Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník alkoholičky Michaely Duffkové: Kdybych mohla vrátit čas, prošla bych si závislostí znovu

1.

Zápisník alkoholičky Michaely Duffkové: Kdybych mohla vrátit čas, prošla bych si závislostí znovu

24. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Češi rozváží pomoc po Ukrajině. V Oděse je bombardovali

2.

Češi rozváží pomoc po Ukrajině. V Oděse je bombardovali

17. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Honza Šádek | Byl jsem postrach … teď se snažím se vše vracet světu.

3.

Honza Šádek | Byl jsem postrach … teď se snažím se vše vracet světu.

25. 7. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody „Všechny děti do škol a povolit festivaly,“ radí šéf Motola. A přirovnal koronavirus k chřipce

4.

„Všechny děti do škol a povolit festivaly,“ radí šéf Motola. A přirovnal koronavirus k chřipce

4. 5. 2020

32 min

Obrázek epizody CSOTM - Bílý dům bude muset hledat nového nájemníka

5.

CSOTM - Bílý dům bude muset hledat nového nájemníka

26. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Vodní slalomářka Gabriela Satková reprezentuje Česko na OH v Paříži. „Voda vám vždy ukáže kdo je šéf.“

6.

Vodní slalomářka Gabriela Satková reprezentuje Česko na OH v Paříži. „Voda vám vždy ukáže kdo je šéf.“

28. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Leukémia chodí väčšinou v piatok poobede #41

7.

Leukémia chodí väčšinou v piatok poobede #41

6. 5. 2021

1 hod 10 min

Obrázek epizody Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

8.

Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

29. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Ne každý Vietnamec umí vařit Bun bo Nam Bo

9.

Ne každý Vietnamec umí vařit Bun bo Nam Bo

18. 5. 2022

42 min

Obrázek epizody Jiří Kajínek: Kdybych nešel do vězení, byl bych legální miliardář.

10.

Jiří Kajínek: Kdybych nešel do vězení, byl bych legální miliardář.

12. 7. 2022

1 hod 19 min

Obrázek epizody Rodinná pouta jsou sra*ka. Tomáše Krejčíře urazil známý moderátor, lituje, že neodešel ze studia

11.

Rodinná pouta jsou sra*ka. Tomáše Krejčíře urazil známý moderátor, lituje, že neodešel ze studia

31. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Josef Pleskot promluvil o nové filharmonii v Praze. Bojuje za ni přes 20 let

12.

Josef Pleskot promluvil o nové filharmonii v Praze. Bojuje za ni přes 20 let

19. 5. 2022

18 min

Obrázek epizody Simona Babčáková | Aspoň jsem to zkusila.

13.

Simona Babčáková | Aspoň jsem to zkusila.

1. 8. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Ypsilonka si připomíná: Jak se Ivan Vyskočil učil psát

14.

Ypsilonka si připomíná: Jak se Ivan Vyskočil učil psát

27. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Jan Šimša: Chlapi mi hodně vypisujou

15.

Jan Šimša: Chlapi mi hodně vypisujou

12. 7. 2022

41 min

Obrázek epizody Mariana Prachařová: Můj problém se nazýval ortorexie, byla jsem posedlá i vážením okurek

16.

Mariana Prachařová: Můj problém se nazýval ortorexie, byla jsem posedlá i vážením okurek

12. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody 26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

17.

26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

14. 5. 2020

48 min

Obrázek epizody VARENIE JE TERAPIA (Táňa Pauhofová - epizóda devätnásta)

18.

VARENIE JE TERAPIA (Táňa Pauhofová - epizóda devätnásta)

29. 11. 2020

58 min

Obrázek epizody Po liposukcii späť nepriberieš #44

19.

Po liposukcii späť nepriberieš #44

27. 5. 2021

46 min

Obrázek epizody Roman a Michaela Tomešovi: Nejsme ideální pár. Ale možná jsme ideální v tom, že si to umíme přiznat

20.

Roman a Michaela Tomešovi: Nejsme ideální pár. Ale možná jsme ideální v tom, že si to umíme přiznat

12. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

21.

Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

28. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Aleny Zemančíkové

22.

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Aleny Zemančíkové

12. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody Herectví je poctivá práce, žádné komedianství

23.

Herectví je poctivá práce, žádné komedianství

13. 7. 2022

46 min

Obrázek epizody 33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

24.

33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

30. 11. 2020

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

25.

Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

29. 5. 2021

31 min