Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Netflix

1.

Netflix

1. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Základní a mateřské škole v Chomuticích představili svou práci záchranáři, hasiči i policisté

2.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Základní a mateřské škole v Chomuticích představili svou práci záchranáři, hasiči i policisté

27. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Noví hrdinové v Dotě 2 - rozbor patche 7.23

3.

Noví hrdinové v Dotě 2 - rozbor patche 7.23

27. 11. 2019

1 hod 52 min

Obrázek epizody Kudy vnikli vojáci do budovy rozhlasu, aby přerušili vysílání? Legendární moment se tam netočil

4.

Kudy vnikli vojáci do budovy rozhlasu, aby přerušili vysílání? Legendární moment se tam netočil

27. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Hergot!: Od buddhistických důrazů po démonické plyšáky. Duchovní motivy v manze a anime

5.

Hergot!: Od buddhistických důrazů po démonické plyšáky. Duchovní motivy v manze a anime

1. 5. 2022

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

6.

Hobby magazín: Králičí hop se vyvinul z koňského parkuru. I ušáci zvládají skákat přes překážky

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Hana Fifková a Romana  s přítelkyní: Nevidím, jsem na ženský a mám dítě

7.

Hana Fifková a Romana s přítelkyní: Nevidím, jsem na ženský a mám dítě

4. 3. 2021

31 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hasiči už znají příčinu výbuchu rodinného domu v Šonově u Nového Města nad Metují na Náchodsku

8.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hasiči už znají příčinu výbuchu rodinného domu v Šonově u Nového Města nad Metují na Náchodsku

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Nerdí doupě: Pták je doma a Netflix se chce asi zabít???

9.

Nerdí doupě: Pták je doma a Netflix se chce asi zabít???

1. 5. 2022

15 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je barytonista Richard Haan

10.

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je barytonista Richard Haan

27. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Hamburger za pět let neshnije. „Nežerou ho ani plísně a bakterie,“ konstatuje molekulární biolog

11.

Blízká setkání - Hamburger za pět let neshnije. „Nežerou ho ani plísně a bakterie,“ konstatuje molekulární biolog

8. 7. 2020

31 min

Obrázek epizody #177 Komunikace psů - Lenka Blachová

12.

#177 Komunikace psů - Lenka Blachová

27. 6. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Cyberpunk Red: Underground S2E10: Na Nule

13.

Cyberpunk Red: Underground S2E10: Na Nule

1. 5. 2022

3 hod 55 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

14.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

15.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

16.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

17.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

18.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

19.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

20.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

21.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

22.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

23.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

24.

Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

18. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

25.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min