Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kompot: Britney Spears chtěla fotku, dostala facku a pak se ještě omluvila. V jakém světě to žijeme?

1.

Radio Wave

Kompot: Britney Spears chtěla fotku, dostala facku a pak se ještě omluvila. V jakém světě to žijeme?

12. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Z čeho vznikl název skupiny Chinaski

2.

Dvojka

O češtině od A do Z: Z čeho vznikl název skupiny Chinaski

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

3.

Dvojka

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

4.

Dvojka

Blízká setkání: Zpěvák Peter Nagy: Meky Žbirka je příkladem toho, jak udělat dobrou popovou píseň

12. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody O hlas Karla Gotta se s umělou inteligencí dělí Igor Bareš. „Jsem překvapený, jak to jde dohromady“

5.

Seriál Radiožurnálu

O hlas Karla Gotta se s umělou inteligencí dělí Igor Bareš. „Jsem překvapený, jak to jde dohromady“

12. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zaklínač: Starý svět a všechna rozšíření

6.

Problém prvního hráče - podcast o stolních hrách

Zaklínač: Starý svět a všechna rozšíření

19. 10. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody #7 Co dělat, když chcete cvičit, ale nevíte jak začít.

7.

Hlasovka

#7 Co dělat, když chcete cvičit, ale nevíte jak začít.

28. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody #3 Novinky z elektromobility

8.

Než to dobiješ!

#3 Novinky z elektromobility

12. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

9.

Dvojka

Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

12. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Obyčejný příběh neobyčejné ženy. Setkání s Gertrud Hahnovou

10.

Host Českého rozhlasu Ostrava

Obyčejný příběh neobyčejné ženy. Setkání s Gertrud Hahnovou

27. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

11.

Dvojka

Až na dřeň: Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

12.

Odpolední interview

Sedmdesátník Petr Majer je nadšencem, který vede obecní kroniku Bystřice na Třinecku

18. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

13.

Dvojka

Zrcadlo: Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

11. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

14.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

11. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Buchty: Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

15.

Radio Wave

Buchty: Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

18. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

16.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Prkený, Küssel

17.

Dvojka

O původu příjmení: Prkený, Küssel

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Omeletky: „Nevadí ti, že jedeme po chodníku?“ Omeletky Haliny Pawlowské o slabosti

18.

Dvojka

Omeletky: „Nevadí ti, že jedeme po chodníku?“ Omeletky Haliny Pawlowské o slabosti

3. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Vražda na objednávku. Ústecká kriminálka rozkrývá vraždu podnikatele v divokých devadesátkách

19.

Dvojka

Kriminálka: Vražda na objednávku. Ústecká kriminálka rozkrývá vraždu podnikatele v divokých devadesátkách

30. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

20.

Dvojka

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

21.

Dvojka

Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Thomas Alva Edison. Kouzeník z Menlo Parku

22.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Thomas Alva Edison. Kouzeník z Menlo Parku

18. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

23.

Radioporadna

Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

24.

Radio Wave

On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

25.

Odpolední interview

Ostravský fotograf Stanislav Drozd je i ve svých 85 letech stále v pohybu

27. 12. 2023

10 min