Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Smutné přiznání Heluš z Ordinace: Proč nemá děti, jak přibrala 15 kg, i o změně těla po přechodu

1.

Smutné přiznání Heluš z Ordinace: Proč nemá děti, jak přibrala 15 kg, i o změně těla po přechodu

22. 9. 2021

31 min

Obrázek epizody MARTINA MARKOVÁ - O zakázaných látkách by se nemělo mluvit, jsou nebezpečný

2.

MARTINA MARKOVÁ - O zakázaných látkách by se nemělo mluvit, jsou nebezpečný

24. 3. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

3.

Depresiu utopíš v jazere (ROBO JAKAB - epizóda dvadsiataôsma)

7. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

4.

TENKRÁT V MEXIKU PODCAST - MATĚJ BURGHARD #9 CHARITATIVNÍ SBÍRKA, PSANÍ HOKEJOVÝCH ČLÁNKŮ, STŘÍVKA

26. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody #41 ZAJÍMAVOSTI O VAGÍNĚ / ZAUJÍMAVOSTI O VAGÍNE

5.

#41 ZAJÍMAVOSTI O VAGÍNĚ / ZAUJÍMAVOSTI O VAGÍNE

22. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Môj klavírista sa na mňa pozerá rovnako ako na Magušinovú (KATARÍNA KOŠČOVÁ epizóda stotridsiatapiata)

6.

Môj klavírista sa na mňa pozerá rovnako ako na Magušinovú (KATARÍNA KOŠČOVÁ epizóda stotridsiatapiata)

26. 3. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

7.

Školní pastor, akademický lev salonů i podepisovač papírů. Kým vším musí být správný děkan?

22. 7. 2020

25 min

Obrázek epizody CSOTM - Jsou jaderné zbraně ještě stejně nebezpečné, jako byly před 30 lety? Není to jen zastrašovací prvek?

8.

CSOTM - Jsou jaderné zbraně ještě stejně nebezpečné, jako byly před 30 lety? Není to jen zastrašovací prvek?

27. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody 87: U koně je důležité jednat autenticky, nehrát hry | Kateřina Kufová

9.

87: U koně je důležité jednat autenticky, nehrát hry | Kateřina Kufová

23. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Pítr o Survivoru: Kauza s Andreou mi zkazila celý zážitek, po souboji jsem skončil na kapačkách

10.

Pítr o Survivoru: Kauza s Andreou mi zkazila celý zážitek, po souboji jsem skončil na kapačkách

27. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Režisér Zločinů Velké Prahy: Změna herce v hlavní roli! Z tlamy Langmajer sexappeal nevymaže

11.

Režisér Zločinů Velké Prahy: Změna herce v hlavní roli! Z tlamy Langmajer sexappeal nevymaže

8. 2. 2021

37 min

Obrázek epizody 50 dětí mělo tu smůlu, že jsou hnědý, říká Jaroslav Miko. Chtěl dostat uprchlé sirotky do ČR

12.

50 dětí mělo tu smůlu, že jsou hnědý, říká Jaroslav Miko. Chtěl dostat uprchlé sirotky do ČR

28. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Striptéra som vyrehotala (MONIKA HAASOVÁ - epizóda šesťdesiataprvá)

13.

Striptéra som vyrehotala (MONIKA HAASOVÁ - epizóda šesťdesiataprvá)

26. 9. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

14.

Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

29. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Amigo a hosté - Eva Hrdinová

15.

Amigo a hosté - Eva Hrdinová

28. 6. 2022

53 min

Obrázek epizody 60: Když se zaměříte na pomoc lidem, peníze přijdou samy | Vladan Hejnic

16.

60: Když se zaměříte na pomoc lidem, peníze přijdou samy | Vladan Hejnic

27. 5. 2021

30 min

Obrázek epizody Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

17.

Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

28. 6. 2022

44 min

Obrázek epizody Facebook je pro starý, zjistily Buchty. Jak omladit své internetové já?

18.

Facebook je pro starý, zjistily Buchty. Jak omladit své internetové já?

12. 6. 2019

23 min

Obrázek epizody Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

19.

Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

29. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

20.

Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

13. 5. 2020

20 min

Obrázek epizody 8: Život se se mnou nemazlí, ale strašně mě baví | Lucie Zitterbartová

21.

8: Život se se mnou nemazlí, ale strašně mě baví | Lucie Zitterbartová

26. 11. 2020

34 min

Obrázek epizody Speciál: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

22.

Speciál: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

27. 5. 2021

45 min

Obrázek epizody Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

23.

Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

29. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

24.

Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

29. 6. 2022

36 min

Obrázek epizody Episode 17: Sweden

25.

Episode 17: Sweden

27. 5. 2021

20 min