Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Přípravy volby prezidenta na ruský způsob

1.

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Přípravy volby prezidenta na ruský způsob

3. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody P. Holub: Vďaka ľudskej vynaliezavosti sme vakcínami zachránili mnoho životov

2.

P. Holub: Vďaka ľudskej vynaliezavosti sme vakcínami zachránili mnoho životov

31. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody #22 Roman Zámečník: O vzniku reklamky YYY a terapií Hedepy

3.

#22 Roman Zámečník: O vzniku reklamky YYY a terapií Hedepy

9. 12. 2021

55 min

Obrázek epizody Igor Matovič: Nekandidujem za prezidenta

4.

Igor Matovič: Nekandidujem za prezidenta

31. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

5.

Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

3. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kybernetické útoky. Hodnocení žáků. Prezidentská kampaň na Slovensku

6.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kybernetické útoky. Hodnocení žáků. Prezidentská kampaň na Slovensku

31. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Jan Zmeškal a Radek Hála (CSPI) Tichý, plíživý džihád a jeho typy jako nebezpečí pro naši civilizaci

7.

Jan Zmeškal a Radek Hála (CSPI) Tichý, plíživý džihád a jeho typy jako nebezpečí pro naši civilizaci

20. 2. 2021

1 hod 18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hynková Vrbová: Nemlčela jsem, přesto po sexuálním napadení neskončil Cimický, ale já

8.

Interview Plus: Hynková Vrbová: Nemlčela jsem, přesto po sexuálním napadení neskončil Cimický, ale já

31. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Výklus: Vyššia únava je v týchto dňoch normálna, no netreba ju podceniť

9.

Výklus: Vyššia únava je v týchto dňoch normálna, no netreba ju podceniť

3. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Čínský realitní megapád

10.

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: Čínský realitní megapád

31. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Austrálie se ve středu připojila ke Spojeným státům, které oznámily diplomatický bojkot zimních olympijských her v Pekingu

11.

Austrálie se ve středu připojila ke Spojeným státům, které oznámily diplomatický bojkot zimních olympijských her v Pekingu

9. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajinská ekonomika na bedrech žen

12.

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajinská ekonomika na bedrech žen

31. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody 72. Julia Gillard on Rishi Sunak, compulsory voting and that misogyny speech

13.

72. Julia Gillard on Rishi Sunak, compulsory voting and that misogyny speech

4. 11. 2022

51 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Kreč: AI ukazuje svou tvář. Na falešných reklamách

14.

Názory a argumenty: Luboš Kreč: AI ukazuje svou tvář. Na falešných reklamách

31. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Pacienti versus doktoři a lékařské tajemství

15.

Studio Svobodného přístavu: Pacienti versus doktoři a lékařské tajemství

24. 5. 2020

2 hod 0 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

16.

Dvacet minut Radiožurnálu: Zabavili jsme letos za rychlou jízdu už 80 řidičských průkazů, říká policista

31. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Trh s nemovitostmi ožil, ceny přestaly padat

17.

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Trh s nemovitostmi ožil, ceny přestaly padat

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Kecy a politika64: Proč Babiš zdražuje?

18.

Kecy a politika64: Proč Babiš zdražuje?

5. 7. 2022

49 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Adam Černý: Evropa hraje o největší obchodní dohodu

19.

Názory a argumenty: Adam Černý: Evropa hraje o největší obchodní dohodu

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nizozemská vláda podlehla evropské chorobě

20.

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nizozemská vláda podlehla evropské chorobě

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Choupenitch: Na začátku mi to nešlo, brečel jsem. Teď si nosím medaili v ponožce

21.

Choupenitch: Na začátku mi to nešlo, brečel jsem. Teď si nosím medaili v ponožce

3. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Obnova Ukrajiny. Taxonomie v EP. Cyril a Metoděj

22.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Obnova Ukrajiny. Taxonomie v EP. Cyril a Metoděj

5. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

23.

Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ukrajina a NATO. Úprava energetických tarifů. Pomoc spotřebitelům od EU

24.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ukrajina a NATO. Úprava energetických tarifů. Pomoc spotřebitelům od EU

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

25.

Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

5. 7. 2022

24 min