Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vstříc mediální katastrofě. Proč by novináři už neměli hrát roli věčného otloukánka

1.

Vstříc mediální katastrofě. Proč by novináři už neměli hrát roli věčného otloukánka

10. 6. 2022

5 min

Obrázek epizody Pro a proti: Sex bez souhlasu je prostě znásilnění, varianta nesouhlasu nestačí, míní advokátka

2.

Pro a proti: Sex bez souhlasu je prostě znásilnění, varianta nesouhlasu nestačí, míní advokátka

8. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Expolicisté Pavel Nováček a Pavel Štěpán: Vyhozen za šetření solárního palerma ☀ za sta miliony! ?

3.

Expolicisté Pavel Nováček a Pavel Štěpán: Vyhozen za šetření solárního palerma ☀ za sta miliony! ?

5. 7. 2021

1 hod 42 min

Obrázek epizody Kytarista Lubomír Brabec: Mám speciální cvičení a vím přesně, čím si ruce uvolnit.

4.

Kytarista Lubomír Brabec: Mám speciální cvičení a vím přesně, čím si ruce uvolnit.

8. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Odstranění Heydricha - souvislosti a důsledky

5.

Odstranění Heydricha - souvislosti a důsledky

10. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rychetský: Politická zkušenost se na Ústavním soudu hodí, ale od politiků jsem se s radostí odstřihl

6.

Interview Plus: Rychetský: Politická zkušenost se na Ústavním soudu hodí, ale od politiků jsem se s radostí odstřihl

8. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Lidé od otrávené řeky

7.

Lidé od otrávené řeky

1. 12. 2020

17 min

Obrázek epizody SHARE: Ako šíria algoritmy dezinformácie a prečo to môže ohroziť naše zdravie?

8.

SHARE: Ako šíria algoritmy dezinformácie a prečo to môže ohroziť naše zdravie?

8. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Veřejnost i odborníci projevují překvapení nad tím, jak restaurátor Stanislav Jirčík pojal svého času kopii Mánesova Kalendária, které známe z fasády pražského Orloje

9.

Veřejnost i odborníci projevují překvapení nad tím, jak restaurátor Stanislav Jirčík pojal svého času kopii Mánesova Kalendária, které známe z fasády pražského Orloje

10. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Café Evropa online: Turecko po volbách – jakým směrem se bude ubírat?

10.

Café Evropa online: Turecko po volbách – jakým směrem se bude ubírat?

8. 6. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Kecy & politika LIVE z United Islands: Vytvoří Babiš a Šlachta hnutí Křivá přísaha? - podcast

11.

Kecy & politika LIVE z United Islands: Vytvoří Babiš a Šlachta hnutí Křivá přísaha? - podcast

6. 7. 2021

49 min

Obrázek epizody Evropská unie. Diktátorský byrokratický Brusel, nebo cesta k lepší budoucnosti?

12.

Evropská unie. Diktátorský byrokratický Brusel, nebo cesta k lepší budoucnosti?

8. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Je Pride month! #6 /w Magda

13.

Je Pride month! #6 /w Magda

24. 6. 2022

34 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Anna Hubáčková

14.

Host Dne na Moravě: Anna Hubáčková

8. 12. 2020

16 min

Obrázek epizody NATO opouští Afghánistán. Co se tam děje a co se tam stalo dřív? - záznam ze streamu 27.7.2021

15.

NATO opouští Afghánistán. Co se tam děje a co se tam stalo dřív? - záznam ze streamu 27.7.2021

28. 7. 2021

17 min

Obrázek epizody Rok po tornádu: Vůbec jsem nevěděl, co mám dělat!

16.

Rok po tornádu: Vůbec jsem nevěděl, co mám dělat!

24. 6. 2022

15 min

Obrázek epizody Infožumpa #8: Monitoring, akce a reakce s Michalem Klímou

17.

Infožumpa #8: Monitoring, akce a reakce s Michalem Klímou

24. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Vojtěch: Povinné očkování teď není možné prosadit

18.

Vojtěch: Povinné očkování teď není možné prosadit

29. 7. 2021

45 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Severodoněck v rukou Rusů. Nová varianta omikronu. Osud parašutisty Potůčka

19.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Severodoněck v rukou Rusů. Nová varianta omikronu. Osud parašutisty Potůčka

24. 6. 2022

19 min

Obrázek epizody Vladimír Pikora – Je možné se připravit na očekávanou krizi?

20.

Vladimír Pikora – Je možné se připravit na očekávanou krizi?

24. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Hosté Dne na Moravě: Dagmar Nepeřená a Martin Krug

21.

Hosté Dne na Moravě: Dagmar Nepeřená a Martin Krug

24. 1. 2020

17 min

Obrázek epizody Petr Holub: Průmysl jako skála českého hospodářství

22.

Petr Holub: Průmysl jako skála českého hospodářství

9. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Apel Míry Schmidta

23.

Apel Míry Schmidta

29. 7. 2021

6 min

Obrázek epizody Vstoupí nakonec Ukrajina do EU?

24.

Vstoupí nakonec Ukrajina do EU?

24. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Café Evropa: České předsednictví v Radě EU – co čeká EU pod českým vedením?

25.

Café Evropa: České předsednictví v Radě EU – co čeká EU pod českým vedením?

24. 6. 2022

1 hod 30 min