Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

1.

Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Vltavín: Masky bývají napříč věky a kontinenty velmi podobné. U nás jim patří období masopustu

2.

Vltavín: Masky bývají napříč věky a kontinenty velmi podobné. U nás jim patří období masopustu

11. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody První jízda na nové Hondě X-ADV

3.

První jízda na nové Hondě X-ADV

18. 1. 2021

15 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 2. 2024

4.

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 2. 2024

11. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody 50 nejlepších alb hudební historie podle Expres FM! 24. místo Back To Black

5.

50 nejlepších alb hudební historie podle Expres FM! 24. místo Back To Black

2. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Omeletky: „Do Zanzibaru, odpovídal otec na otázku, když šel na flám.“ Omeletky Haliny Pawlowské o velkoměstech

6.

Omeletky: „Do Zanzibaru, odpovídal otec na otázku, když šel na flám.“ Omeletky Haliny Pawlowské o velkoměstech

11. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Black Lives Matter znamená, že záleží i na životech Romů

7.

Prolomit vlny - Black Lives Matter znamená, že záleží i na životech Romů

9. 6. 2020

5 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Filmařina je dream job. Chtěl bych, aby se Vlny a další projekty staly masovkou, tvrdí Jiří Mádl

8.

Až na dřeň: Filmařina je dream job. Chtěl bych, aby se Vlny a další projekty staly masovkou, tvrdí Jiří Mádl

11. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Historie českého zločinu: Bez šance. Případ mimořádně brutální vraždy libereckého taxikáře pro pár korun

9.

Historie českého zločinu: Bez šance. Případ mimořádně brutální vraždy libereckého taxikáře pro pár korun

2. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Jejich celoživotním koníčkem jsou automobiloví veteráni

10.

Jejich celoživotním koníčkem jsou automobiloví veteráni

11. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody #64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

11.

#64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

22. 1. 2021

1 hod 8 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12.

Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

13.

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

14.

Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

9. 10. 2019

18 min

Obrázek epizody Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

15.

Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

12. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

16.

Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

22. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

17.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

18.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

19.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

20.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

21.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

22.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

23.

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

24.

Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

12. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

25.

SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

12. 2. 2022

1 hod 14 min