Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pozorování našich pěvců s ornitologem Otakarem Závalským

1.

Pozorování našich pěvců s ornitologem Otakarem Závalským

6. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Válka na Ukrajině mění Slovensko. Rusofílii nahrazuje vlna solidarity

2.

Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Válka na Ukrajině mění Slovensko. Rusofílii nahrazuje vlna solidarity

2. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marie Moravcová: Radši si vzala jed, než aby zradila lidi zapojené do Anthropoidu

3.

Osudové ženy: Marie Moravcová: Radši si vzala jed, než aby zradila lidi zapojené do Anthropoidu

6. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Radiobazar - 1.2.

4.

Radiobazar - 1.2.

1. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Šarm: Od bederní roušky přes „mučící“ korzety až po příjemnou pohodlnost. Znáte historii spodního prádla?

5.

Šarm: Od bederní roušky přes „mučící“ korzety až po příjemnou pohodlnost. Znáte historii spodního prádla?

6. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Kulturou na pomoc Ukrajině

6.

Kulturou na pomoc Ukrajině

2. 3. 2022

20 min

Obrázek epizody Tarken, město záhad - Kampaň 2, Epizoda 59 /w Flowee

7.

Tarken, město záhad - Kampaň 2, Epizoda 59 /w Flowee

6. 4. 2024

3 hod 6 min

Obrázek epizody Odhalení konzole PS5, dojmy z TLOU2 (bez spoilerů) - Zing Podcast #1

8.

Odhalení konzole PS5, dojmy z TLOU2 (bez spoilerů) - Zing Podcast #1

17. 6. 2020

1 hod 1 min

Obrázek epizody Teaser: O čem to bude?

9.

Teaser: O čem to bude?

7. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Obstará to, co sociální pracovníci nestíhají. Díky umělé inteligenci si senioři mají s kým povídat

10.

Obstará to, co sociální pracovníci nestíhají. Díky umělé inteligenci si senioři mají s kým povídat

18. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

11.

Omeletky: Odkojila mne Vltava. Omeletky o krásných místech s Halinou Pawlowskou

20. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

12.

O původu příjmení: Tmé, Tomaňa

18. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

13.

Hobby magazín: Ochrana ovocných stromů. Zkuste 5 způsobů, jak bojovat s jarními mrazíky

18. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

14.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

15.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

16.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

17.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

18.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

19.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

20.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

21.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

22.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

23.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

24.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

25.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min