Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Češi jsou v přístupu na swingers party unikátní, říká majitel oceňovaného Swingers Club Fantasy

1.

Češi jsou v přístupu na swingers party unikátní, říká majitel oceňovaného Swingers Club Fantasy

23. 10. 2021

39 min

Obrázek epizody DJ a producent NobodyListen: Yzomandias je pro mě číslo jedna (UNCUT verze rozhovoru)

2.

DJ a producent NobodyListen: Yzomandias je pro mě číslo jedna (UNCUT verze rozhovoru)

18. 10. 2020

45 min

Obrázek epizody Ypsilonka si připomíná: Život a smrt K. H. Máchy

3.

Ypsilonka si připomíná: Život a smrt K. H. Máchy

22. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody Maniak: Jsem česká verze ASAP Rockyho z Aliexpressu (UNCUT verze rozhovoru)

4.

Maniak: Jsem česká verze ASAP Rockyho z Aliexpressu (UNCUT verze rozhovoru)

27. 8. 2020

57 min

Obrázek epizody Víme první! Seriál Osada bude mít pokračování. Čeho se scenárista Kolečko obával?

5.

Víme první! Seriál Osada bude mít pokračování. Čeho se scenárista Kolečko obával?

4. 11. 2021

31 min

Obrázek epizody Majk Spirit: Tekashiho nepodporuju, ale je zábavný (UNCUT verze rozhovoru)

6.

Majk Spirit: Tekashiho nepodporuju, ale je zábavný (UNCUT verze rozhovoru)

12. 7. 2020

1 hod 20 min

Obrázek epizody Gabriela Bartáková | Dlouho jsem s podnikáním čekala

7.

Gabriela Bartáková | Dlouho jsem s podnikáním čekala

6. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Youtuber Michal Šopor: Co je pro mě rasismus? Že se tě v Americe všude ptají na rasu (UNCUT verze rozhovoru)

8.

Youtuber Michal Šopor: Co je pro mě rasismus? Že se tě v Americe všude ptají na rasu (UNCUT verze rozhovoru)

8. 6. 2020

44 min

Obrázek epizody Porotce StarDance Jan Tománek nejprve protáčel tety. Talent v něm našel choreograf Národního divadla

9.

Porotce StarDance Jan Tománek nejprve protáčel tety. Talent v něm našel choreograf Národního divadla

2. 11. 2021

35 min

Obrázek epizody PTK: Fanoušci mi posílaj rozseklý hlavy (UNCUT verze rozhovoru)

10.

PTK: Fanoušci mi posílaj rozseklý hlavy (UNCUT verze rozhovoru)

21. 5. 2020

1 hod 8 min

Obrázek epizody Potratové komise a nekonečné fronty. Na československé ženy se v dějinách zapomíná

11.

Potratové komise a nekonečné fronty. Na československé ženy se v dějinách zapomíná

21. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Sensey: M*dat policii, nikdy mi nepomohla

12.

Sensey: M*dat policii, nikdy mi nepomohla

24. 2. 2020

21 min

Obrázek epizody Nikdo mě nepřitahuje, přiznala asexuálka Jana. Odmítání mužů je nepříjemné

13.

Nikdo mě nepřitahuje, přiznala asexuálka Jana. Odmítání mužů je nepříjemné

6. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Vladimír Vaníček | Když tě to nebaví, tak to nedělej.

14.

Vladimír Vaníček | Když tě to nebaví, tak to nedělej.

13. 10. 2022

41 min

Obrázek epizody P*či je krajšie ako ty vole (IVO LADIŽINSKÝ - epizóda dvadsiatašiesta)

15.

P*či je krajšie ako ty vole (IVO LADIŽINSKÝ - epizóda dvadsiatašiesta)

24. 1. 2021

53 min

Obrázek epizody Svadobné šaty si navrhla sama (KRISTÍNA TURJANOVÁ - epizóda dvadsiatapiata)

16.

Svadobné šaty si navrhla sama (KRISTÍNA TURJANOVÁ - epizóda dvadsiatapiata)

17. 1. 2021

55 min

Obrázek epizody Buchty čtou: Pochopit Kafku znamená luštit. Jak se neztrapnit na rande, když přijde řeč na Proměnu?

17.

Buchty čtou: Pochopit Kafku znamená luštit. Jak se neztrapnit na rande, když přijde řeč na Proměnu?

16. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Na kluky, nebo na buchty? Sportovních coming outů je jako šafránu. Bohužel

18.

Na kluky, nebo na buchty? Sportovních coming outů je jako šafránu. Bohužel

12. 10. 2022

42 min

Obrázek epizody SNOWBOARĎÁČKA (Mirka Gális Partlová - epizóda dvadsiatasiedma)

19.

SNOWBOARĎÁČKA (Mirka Gális Partlová - epizóda dvadsiatasiedma)

31. 1. 2021

49 min

Obrázek epizody Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

20.

Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

7. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Hana Malinová odkrývá zákulisí české prostituce: Přes 65 % těch žen jsou matky samoživitelky

21.

Hana Malinová odkrývá zákulisí české prostituce: Přes 65 % těch žen jsou matky samoživitelky

10. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody V standupe otvorila pandorinu skrinku (LUJZA GARAJOVÁ SCHRAMEKOVÁ - epizóda dvadsiatadeviata)

22.

V standupe otvorila pandorinu skrinku (LUJZA GARAJOVÁ SCHRAMEKOVÁ - epizóda dvadsiatadeviata)

14. 2. 2021

53 min

Obrázek epizody Golf hráme aj doma (DIDIANA - epizóda tridsiata)

23.

Golf hráme aj doma (DIDIANA - epizóda tridsiata)

21. 2. 2021

53 min

Obrázek epizody Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

24.

Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Šeryf vyzval Kid Ajvna do Clashe

25.

Šeryf vyzval Kid Ajvna do Clashe

31. 8. 2023

26 min