Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

1.

Příběh Evy Pastuškové, ženy, která dětem v nemocnicích dává terapeutické látkové panenky

28. 2. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Rané brambory

2.

Káva o čtvrté - Rané brambory

11. 6. 2020

30 min

Obrázek epizody #235: Mr. Madfinger

3.

#235: Mr. Madfinger

28. 2. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Kuna na chorvatském euru nebude a techtle v mracích jsou fajn. To jsou nej zprávy minulého týdne

4.

Mikrovlnky: Kuna na chorvatském euru nebude a techtle v mracích jsou fajn. To jsou nej zprávy minulého týdne

11. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody Špenátový koláč s vejci. Ocení ho Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně

5.

Špenátový koláč s vejci. Ocení ho Pepek Námořník i všichni milovníci zdravé a originální kuchyně

28. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

6.

BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

22. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

7.

O původu příjmení: Thüringer, Stolejda, Tollinger

28. 2. 2024

2 min

Obrázek epizody Herní novinky

8.

Herní novinky

11. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody GS Talks #26 - Martin Vymětal: Marketing je boj o pozornost. Podepsal jsem smlouvu s ďáblem.

9.

GS Talks #26 - Martin Vymětal: Marketing je boj o pozornost. Podepsal jsem smlouvu s ďáblem.

28. 2. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

10.

Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

9. 10. 2019

16 min

Obrázek epizody Lit: Děti z devadesátek spojuje problém s otcem a anorexie z Top dívky, říká komiksová autorka Jislová

11.

Lit: Děti z devadesátek spojuje problém s otcem a anorexie z Top dívky, říká komiksová autorka Jislová

28. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Ervín Krajčovič

12.

Obrázek epizody Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

13.

Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

14.

#64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

22. 1. 2021

1 hod 8 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

15.

Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

16.

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

17.

Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

9. 10. 2019

18 min

Obrázek epizody Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

18.

Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

12. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

19.

Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

22. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

20.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

21.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

23.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

24.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

25.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min