Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení - Šavrda

1.

O původu příjmení - Šavrda

22. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Umělým lidem říkej roboti, navrhl Josef Čapek svému bratrovi do dramatu R. U. R.

2.

Návraty do minulosti: Umělým lidem říkej roboti, navrhl Josef Čapek svému bratrovi do dramatu R. U. R.

25. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Nikdy si nemyslel, že bude umělcem. Ostravský sochař Jiří Vyvial tvoří hlavně pro radost všem

3.

Nikdy si nemyslel, že bude umělcem. Ostravský sochař Jiří Vyvial tvoří hlavně pro radost všem

16. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Vévoda jazzu zemřel před padesáti lety. Další Hudba podle kalendáře připomene Duka Ellingtona

4.

Vévoda jazzu zemřel před padesáti lety. Další Hudba podle kalendáře připomene Duka Ellingtona

25. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Fenomem - Deset let se šmejdem z internetu. Proč Scumbag Steve nenáviděl svůj mem?

5.

Fenomem - Deset let se šmejdem z internetu. Proč Scumbag Steve nenáviděl svůj mem?

8. 2. 2021

5 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výstava unikátních fotografií ČTK připomíná v Hradci Králové 20 let od vstupu Česka do Evropské unie

6.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výstava unikátních fotografií ČTK připomíná v Hradci Králové 20 let od vstupu Česka do Evropské unie

25. 4. 2024

20 sec

Obrázek epizody On Air: „Poptávka po hudebnicích je velká, lidé se pak ale diví, co říkají.“ S Annet X o Apollu i rapu

7.

On Air: „Poptávka po hudebnicích je velká, lidé se pak ale diví, co říkají.“ S Annet X o Apollu i rapu

16. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jarní svod loveckých psů chovatelům ukáže, jestli je pes vhodný pro chov a účast na výstavách

8.

Hobby magazín: Jarní svod loveckých psů chovatelům ukáže, jestli je pes vhodný pro chov a účast na výstavách

25. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Restart po mrtvici trvá měsíce i roky. Na koho se obrátit?

9.

Restart po mrtvici trvá měsíce i roky. Na koho se obrátit?

29. 10. 2019

18 min

Obrázek epizody Ředitel Správy Národního parku Šumava Pavel Hubený: Na Šumavě jsou pořád místa, kde jsem nikdy nebyl.

10.

Ředitel Správy Národního parku Šumava Pavel Hubený: Na Šumavě jsou pořád místa, kde jsem nikdy nebyl.

25. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

11.

O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

18. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

12.

Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

20. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

13.

Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

18. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

14.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

15.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

16.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

17.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

19.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

20.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

21.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

22.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

23.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

24.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

25.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min