Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Herectví nejsou jen večírky a vciťování se do role, ale i fuška

1.

Herectví nejsou jen večírky a vciťování se do role, ale i fuška

15. 9. 2021

50 min

Obrázek epizody Vykakat se do lůna sopky? To by byl umělecký čin

2.

Vykakat se do lůna sopky? To by byl umělecký čin

15. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody 27: Pro mě je většina věcí běh na dlouhou trať | Jan Rada

3.

27: Pro mě je většina věcí běh na dlouhou trať | Jan Rada

4. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

4.

Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

16. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody 84: I jako virtuos musím denně cvičit minimálně čtyři hodiny | Pavel Šporcl

5.

84: I jako virtuos musím denně cvičit minimálně čtyři hodiny | Pavel Šporcl

16. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Nedělej chábrům ostudu! | #78

6.

Nedělej chábrům ostudu! | #78

17. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody 21: Michaela Kloudová: Fundraising je na plný úvazek

7.

21: Michaela Kloudová: Fundraising je na plný úvazek

5. 3. 2020

45 min

Obrázek epizody Petr Švancara se opřel do Novotného a Survivoru: Kvůli genderovému pravidlu si nebral servítky

8.

Petr Švancara se opřel do Novotného a Survivoru: Kvůli genderovému pravidlu si nebral servítky

17. 3. 2023

55 min

Obrázek epizody Spor o »milionovou« záchranu horolezců v Pákistánu. Jak se dostali z vrcholu sedmitisícovky?

9.

Spor o »milionovou« záchranu horolezců v Pákistánu. Jak se dostali z vrcholu sedmitisícovky?

17. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Eri B. bude babka! (ERIKA BARKOLOVÁ epizóda stotridsiataštvrtá)

10.

Eri B. bude babka! (ERIKA BARKOLOVÁ epizóda stotridsiataštvrtá)

19. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody 4 | Disciplína a jak ji budovat

11.

4 | Disciplína a jak ji budovat

4. 2. 2021

14 min

Obrázek epizody Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

12.

Miluška Voborníková o celoživotní lásce s Petrem Spáleným, čtyřleté vnučce a urputných fanoušcích

20. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Jak dnes žije kluk z reklamy na kečup a jaké vztahy má s otcem Pavlem Trávníčkem?

13.

Jak dnes žije kluk z reklamy na kečup a jaké vztahy má s otcem Pavlem Trávníčkem?

18. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Amigo a hosté - Eva Hrdinová

14.

Amigo a hosté - Eva Hrdinová

28. 6. 2022

53 min

Obrázek epizody 60: Když se zaměříte na pomoc lidem, peníze přijdou samy | Vladan Hejnic

15.

60: Když se zaměříte na pomoc lidem, peníze přijdou samy | Vladan Hejnic

27. 5. 2021

30 min

Obrázek epizody Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

16.

Lukáš Rohrbacher: Na akci se vždy najde nějaká "kamarádka" , český rap mě omrzel.

28. 6. 2022

44 min

Obrázek epizody Facebook je pro starý, zjistily Buchty. Jak omladit své internetové já?

17.

Facebook je pro starý, zjistily Buchty. Jak omladit své internetové já?

12. 6. 2019

23 min

Obrázek epizody Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

18.

Když muži uklízí, ženy to uspokojí. Duo Docentky promluvily o feminismu

29. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

19.

Plandající paže a spoření na důchod. Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku

13. 5. 2020

20 min

Obrázek epizody 8: Život se se mnou nemazlí, ale strašně mě baví | Lucie Zitterbartová

20.

8: Život se se mnou nemazlí, ale strašně mě baví | Lucie Zitterbartová

26. 11. 2020

34 min

Obrázek epizody Speciál: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

21.

Speciál: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

27. 5. 2021

45 min

Obrázek epizody Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

22.

Zoolog a ochránce přírody Tomáš Ouhel: Trhy se zvířaty jsou časovaná bomba. Lidstvo si koleduje.

29. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

23.

Ondřej Havelka o tom, proč skončil s herectvím, mamince herečce i své nadané dceři

29. 6. 2022

36 min

Obrázek epizody Episode 17: Sweden

24.

Episode 17: Sweden

27. 5. 2021

20 min

Obrázek epizody Ošklivé pády k jízdě na vysokém kole patří. Vždycky jsem se ale dokázal vrátit, říká Zimovčák

25.

Ošklivé pády k jízdě na vysokém kole patří. Vždycky jsem se ale dokázal vrátit, říká Zimovčák

29. 6. 2022

54 min