Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 76: Xavier Baumaxa: Čím dál jste od Sudet, tím je úroveň chování lidí lepší

1.

76: Xavier Baumaxa: Čím dál jste od Sudet, tím je úroveň chování lidí lepší

17. 1. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Ajťák není nerd, který jen nahazuje wifinu a servery

2.

Ajťák není nerd, který jen nahazuje wifinu a servery

1. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Na Havla mám pěkný a šeredný vzpomínky, říká Pechan z Hrádečku

3.

Na Havla mám pěkný a šeredný vzpomínky, říká Pechan z Hrádečku

15. 1. 2022

37 min

Obrázek epizody Ivanka: „Jsem naivní a důvěřivá trubka". SURVIVOR TALKS 🥥

4.

Ivanka: „Jsem naivní a důvěřivá trubka". SURVIVOR TALKS 🥥

17. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Návrat do Bradavic převálcoval Přátele. V čem je Potter lepší?

5.

Návrat do Bradavic převálcoval Přátele. V čem je Potter lepší?

14. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Světlo a vlastně vše kolem světla

6.

Světlo a vlastně vše kolem světla

1. 11. 2023

58 min

Obrázek epizody Zorka Hejdová: Vařím podle Chrise a Majky. Sama bych do reality show nešla

7.

Zorka Hejdová: Vařím podle Chrise a Majky. Sama bych do reality show nešla

8. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody 135: Jakub Zeman: Zdvořilost Japonci vnímají jako prvek síly, nikoli slabosti

8.

135: Jakub Zeman: Zdvořilost Japonci vnímají jako prvek síly, nikoli slabosti

20. 3. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Gott ve striptýzovém baru, Schwarzenegger na Vltavě. Bodyguard hvězd promluvil

9.

Gott ve striptýzovém baru, Schwarzenegger na Vltavě. Bodyguard hvězd promluvil

12. 1. 2022

37 min

Obrázek epizody Lékařka ze záchranky: Buďme rádi za péči, kterou v ČR máme, v USA se lékaře v sanitě nedočkáte

10.

Lékařka ze záchranky: Buďme rádi za péči, kterou v ČR máme, v USA se lékaře v sanitě nedočkáte

1. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Ivana Jirešová o nejhorších chvílích života, exekucích na dítě i zneužití bulvárem přes exmanžela

11.

Ivana Jirešová o nejhorších chvílích života, exekucích na dítě i zneužití bulvárem přes exmanžela

10. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody 83: Nábor, který má výsledky aneb RPO v praxi. S Alžbětou Jehlíkovou z Reeva Consulting

12.

83: Nábor, který má výsledky aneb RPO v praxi. S Alžbětou Jehlíkovou z Reeva Consulting

16. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Keď sa zľaknem, poviem “ištenem” (ANNA JAKAB RAKOVSKÁ epizóda sedemdesiataštvrtá)

13.

Keď sa zľaknem, poviem “ištenem” (ANNA JAKAB RAKOVSKÁ epizóda sedemdesiataštvrtá)

9. 1. 2022

47 min

Obrázek epizody 2. Jan Večeřa, Zdeněk Dočekal a Jana Fikotová nejen o inscenaci „Hvězdy z Bizárie“

14.

2. Jan Večeřa, Zdeněk Dočekal a Jana Fikotová nejen o inscenaci „Hvězdy z Bizárie“

31. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Roman Vondrouš nejen o výherní fotografii v Czech Press Photo

15.

Roman Vondrouš nejen o výherní fotografii v Czech Press Photo

15. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Eri B. bude babka! (ERIKA BARKOLOVÁ epizóda stotridsiataštvrtá)

16.

Eri B. bude babka! (ERIKA BARKOLOVÁ epizóda stotridsiataštvrtá)

19. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody Karel Heřmánek ml. o vyrůstání v rodině slavných rodičů, převzetí divadla a úmrtí tety „Leontýnky“

17.

Karel Heřmánek ml. o vyrůstání v rodině slavných rodičů, převzetí divadla a úmrtí tety „Leontýnky“

19. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody DIGILIDI #51 | Jenda Perla: Mám potřebu ovlivňovat lidi

18.

DIGILIDI #51 | Jenda Perla: Mám potřebu ovlivňovat lidi

15. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody Petr Švancara se opřel do Novotného a Survivoru: Kvůli genderovému pravidlu si nebral servítky

19.

Petr Švancara se opřel do Novotného a Survivoru: Kvůli genderovému pravidlu si nebral servítky

17. 3. 2023

55 min

Obrázek epizody Když ti začne fandit dav, můžeš se zbláznit. A nebo jsi profesionální proruský troll.

20.

Když ti začne fandit dav, můžeš se zbláznit. A nebo jsi profesionální proruský troll.

17. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody S Bryanom Adamsom som bežala na jeho vlastný koncert! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsaťtretia)

21.

S Bryanom Adamsom som bežala na jeho vlastný koncert! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsaťtretia)

22. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody CSOTM - Milion za dítě

22.

CSOTM - Milion za dítě

31. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Šikana ve zdravotnictví. Sestra sepsala mrazivé výpovědi kolegyň

23.

Šikana ve zdravotnictví. Sestra sepsala mrazivé výpovědi kolegyň

15. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Kľúče, ihly a spinky na večeru? #132

24.

Kľúče, ihly a spinky na večeru? #132

16. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

25.

Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

16. 3. 2023

13 min