Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tenhle podcast není pro mladý. Jak a kde mluvit s Generací Z?

1.

Tenhle podcast není pro mladý. Jak a kde mluvit s Generací Z?

24. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Smutné přiznání Heluš z Ordinace: Proč nemá děti, jak přibrala 15 kg, i o změně těla po přechodu

2.

Smutné přiznání Heluš z Ordinace: Proč nemá děti, jak přibrala 15 kg, i o změně těla po přechodu

22. 9. 2021

31 min

Obrázek epizody MARTINA MARKOVÁ - O zakázaných látkách by se nemělo mluvit, jsou nebezpečný

3.

MARTINA MARKOVÁ - O zakázaných látkách by se nemělo mluvit, jsou nebezpečný

24. 3. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

4.

Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

7. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

5.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

26. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody #41 ZAJÍMAVOSTI O VAGÍNĚ / ZAUJÍMAVOSTI O VAGÍNE

6.

#41 ZAJÍMAVOSTI O VAGÍNĚ / ZAUJÍMAVOSTI O VAGÍNE

22. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Môj klavírista sa na mňa pozerá rovnako ako na Magušinovú (KATARÍNA KOŠČOVÁ epizóda stotridsiatapiata)

7.

Môj klavírista sa na mňa pozerá rovnako ako na Magušinovú (KATARÍNA KOŠČOVÁ epizóda stotridsiatapiata)

26. 3. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

8.

Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

22. 7. 2020

25 min

Obrázek epizody CSOTM - Jsou jaderné zbraně ještě stejně nebezpečné, jako byly před 30 lety? Není to jen zastrašovací prvek?

9.

CSOTM - Jsou jaderné zbraně ještě stejně nebezpečné, jako byly před 30 lety? Není to jen zastrašovací prvek?

27. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody 87: U koně je důležité jednat autenticky, nehrát hry | Kateřina Kufová

10.

87: U koně je důležité jednat autenticky, nehrát hry | Kateřina Kufová

23. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Pítr o Survivoru: Kauza s Andreou mi zkazila celý zážitek, po souboji jsem skončil na kapačkách

11.

Pítr o Survivoru: Kauza s Andreou mi zkazila celý zážitek, po souboji jsem skončil na kapačkách

27. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Režisér Zločinů Velké Prahy: Změna herce v hlavní roli! Z tlamy Langmajer sexappeal nevymaže

12.

Režisér Zločinů Velké Prahy: Změna herce v hlavní roli! Z tlamy Langmajer sexappeal nevymaže

8. 2. 2021

37 min

Obrázek epizody 50 dětí mělo tu smůlu, že jsou hnědý, říká Jaroslav Miko. Chtěl dostat uprchlé sirotky do ČR

13.

50 dětí mělo tu smůlu, že jsou hnědý, říká Jaroslav Miko. Chtěl dostat uprchlé sirotky do ČR

28. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Striptéra som vyrehotala (MONIKA HAASOVÁ - epizóda šesťdesiataprvá)

14.

Striptéra som vyrehotala (MONIKA HAASOVÁ - epizóda šesťdesiataprvá)

26. 9. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

15.

Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

29. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

16.

Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

28. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Marty Pohl: Zažil jsem akce jako v Párty Hárder. Jak to má se sado maso?

17.

Marty Pohl: Zažil jsem akce jako v Párty Hárder. Jak to má se sado maso?

2. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody 39: Zkrocení zlého Hiring Manažera

18.

39: Zkrocení zlého Hiring Manažera

3. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody 33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

19.

33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

30. 11. 2020

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

20.

Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

29. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Hádzali po mne kamene aj potkany (KRISTÍNA KŐVEŠOVÁ epizóda deväťdesiatadeviata)

21.

Hádzali po mne kamene aj potkany (KRISTÍNA KŐVEŠOVÁ epizóda deväťdesiatadeviata)

3. 7. 2022

54 min

Obrázek epizody 99: Lucie Hrdá: Znásilnění je vražda duše

22.

99: Lucie Hrdá: Znásilnění je vražda duše

4. 7. 2022

1 hod 47 min

Obrázek epizody Keď si vypijem, tak sa červenám (ALEXANDER BÁRTA - epizóda štyridsiataštvrtá)

23.

Keď si vypijem, tak sa červenám (ALEXANDER BÁRTA - epizóda štyridsiataštvrtá)

30. 5. 2021

56 min

Obrázek epizody Carmen Mayerová promluvila o 50letém manželství s Petrem Kostkou. K čemu se jí přiznal?

24.

Carmen Mayerová promluvila o 50letém manželství s Petrem Kostkou. K čemu se jí přiznal?

6. 7. 2022

35 min

Obrázek epizody Letuška není vzdušná hosteska, co neumí nic jiného než dolévat pivko

25.

Letuška není vzdušná hosteska, co neumí nic jiného než dolévat pivko

6. 7. 2022

37 min