Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Symbol spokojeného života, nebo zklamání a neúspěch? Český rozhlas spouští projekt o EU

1.

Symbol spokojeného života, nebo zklamání a neúspěch? Český rozhlas spouští projekt o EU

26. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Británie: Určitě ochutnejte čedar

2.

Na vidličce Romana Pauluse - Británie: Určitě ochutnejte čedar

11. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Lázně jednou za rok revmatika nespasí. Připlaťte si a rehabilitujte i doma

3.

Lázně jednou za rok revmatika nespasí. Připlaťte si a rehabilitujte i doma

26. 2. 2024

14 min

Obrázek epizody On Air: Papoušci ve Španělsku, klokani v Anglii, nutrie v Česku. Invazní druhy jsou čím dál větší problém

4.

On Air: Papoušci ve Španělsku, klokani v Anglii, nutrie v Česku. Invazní druhy jsou čím dál větší problém

10. 2. 2022

30 min

Obrázek epizody Naviják #101 - Louis Jasek

5.

Naviják #101 - Louis Jasek

26. 2. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody V klidu - Co studovat? Zkoušejte. Na to, abyste si našli partnera, vám taky nestačí dvě rande, říká psycholog

6.

V klidu - Co studovat? Zkoušejte. Na to, abyste si našli partnera, vám taky nestačí dvě rande, říká psycholog

21. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Zuzana Zlatohlávková o seriálu Dobré ráno, Brno! „Tahle role pro mě byla odměna“

7.

Blízká setkání: Herečka Zuzana Zlatohlávková o seriálu Dobré ráno, Brno! „Tahle role pro mě byla odměna“

26. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody #4 S Karolínou Křížkovou z Holektivu o Vránách v Ostravicí textilii, práci s dětmi a udržitelnosti

8.

#4 S Karolínou Křížkovou z Holektivu o Vránách v Ostravicí textilii, práci s dětmi a udržitelnosti

10. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Eder, Kněžínek, Terlecký

9.

O původu příjmení: Eder, Kněžínek, Terlecký

26. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody hPod #103

10.

hPod #103

18. 1. 2008

50 min

Obrázek epizody Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

11.

Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

9. 10. 2019

18 min

Obrázek epizody Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

12.

Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

12. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

13.

Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

22. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

14.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

15.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

16.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

17.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

18.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

19.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

20.

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

21.

Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

12. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

22.

SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

12. 2. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

23.

Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

24.

Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

25.

Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

12. 2. 2022

1 min