Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marek Adamczyk: Příchod dítěte znamená chaos, převrátí mi život naruby

1.

Pokec Bowl

Marek Adamczyk: Příchod dítěte znamená chaos, převrátí mi život naruby

6. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Denisa Pfauserová: Bonding je prvotní zkušenost, budu za něj bojovat

2.

Pokec Bowl

Denisa Pfauserová: Bonding je prvotní zkušenost, budu za něj bojovat

20. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Zorka Hejdová: Chci být nejlepší mámou, přesto mě nebaví si hrát a neumím říkat ne

3.

Pokec Bowl

Zorka Hejdová: Chci být nejlepší mámou, přesto mě nebaví si hrát a neumím říkat ne

17. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Tereza Maroušková alias Nasraná máma: Chci rodičovství bez omáčky, říkám věci naplno

4.

Pokec Bowl

Tereza Maroušková alias Nasraná máma: Chci rodičovství bez omáčky, říkám věci naplno

3. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Barbora Mudrová: Měla jsem žít život bez dětí, dopadlo to dobře, mám hned dvě

5.

Pokec Bowl

Barbora Mudrová: Měla jsem žít život bez dětí, dopadlo to dobře, mám hned dvě

17. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Andrea Kerestešová Růžičková: Děti nás víc spojily, ale nemáme vždy na výchovu stejný názor

6.

Pokec Bowl

Andrea Kerestešová Růžičková: Děti nás víc spojily, ale nemáme vždy na výchovu stejný názor

31. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Vendula Pizingerová: Jsem trochu nekonvenční člověk, neznám nenávist a zášť

7.

Pokec Bowl

Vendula Pizingerová: Jsem trochu nekonvenční člověk, neznám nenávist a zášť

21. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Klára Vytisková: Hledám vnitřní klid a otevírám novou kapitolu života

8.

Pokec Bowl

Klára Vytisková: Hledám vnitřní klid a otevírám novou kapitolu života

5. 5. 2025

36 min

Obrázek epizody Jan Maxián: Dnešní technologie úplně zabíjí dětství

9.

Pokec Bowl

Jan Maxián: Dnešní technologie úplně zabíjí dětství

19. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Renata Novotná Langmannová: Mám mnoho rolí, občas některá pokulhává

10.

Pokec Bowl

Renata Novotná Langmannová: Mám mnoho rolí, občas některá pokulhává

2. 6. 2025

38 min