.

Večerní kalendárium Saskie Burešové (18. týden) Poslední koncert Joy Division a debut The Cure

2. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

4.

Quest: Mrzelo mě, jak málo se Slovensko objevuje ve hrách, tak jsem vytvořil vlastní, říká autor Felvidek

28. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Ucho - Kde jste všichni vy zastánci svobody slova a tisku, když jde o Juliana Assange?

5.

Ucho - Kde jste všichni vy zastánci svobody slova a tisku, když jde o Juliana Assange?

8. 7. 2020

3 min

Obrázek epizody hPod #956 - Dojmy z Astro Bota

6.

hPod #956 - Dojmy z Astro Bota

28. 6. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jerome Klapka Jerome. Druhé jméno dostal na počest rodinného přítele

7.

Příběhy z kalendáře: Jerome Klapka Jerome. Druhé jméno dostal na počest rodinného přítele

2. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Film podle Elden Ringu a predátor v nesnázích

8.

Film podle Elden Ringu a predátor v nesnázích

28. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Lockdown. Jak se s ním vypořádat, abychom nepropadli beznaději?

9.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Lockdown. Jak se s ním vypořádat, abychom nepropadli beznaději?

4. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

10.

O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

18. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Summit 9, day one

11.

Summit 9, day one

26. 7. 2018

3 min

Obrázek epizody Kdopak by se šmejdů bál? I dnes se s nimi setkáte, i když trochu jinak

12.

Kdopak by se šmejdů bál? I dnes se s nimi setkáte, i když trochu jinak

14. 10. 2019

16 min

Obrázek epizody Co se skrývá pod rouškou? Opary a oloupané rty, potvrzuje kožní lékařka

13.

Co se skrývá pod rouškou? Opary a oloupané rty, potvrzuje kožní lékařka

15. 6. 2020

12 min

Obrázek epizody Podhoubí - Čeká nás neolitická revoluce 4.0? Precizní zemědělství hledá průnik nových technologií s přírodou

14.

Podhoubí - Čeká nás neolitická revoluce 4.0? Precizní zemědělství hledá průnik nových technologií s přírodou

27. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

15.

Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

20. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

16.

Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

18. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

17.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

18.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

19.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

20.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

21.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

22.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

23.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

24.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

25.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min